- 1 Mayıs 2023
- 289
- 221
- 18
- 27
Valla ben veremiyorum bi kısır döngüdeyimallah aşkına nasıl veriyosunuz bu kiloları bana da diyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben veremiyorum bi kısır döngüdeyimallah aşkına nasıl veriyosunuz bu kiloları bana da diyin
Bende 74ü gördüm su oruçuyla 75den inmekdi isteğim 75 bende direç kilosu olduSen dun sormussun ama ben bugunu yanitliyimsicak cok sicak disardan geldim. parkta cocuklarin pesinden yuruyerek bazen kosarak guzel yoruldum ter attim
ucumuzde domates gibi olduk geldik.
bacım günde 1 öğün yemek yiyorum hiç bir abur cuburum yok çikolata cips tatlı yemem. Sadece kola içiyorum, kola içtiğim için yemek ihtiyacımda olmuyo. 67 kilo falanım şuan.Spor yapanlarimizda var ama genel olarak eski yediklerimizin ucte birini yiyoruz hatta belki o kadarini da yemiyoruzkendi adima soyliim ben dunyaayii yiyodum
once cok zor belki ama bi on gunden sonraAAAaa diyosun bayaa alistim. Bide giden kilolari gorunce bu defa yeni rutine daha motive oluyosun zorlugu biraz olsun geciyo
TuruncGarfielddddd bugun degilde ne zamaaan![]()
vücut direncinden dolayı veremiyorsunuzdur şuanda. Vücut bazen koruyor kiloyuValla ben veremiyorum bi kısır döngüdeyim![]()
Aynı ben yanlız değilimbacım günde 1 öğün yemek yiyorum hiç bir abur cuburum yok çikolata cips tatlı yemem. Sadece kola içiyorum, kola içtiğim için yemek ihtiyacımda olmuyo. 67 kilo falanım şuan.
suyuda çok aşırı içiyorum 3-4 lt arası. Bende sıkıntı var
Super azim super istikrarben ilk gunlere nazaran bi minik biraktim kendimi gibi ama genel olarak diyete taabi olmaya calisiyorum. supersin cleandenn
Vucudu sasirtmak gerekir diyorlar oyle durumlarda. Beslenme aliskanligini degistirmeyi dene istersen.bacım günde 1 öğün yemek yiyorum hiç bir abur cuburum yok çikolata cips tatlı yemem. Sadece kola içiyorum, kola içtiğim için yemek ihtiyacımda olmuyo. 67 kilo falanım şuan.
suyuda çok aşırı içiyorum 3-4 lt arası. Bende sıkıntı var
Olsun tavuk olsun fazla tukettigin et olsun digerleri daha sıkıntıÖğlen kabakla başlayan detoksum akşam yarım çevirme tavuk ve yaklaşık bir lavasla sonlandı kizlarsağol askım sende oylesinnnn
Dikkat yoğurtlu yulaf yedim diye linç yedim sende yeme sakınBugun super gecti. Kacamak sifir.
Yumurta salata peynir
Yogurtlu yulaf
7-8 badem![]()
iştahım açılmaması için bu dengem iyi. Sadece şuan yaz gelmişken daha fazla verebilirim umudu varVucudu sasirtmak gerekir diyorlar oyle durumlarda. Beslenme aliskanligini degistirmeyi dene istersen.
Kesinlikle oyle sporda lazim. Benim hareketsiz bi yasantim var. İki uc gundur gunde bi saat kadar yurumeye calisiyorumGünaydın kızçeler
nasılsınız ? Ben sabah erkenden kalktım evleri temizledim sporumu yaptım. Akşamda 30 dakika yürüyüş yapıcam. Yanlız diyetle olmuyor sporda lazım bana
Eee ama dün ve bugün bende yedimDikkat yoğurtlu yulaf yedim diye linç yedim sende yeme sakın![]()
Aman dikkatEee ama dün ve bugün bende yedim![]()
Tebrik ederim kısa zamanda 52de görürsün böyle devam60 dan 59 a inemedim iki haftadir takildi diyordum galiba direnc kilosunu kirdim arkadaslar59.9 u gormem cok zor oldu ama 59.00 a kisa surede (bugun) indim
Hedef 56 ydi hedefimi 52 ye cekiyorum56 idealim aslinda ama 52 de standartin baslangic seviyeleri
![]()