Bebek İkinci El 0-12 ay kampanyalı ürünler kız-erkek

5 parça kıyafet alanlara en düşük fiyatlı olan ürün hediye olucak, 4 parça parası ödemiş olucaksınız :)) sadece bugüne özel..

sarı 6-9 ay carters 4TL
oshkosh 6-9 ay 7kg ve altı bebeklere :) 10TL
yaza 6-9 ay olacaklar kaçırmasın carters 10TL
3-6 ay 4TL
orjinal timberland Amerika'dan. 12ay yazıyo ama bence 6-9 ay. 12TL

hepsi 74cm kadar mı?
ve yaza 6-9 ay olacaklar kaçırmasın carters 10TL 3 adet doğru mı?

Limonluyu sizden önce bi arkadaş sordu,bilginiz olsun. Birde bazılarını anlamadım,resimleri gönderirseniz ona göre yorum yaparım. Cmlerine de bakarım ona göre :)

1 ve 2 numara size olur. Bebeğiniz 7 kilodan azsa 3-6 ay olanlar size uyar. Kırmızılı pantolon çok cici hafif kapri gibi bi model alttan kilolu çorap gözüküyo, penyeside kalındır. GAP hırka olabilir. Kırmızı kapşonlu yazın sonuna kada kullanırsınız.. Başka bilemedim

Bebeğin kaç aylık? Bunlar 1 taş çatlasın 2 kere giyildi. Sıfırdan farksız yani. Ama tabi sen bilirsin :)

kızıma yada oğluma uysa hiç düşünmem. fiyatlar ve markalar harika. kaçırmayın kızlar
kızım 4 yaşında oğlum 1 yaşında.
uyan ürünler varsa paylaşın...

tamam karar verdim galiba limonlu tk- fiyonklu üst-kırmızı kapşonlu - ve en alttaki kırmızı 5. parçayı da siz seçip gönderin :)

tamam karar verdim galiba limonlu tk- fiyonklu üst-kırmızı kapşonlu - ve en alttaki kırmızı 5. parçayı da siz seçip gönderin :)

Kırmızı kapşonluyu kemalp sizden önce yazmıştı. Isterseniz bekleyelim o almazsa ekleyelim. Limonlu takımı da sizin alacağınızı kemalp'e söyledim. Yada aranızda anlaşın :) diğerlerini ayırdım size. 5. Parçamızda eklerim. Sevgiler

Yeleği 5 aydan sonra kullanamayabilirsin. Kırmızı kapşonluyu 1 yaşa kadar kullanırsın. Eğer cm şeri yazıyorsa bi bakarım. Ama limonluyu başka arkadaş alacak söylemiştim, hatırlatiim tekrar.

benim bebeğim çok kilo değil ama çok uzun
4 aylık ama şimdi uzun 68 cm kadar

23-24-25 numaralara olur 10₺ hiç giyilmedi
23 numara 5₺
24 numara önünde çizikleri var ama kullanılır, oğluma uymadığı için veriyorum 5₺
3-4 aylık erkek 7₺
1-2-3 yaş erkek. Yeni gibi 7₺

Acayip tarz bi sırt çantası. Laptop koyma gözü var. Ana göz birde içinde fermuarlı bir gözü daha var. Dışındada iki yanında küçük fermuarlı gözleri var. Fransa'dan geldi. Türkiye'de üretimi yok bildiğim kadarıyla. Yanlış biliyo olabilirim. Oğlum ve kızım çok küçük olduğu için değerlendirmek istiyorum. 3. Sınıftan sonraki tüm öğrencilere olur. Gençlere, kendini genç hisseden herkese olur. Rengi fotodaki gibi çok güzel bi mor. Çok sağlam kaliteli, sıfır ürün.. 120₺ oldu fiyatı arkadaşlar

ben çekiliyorum benim kararsızlığım yüzünden satışta olmuyor limonluyu kemalp hanım alabilir zaten ona karşı mahcupun ondan ürün alacaktım kızım rahatsızlanınca kaldı neyseki toplu olarak satmış o yüzden limonluyu alabilir....

sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…