• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 0/9 sarı boya aldım satıcı kız %6 peroksit verdi YANLIŞ MII OLMUŞ?

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
KIZLAR YAAA BUGÜN SARI BOYA ALDIM KOLESTON 0/9 KIZ BANA %6LIK PEOKSİT VERMİŞ AMA KUTUNUN ÜZERİNDE 0/8 ÜZERİNDE %9LUK PEROKSİT KULLANIN DİYOR YALNIŞ MI OLMUŞ BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.eyvahedigeldismile

ya kıslar yahlışsa bu akıllı ne die verdi bana orda bakmakta aklıma hiç gelmedi ooofff deişmeye gitsem çoook uzak ne yapcam ben

ya canlarım bakıp geçmeyin bilgisi olan varsa paylaşsın nooooooooooooooooollllllllluuuuuuuurrr

canım %9luk olacak.8.0 ve üzeri için %9. boyanın rengi fazla açılmaz koyu renk çıkabilir ortaya[/B]%6lık ta

Son düzenleme:
değistim kıslar başka parfümeri deiştirdi saolsun yalnışmış gerçekten neden öyle verdi diyeri anlamadım ama yolum düşerse gidip hesabını soracam allahtan kutuya baktım boyadım ya birde boyasaydım bişeye benzemeseydi ben onu kızı ne yapardım valla iiki kkya üyeyim bura sayesinde o kadar çok şey öğrendim kii saoluuuuuuuuuuuuuuuuuuunn

YA CANLAR EVDE NASIL BOYUYORSUNUZ SAÇINIZI BENDE KENDİM BOYAMAK İSTİYORUM HERKES YAPABİLİYORSA BENDE YAPARIM DEDİM AMA BECEREMEDİM BİR KERESİNDE NEYSEKİ KÖTÜ OLMADI AMA OLMADI DA HADİ BANA BİR YARDIM EDİN BELKİ BAŞKA YÖNTEMLERİ OLANLAR VARDIR ŞİMDİDEN ÖPÜLDÜNÜZ :1hug:

Back