How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El 0-2yaş erkek bebek kıyafetleri.yeni az kullanılmış .1TL DEN BAŞLIYOR. KAÇIRMAYIN

bana mail atmstı hastaym hafta ici yollicam dye ama haber cıkmadı

olsun canm elbet bişey olmustur insanlık hali sonucta hepimiz anneyz halden anlarz

Elbette aksilikler olur bazen ters gidr birşeyler benim söylemek istediğim arkadasın Whatsapp kullanıyor ve bende ekli bir cvp verebilir ne bileyim siteye giriyor mesela bakıyor bi cvp yazabilir

arkadaşlar 2nizinde siparişinizi veremedim .hastaydım dediğim gibi annemden gelemedim. erken doğum riskim var annemdeydim evime yeni geçtim.yüzüm yok ama hala istiyorsanız hazırladım yarın yollayayım. hediyede koyarım telafi için. gerçekten çok özür dilerim burdan belki 20 kişiye ürün sattım hiç böyle olmadı inanın. tekrar özür dilerim

arkadaşlar 2nizinde siparişinizi veremedim .hastaydım dediğim gibi annemden gelemedim. erken doğum riskim var annemdeydim evime yeni geçtim.yüzüm yok ama hala istiyorsanız hazırladım yarın yollayayım. hediyede koyarım telafi için. gerçekten çok özür dilerim burdan belki 20 kişiye ürün sattım hiç böyle olmadı inanın. tekrar özür dilerim

Gelmiş geçmiş olsun tekrardan keske busekildw bir söylemeyi deneseydin canım kendini yerimize koy söylediklerin Zor şeyler dikkat et bebeğine ve kendine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelmiş geçmiş olsun tekrardan keske busekildw bir söylemeyi deneseydin canım kendini yerimize koy söylediklerin Zor şeyler dikkat et bebeğine ve kendine

canm tel yeni bnde çok anlamıyorum bide oğlan kurcalıyor derken görmedim inan. nettide annmde komşudan çekerse giriodum o yüzden. tekrar kusura bakma

canm tel yeni bnde çok anlamıyorum bide oğlan kurcalıyor derken görmedim inan. nettide annmde komşudan çekerse giriodum o yüzden. tekrar kusura bakma

Tmm peki benim ürünler bir nekadar tutuo du canım alayım ben beğenmiştim ürünlerini cünkü

Yok canım eger istersen sen gönlünden bişey geçerse koyarsın peki yarın vwrebilirmisşn kargoya nezaman yada haber verirsin değilmi adresim felan mevcut değilmi

canım hazırladm eşim götürdü kargoya gece bilgileri girerrim. bn ewde olmıcam net yok o yüzden. bide 1 tanr 1tllik badiyi bulamadım. 28tutuyor. bide 2 parça hediye koydum

canım hazırladm eşim götürdü kargoya gece bilgileri girerrim. bn ewde olmıcam net yok o yüzden. bide 1 tanr 1tllik badiyi bulamadım. 28tutuyor. bide 2 parça hediye koydum

Tmm canım haber bekliyorum senden tşk ettim

Canm cok gecmis olsun cok uzuldum rabbim ins seni ve bebisini korur. Kargonu aldm cnm bitek tulumu yollamamssn olsun kismet artk bu arada bende kac gundr gremyrum internetimde sorun var hediyen icinde cok tesekkr ederm cnm

Canm cok gecmis olsun cok uzuldum rabbim ins seni ve bebisini korur. Kargonu aldm cnm bitek tulumu yollamamssn olsun kismet artk bu arada bende kac gundr gremyrum internetimde sorun var hediyen icinde cok tesekkr ederm cnm

ewet canım tulumu bulamadım bide hastaydım ya o yüzden arayamadım çok. ama parasını düştüm. bide şansına eşim kargo parasını ekletmeyi unutmuş kargoda benden oldu:) yinede kusura bakma güle güle kullan

Back