Bebek İkinci El 0-12 ay kampanyalı ürünler kız-erkek

ne kadar ucuzlar yeni gördüm daha...cartersleri o kadar ucuza vermeyin yahuu içim gitti:) neden almadı kimse anlamadım bence kapışılmalıydı ürünleriniz..ilginç:)

ne kadar ucuzlar yeni gördüm daha...cartersleri o kadar ucuza vermeyin yahuu içim gitti:) neden almadı kimse anlamadım bence kapışılmalıydı ürünleriniz..ilginç:)

Yarınki kampanyada fiyatları iki katına çıkarıcam, belki ozaman alan olur

açık gri olan fiyonklar simli. Çok güzel olduğunu söylememe gerek yok sanırım :) belli belirsiz bi tülermesi var. 68 cm sonrasına olmaz. 8₺

evet o zaman alan olur belki:) senin carters sponsorun galiba:) ben daha bişey alamadım ordan çook pahalı..

evet o zaman alan olur belki:) senin carters sponsorun galiba:) ben daha bişey alamadım ordan çook pahalı..

Bunların hepsi Amerika'dan alınmış ürünler. Cartersın anayurdu :) buradakiler haddinden fazla pahalı. Ordaki fiyatları bildiğim için, bende birilerinden bişey alırken uygun fiyata almak hoşuma gittiği için uygun tutuyorum fiyatları..

anladıımm:) keşke büyük olsalardı bende alırdım:) inş.satılırlar ne diyim..bol kazançlar:)

niye böyle oldu anlamadım ilk alışverişimde değil ama Zeynep daha 3 ayı yeni bitirdi ya acaba bu aldıklarım olacak mı diye tereddüttüm var galiba ama size güvenerek en son bu 5 ürünü rica ediyorum.....

Eki Görüntüle 893052 Eki Görüntüle 893053 Eki Görüntüle 893054

diğer ikiside kot pantolon ve en alttaki kırmızı kapşonlu....

özelden hesap numaranızı yollarsanız ücretini yatırırım....

sevgiler....

canım bunların kalıplarını öğrenmek istiyorum....

biz minyonuz daha 6 ayımız martta geliyor ama mayıs haziran gibi giyer mi 8-9 ay olacak kalıp nasıl
aynı şekilde bu elbise
ff kalıbı büyük biliyorum 0-3 aylıkları daha kullanabiliyoruz
Eki Görüntüle 894386
bu zaten 6-9 rahat olur...

tamam nıke ın yerine yeni eklediğiniz kolları dantelli tişörtü alayım... onun kalıbı büyük gibi o yaza olur bize....

canım beyaz dantelli tişörtte var değil mi hesabın içinde....
kapıda ödeme bana uyar....
kampanyadan da yararlandım mı :)

Valla senin ürünler baya uyguna geldi. Bıdığının şansı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…