- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
- Konu Sahibi benimdeneyimim22
anlasalardı çıtlarını çıkarmazlardıIste anlayissizlar baslarina gelmeyince anlamazlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlasalardı çıtlarını çıkarmazlardıIste anlayissizlar baslarina gelmeyince anlamazlar
merhaba canım 2 rekat namazı sabah namazı gibi mi kılıyoruz2 rekat Allah rızası için namaz iki rekat nmaz kılıp sevabını hz. Muhammed ve ashablarına hediye ediyoruz ve iki rekatta hacet namazı kılıp tesbihinizi alıyosunuz ( herhangi bi tesbih olur) sonra her bir boncuğa 1 fatiha 3 ihlas okuyosunuz ve tesbihin imamesinede okuyosunuz.. yani 100 fatiha 300 ihlas oluyo bitince dileğini dile ve tesbihi kıbleye doğru dışarda biyere
sonra 41 tane tesbih alıp ister eşinize dostunuza isterseniz bi camiye hediye edin( ben öyle yaptım)
.perşembe gecesi yapılcak kızlar..
EvetBu 41 tesbihe astığımız tesbih dahil mi?
Sizin durumunuzu ogrenebilirmiyim tesbih konusunda ?anlasalardı çıtlarını çıkarmazlardı
ben yapalı uzun zaman oldu canım bebek için hayırlı sağlıklı evlat için yapmıştım ama nasip olmadı şimdiye kadar şimdi de 2. tüp bebeğimi oldum beklemedeyimSizin durumunuzu ogrenebilirmiyim tesbih konusunda ?
Rabbim hayirlisiyla evlat versin insallahben yapalı uzun zaman oldu canım bebek için hayırlı sağlıklı evlat için yapmıştım ama nasip olmadı şimdiye kadar şimdi de 2. tüp bebeğimi oldum beklemedeyim
amin inşallah canımRabbim hayirlisiyla evlat versin insallah
Niyet önemli yinede deneyin.Namaz kılmadan yapsak olur mu? Ben bilmiyorum da kılmayı...
Perşembe deneyeyim :)...Niyet önemli yinede deneyin.
Tespih olana kadar bekleyecek ya asılı. Ne kadar beklemem lazım. İki üç yıl sürerse hep orada mı duracak...Niyet önemli yinede deneyin.
Önemini kaybedene kadar tuttum ben. Bir işim için yaptım 2ay durdu kaldırdım çünki olmasa da olurdu artik. Ama 3ay sonra o işim beklenmedik birşekide hızlıca çözüldü artik tesbihi almıştım yani. 1 yıl tuta bilirsiniz süresi size kalmış.Tespih olana kadar bekleyecek ya asılı. Ne kadar beklemem lazım. İki üç yıl sürerse hep orada mı duracak...
Anladım. Peki dışarı mı astınız?. Ben çamaşır ipi var, ona asacağım. Ama işte rüzgarda vs düşer mi bilmiyorum. Malum Ankara'da kar yağışı ve ayaz var...Önemini kaybedene kadar tuttum ben. Bir işim için yaptım 2ay durdu kaldırdım çünki olmasa da olurdu artik. Ama 3ay sonra o işim beklenmedik birşekide hızlıca çözüldü artik tesbihi almıştım yani. 1 yıl tuta bilirsiniz süresi size kalmış.
Yoo evde kıbleye doğru aşmıştım. Dışarda olmaz gibi..Anladım. Peki dışarı mı astınız?. Ben çamaşır ipi var, ona asacağım. Ama işte rüzgarda vs düşer mi bilmiyorum. Malum Ankara'da kar yağışı ve ayaz var...