Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_4844.jpeg

Akşam giremem şimdiden atayım ☺️
 
İyi akşamlar,
Erken oldu biraz ama aklımdayken paylaşmak istedim.
Dağ Gölgesi'ne devam ediyorum 200 sayfa okuyabildim henüz kitap 805 sayfa🤭umarım bitirebilirim bu ay. Aslında şöyle bir vakit bulup okusam kitap akıcı,hızlıca bitirebilirim ama işte vakitsizlik fena. Elime alınca 15-20 sayfa ancak okuyabildim başladığımdan beri.
Herkese keyifli okumalar💙
20240419_184350.jpg
 
Naçizane fikrim diğer kitap zor okunduysa buna başlamaman. Araya daha akıcı bir kitap alıp başla bence. İza çok güzel bir kitap ama çok kolay okunmuyor ağır biraz
Iza 'yı puntolardan dolayı zor okuyorum 😂 vaktim kalırsa araya ince çabuk okunan bir kitap almaya çalışırım. Bu ay içinde okumak istiyorum Kaplan Kaplan ı
 
İyi akşamlar 🌸 Hobbit'in filmini izlediğim için kitabı biraz zor okuyorum çünkü yarısına kadar birebir aynı. Araya "Kardeşimin Hikayesi"ni sıkıştırdım. Bende kitabın olduğunu unutup pdf ini okudum :olamaz: Bir kaç günde bitirdim. Zülfü Livaneli'nin kitaplarını seviyorum, bunu da beğendim. Bu arada kısa zaman önce "Beş Sevim Apartmanı" nı bitirdim. Lanetli Tavşan'ı sevenlere tavsiye ederim, onun Türk versiyonu gibi.
Screenshot_20240419_230653_Gallery.jpg

Kamelyalı Kadın yorumlarınızı okudum. Siz bahsetmemişsiniz ben bir sorayım, sizin kitaplarda da mektupların olduğu kısım böyle miydi?
Screenshot_20240419_232250_Gallery.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X