Hadi bakalım güzel sonuclar bekliyoruz canımİyi geceler...
Yoğurt detoxsu bu gün bitiyor..
Yarında ayran detoxsuna başlıyorum. 70 kiloya inene kadar böyle detoxlar yapıcam inat ettim vallaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel sonuclar bekliyoruz canımİyi geceler...
Yoğurt detoxsu bu gün bitiyor..
Yarında ayran detoxsuna başlıyorum. 70 kiloya inene kadar böyle detoxlar yapıcam inat ettim vallaha
Kahvaltına 1 yumurta 1 ceviz ekleseydın hem kalori miktarı az hemde saglıklı bi öğün olur senıde tok tutardı canım ,11.00 domates salatalik peynir (yumurta yok)
(100 kalori)
18:00 yulafli yogurt salata
(300 kalori)
22:00 dondurma
(175 kalori)
Yaklasik 575 kaloriyle gunu kapatiyorum kapatttiiim
Dun 1200 kusurdu borek vs. Bi kac gun boyle 500-600 civarinda devam edicem.![]()
Afiyet olsunKızlar sabah sirkeli tarcınlı ballı su
Filtre kahve , ile güne başladım
Akşam üstü türk kahvesi kakao tarcın ve süt ile yapılan iştah kesen bi soğuk kahve yaptım
Akşam anam gelmıstı kızartma lavaş bi güzel yedimkaç kalori bilmiyorum ama dengeledıgımı düşünüyorum sabah yemeyerek
![]()
Iyiyim sen nasilsin? Nasil gidiyor yogurt detoksu?Günooooo kızçeler
Nasılsınız?
Bitirdim 76kg olarakIyiyim sen nasilsin? Nasil gidiyor yogurt detoksu?
Su orucu türü birsey yani. Umarim istedigin sonucu alirsin.Bitirdim 76kg olarak
Bu günden ayran detoxsuna başladım.
Aslımda sıvı beslenmeye geçmek istiyorum. Yani sadece sıvı şeyler tüketmek araştırdım ama tam benlik yapan yok![]()
Evet su orucu gibi ama suyun yanında sebze suları tuzsuz ayran bazen corbanın sadece suyuSu orucu türü birsey yani. Umarim istedigin sonucu alirsin.Bende haftaya japon diyeti yapmayi planliyorum. Gunde bes yumurta ve bir muzla yapiliyor.
Canım apa diyetini araştırdınmı onda yasaklı gıdalar var ona uyarak yapıyorsun . 1 ayda 7-8 kilo verılıyo biraz agır oldugu ıcın ben yapmak istemedim. Ama kilo vermem zor dedinya sana önereyim dedim seviye seviye olan bi diyet teyzem yaptı incecik şuanEvet su orucu gibi ama suyun yanında sebze suları tuzsuz ayran bazen corbanın sadece suyu
Bakıcam şimdi merak ettimCanım apa diyetini araştırdınmı onda yasaklı gıdalar var ona uyarak yapıyorsun . 1 ayda 7-8 kilo verılıyo biraz agır oldugu ıcın ben yapmak istemedim. Ama kilo vermem zor dedinya sana önereyim dedim seviye seviye olan bi diyet teyzem yaptı incecik şuan
Bunu yapan kişiler rahatsızlıklarından da kurtuluyormus saglıklı bi diyet vücudu arındırıyorBakıcam şimdi merak ettim
Afiyet olsun.Dün kızartma ve lavaş yiyen masum anteplinin hazin sonutadı cok güzel arkadaslar hemde doyurucu yeşil mercimek demir deposu
![]()
Antepliyim , mardin midyat geliniyimAfiyet olsun.
Anteplimisin? Çok merak ediyorum orayı Antepi Mardini. Türkiyede en çok görmek istediğim yerler
Ben bu gün bozdum misafir vardı mecburen oturup onlarla yemek yedim.Kız nirdesininizzz kız bozmadınız dimiii ses yok kımseden
Ton balikli makarna bozmamistir heraldeKız nirdesininizzz kız bozmadınız dimiii ses yok kımseden
Yanına salata olunca masumlaşıyoTon balikli makarna bozmamistir heraldeyanina da salata