- 9 Temmuz 2012
- 116
- 103
- 27
- Konu Sahibi butterfly_29
Arkadaslar oncelikle sagligi yerinde olmayanlara bu yaptıklarımı asla önermiyorum. Ben 24 yasinda herhangi bir saglik sorunu olmayan biriyim bu su diyetine abimin dugunune guzel katilabilmek icin 105 kilo olarak basladim. Kış ayinda asiri kilo almistim. Baslarda bildiginiz oruc gibiydi sonra yag yakimi artsin diye kahve ve yesil cay tukettim. Kilo vermem durmasin diye hap vitaminlerden aldim ve hakikaten de vitamin kullaninca kilo vermem durmadi. 10. gunde kan verdim demirim dusuk cikinca demir hapi almaya basladim. Bir sure sonra aclik hissetmemeye basladim. 3. gunden sonra ev icinde 2 metre yurusem bile sirtimdan spor yapmiscasina ter bosaniyordu. Giyecegim kiyafeti hayal edip sabrettim en buyuk motivasyonum buydu. Hergun 1.600 ,1.900 , 0.900 gram gibi degisken rakamlarda tartida gidiyordu. Kilonun gitmediği bir gun olmadi cok sukur. 105 kilo basladigim diyeti 28. gun sonunda 75 olarak tamamladim 2 hafta sonra dugune gittigimde ise kilom 69 idi . Insan istedikten sonra basaramayacagi sey yok arkadaslar. Yeter ki motivasyonunuzu koruyun. Sevgiler..
Son düzenleme: