0.64 amh değeri ile hamile kaldım.

Sslnt

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
17
8
33
31 yaşındayım 1 senelik evliyim evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım 8 ay sonunda gebelik olmadığı için doktora gittim önce duphaston verildi 2 kutu kullandım o sürede bir sürü testler yapıldı ve amh değerimin 0.64 olduğunu öğrendim infertilite bölümüne yönlendirildim testler tahliller derken rahim filmi için gün almayı bekliyordum beklenen adetim 3 gün gecikince istemeyerekte olsa test yaptım ve pozitifi gördüm. Amh değerimin düşük olduğunu öğrendiğim ilk günden itibaren arı sütü bal polen karışımı,avokado, hayıt otu,süte karıştırıp propolis, kefir, zeytinyağı incir kürü kullandım önce Rabbim nasip etti bunlar vesile oldu Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olurum herkese

Ne büyük güzel bir şans. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah. 8 ay az denemişsiniz genelde 1 yıl deneyip gel diyorlar. Burada bir çoğumuz seneleri devirdi ben yaş 31 7 yıl hiç korunmadan sıfır gebelik
Bizede nasip olsun inşallah bu yolda çabalayan herkesin emekleri karşılık bulsun..

Allah razı olsun inşallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim benim amh değerim normalin çok altındaydı devlet karşılıyordu tüp bebek tedavisini o yüzden acele ettiler. İnşallah sizin içinde hayırla sonuçlanır bu süreç

Ne kadar Güzel senin adına çok sevindim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bende ağustosda 1 senem dolacak bu süre zarfında eşim 3 ay yanimda yoktu yani 10 ay kadar yanimda evlendiğinden beri bende hiç korumadım bu süre zarfında bebeğimde olmadi doktora gittim filmlerim kanlarım normal doktor yumurtalık testi istedi anh değerin 1.47 çıktı yaşıtlarının yarısı kadar yumurtaliklarin işlev yapıyor dedi adetliyken gel tedaviye başlıcaz dedi sen nasıl hamile kaldım banada yardımcı olabilirmisin bende 29 yasindayim

Amh değerin düşük değil aslında ama neden öyle demiş ki bana bile bu kadar umutsuz konuşmamıştı doktor. Tabi ki yardımcı olurum bana zaten doktor önermişti kullanmam gereken şeyleri sende bi araştırıp dene istersen inşallah faydası olur Rabbim yardımcı olur özelden mesaj atayım sana kullandığım şeyleri

Canım bende 29 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 senedir bebek istiyoruz. Amh 1 fsh 11. Bu süreçte doktor cokk onemli devlete gittim hiç muayane etmeden tüp bebek dedi dunyam basima yıkıldı ağlayarak çıktım ve hemen ozelde iyi bir doktora gittim rahim filmide cekmistim. Hepsine bakti hic korkulacak bisi yok. Yas ilerledikce amh düşer zaten önemli olan var olam yumurtaların sağlığı yani amh tek başına gebelige engel bir durum değil dedi. Hic stres yapma rahat ol ve sadece folik asit kullan dedi. Malesef cok stres yapıyoruz keşke yenebilsek stresi kime sorsam düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldim diyor. Ama benim hep aklımda.

Malesef akıllardan hiç çıkmıyor ki herşeyin başı sitres bende sadece bebek problemim yok sürekli tekrarlayan vajinal mantarında var hiç yalnız bırakmıyor beni saolsun hep bir rahatsızlık içindeyim bunun içinde 1 senedir daha çözüm bulamadım allahım kadınların yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…