Zümrütün Asaleti

Dilal2a

Psikolojik Danışman
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
851
2
116
Arkadaşlar ben zümrüte bayılıyorum nişanımda zümrüt bir set kesinlikle alıcam... hem gunluk hayatta tek yüzük olarak çok şık duruyor özel günlerde de set olarak yakışan bir taş...Beğenen kızlara fikir olur umarımmm:hulya:

yakıştığı zamanlar var fakat her kıyafete uyum sağlıyacak bir renk değil.
o yüzden özel günlerde kullanmak için alman daha iyi olur.

kesinlikle sana katılıyorum Dilal, hastasıyım bunların.. 1 setim var , ama insana yetmiyo :))

zümrüt rengine ve takılarına bayılıyorum henüz yok ama ilerde olur inşlh.))))))

arselcim sana çok şiddetle katılıyorum. banada kendi annem nişanda taktı zümrüt set (hatta resimlerde 3. sırada görülen seti taktılar) ancak nişan kıyafetime hiç uymadığı için takamadım, onun dışında başka arkadaşlarımın düğünleri falan için düşünüyorum takmayı ancak siyah ve beyaz gibi normal tonlarda birşey giydiğinde yakışıyor sadece, ama yinede süper bir rengi var :) tuvalet değil de sadece gömlekle bile çok güzel duruyor (benim favorim küpeleri bu arada :))çok seviyorum zümrütlerimi...
birde fiyatlar malesef çok pahalı, o kadar küçük set bile 3000tlden başlıyor, ancak bu set gelinlikte çok güzel duracaktır eminim, hem çok kibar, geline çok yakışır hemde pırıl pırıl :) gerçi düğünüm için başka bir set aldım ama olsun :)

Bende zümrüte bayılırım
bir arkadaşım düğününde zümrtütten bir set takmıştı süperdi

bence de çok asil ve şık. ama sahteleri çok fazla var takıcılar da. bu insanın canını sıkıyor

bend eçok beğeniorum zümrütü
evlilik yıldönümümüz için zümrüt bir yüzük istiorum dedim
bakalım gelicekmi

Zümrüt:asigim:
Yüzükte çok beğeniyorum ben..

bende istanbulda gezerken zümrüt ve pırlanta karışımı bir küpe beğenmiştim.
adam 12000 diyince oradan hızla uzaklaştım
keşke benimde olsa aaaaaah ah
kızlar hazır bekarken aldırın nişanlılarınızaklava:

bayılıyorum zümrüte yakuta ve safire....en çok zümrüt ama hastasıyım gerçek setim yok eşim alacak 2 tane çakma var ama yinede doymuyorum..gerçeğinide istiyorum..çakma olsa bile kimse anlamıyor hep gözüm zümrüt rengi takımlarda çakma orjinal hiç farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…