- 16 Eylül 2017
- 7.412
- 13.746
Bugün olay aynen şöyle oldu benim sınıfımda okuma yazma bilen çok sorunlu bir öğrenci var geçen seneden kalma geçen seneki öğretmeni de aynı şeykeri düşünüyor benimle. Müdürle konuşup çocuğun seviyesi iyi diye öbür sınıfa verdim. Son ders biz bahcedeyiz diye kendi sinifina gitmek istemedi öğretmeni aradım öğrencin benim yanımda gel al diye gelip almadı. Ben kendim götürdüm sınıfına. Aynı olay benim sınıfımdan bir öğrenciyle yaşansa isitmedigim laf kalmazdı.
Bir de şöyle bir olay var şimdi onun öğrencileri eşyaları ve sınıfı temiz kullandığı için sınıfına bir sürü şey yapıyor asıyor uğraşıyor Allah var. Ama ben kendi panolarıma sınıfıma bir şey asinca öğrenciler parçalıyor durdurmuyor.Hatta sınıflar birleşikken öğrenciler panoları parçaladı ben aldım,okul duvarlarına dersten kaçıp yazı yazdılar. O günlerden bu günlere geldik ama yaranamiyorum. Müdür de gelip gidip sınıfınız görsel açıdan çok zayıf diyor bu yüzden
Bir de şöyle bir olay var şimdi onun öğrencileri eşyaları ve sınıfı temiz kullandığı için sınıfına bir sürü şey yapıyor asıyor uğraşıyor Allah var. Ama ben kendi panolarıma sınıfıma bir şey asinca öğrenciler parçalıyor durdurmuyor.Hatta sınıflar birleşikken öğrenciler panoları parçaladı ben aldım,okul duvarlarına dersten kaçıp yazı yazdılar. O günlerden bu günlere geldik ama yaranamiyorum. Müdür de gelip gidip sınıfınız görsel açıdan çok zayıf diyor bu yüzden