Bebek İkinci El 0-2 yaş erkek. etiketli yada az kullanılmış. 2tlden başlıyorrr

Eki Görüntüle 925493
KOT TULUM SIFIR ETİKETLİ
LACİ BEYAZ BOTLAR LCW MARKA AMA BEYAZ YERLERİ HAFİF KİRLİ DURUYOR ZATEN O YÜZDEN BU KADAR UCUZ.
KAHVE CAİLOU ORJİNAL BOTLAr çok az giyildi. indirimden almıştım o yüzden bu fiyat
pemye 2li takımlar tertemiz az giyilmiş. 4te biri fiyatına koydum.
turkuaz şapkalı gömlek etiketli hediye gelmişti
diğer gömleklerde çok az giyildi.

ilk iki resim kırmızı köpekli kot ve gömlek takım.yeni gibi. ikisini alana 17 olur.
laci kenarları beyaz biyeli pemye blazer ceket 1-2 defa giyildi. çocuğunuz hem şık olsun hem rahat etsin derseniz
kahve kadife ceket LCW marka. oğluma hamileyken özenip aldım. denk gelmedi 1-2 defa giydirdim.
sarılı 3lü takım sıfır etiketli tam hediyelik
turkuaz yanlardan düğmeli kundak battaniye hediye geldi ama geç geldi:) kullanamadım
laci kazak , açık kahve pantolan ve laci botlar süper takım oluyor. 3lü alırsanız uygun yaparım.

kırmızı şortlu takım sıfır
turkuaz mont mevsimlik sıfır gibi
laci montu yine özenip aldım doğru dürüst gitdiremedim. eskitme tarzı duruyor. dikşleri beyaz gidilmiş. yetişkin tarzı tam çok orijinal bi ürün
hırka el emeği kaliteli ipten örülmüştür. atkısıda var ama foto çekerken bulamamıştım. isteyene hediye göndericem

gömleğin laci şortu var. sıfır takım lcw marka. oğlan çok hızlı uzadığından alıp giydiremediklerimden
hırka el emeği çok temiz. burda 40tl satılıyor
kot pantolan karanlık çıkmış.ilgilenen olursa tekrar çekerim foto. eskitme tarz yetişkin modeli. kalın bi kot. oğluma bayramlık diye 60tlye almıştım.

1 yaş doğum gününde aldım. ama 2 yaşa kadar olur. el ve ayak bilekleri lastikli olduğundan büyük almıştım. ama oğlum kıyafet değiştirmede inatçı olduğundan çok giydiremedim.
sıfırı 80-90 tl civarı ben pazarlıksız 30 tlye vericem. hatta winnie parti kapı süsü var elimde doğum günü için filan alacaksanız onuda hediye ederim

Son düzenleme:
arkadaşlar elimden geldiğince açıklama yapmaya çalıştım. oğlum küçük hamileyim derken çok giremiyorum. ilgilendiğiniz bişi olursa msj atın yinede en kısa zamanda dönmeye çalışırım
toplu alımda indirim yapıyorum ve hediye gönderiyorum
ptt kargo kapıda ödeme gönderebiliyorum.
resimlerden bazıları karanlık çıkmış ilgilendiğiniz olursa çekip mail atabilirim tekrar.
ürünlerimde leke filan yoktur. ama insanlık hali yinede gözümden kaçarsa tereddütsüz geri alırım. bunlar 2. bebeğime ayırdığım eşyalar. hafif eskiyenleri hayır etmiştim zamanında. bunları da kutulayıp kaldırmıştım. ama nasipte kız bebiş varmış:)
bu arada kız bebek eşyalarıyla taksda olur. ama pembeli filan olmalı:) çünkü oğlumdanda ayırdıklarım çok

2 patik begendim nasıl alıcam ama 2 si 5 tl tutuyor ihtiyacı olan biri için istiyordum

turuncu patik ve mavi patik yenimi paketinde olanlar birde kac ay veya kac no sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…