- 16 Eylül 2017
- 7.412
- 13.746
1.sinif okutuyorum ve sınıfım başta çok kalabalıktı ve gerçekten hayatımda görmediğim kadar sorunlu öğrenciler bir aradaydı. Ne yaptımsa ne ettimse sınıfi bolmediler sonra 2.dönem ücretli öğretmenin yerine atama yapılınca kız boşta kalmasın diye sınıfı bölüp tüm iyi,uslu, sorunsuz öğrencileri ona verdiler. Okuma bilmeyen,bilse de sorunlu olan öğrencileri bana verdiler. Sen sınıf öğretmenisin yaparsın ögretirsin diye. İki sınıf arasında uçurum var ben materyal yapıp panolara duvarlara asinca benim öğrenciler parçalıyor verdiğim kitaplar yerlerde ödevler yapılmıyor ders dinlemiyorlar vs.. diğer kızın sinifindakilerde tam tersi. Artık şöyle oldu sanki diğer kız çok başarılı çok iyi çok uğraşıyor ben yapamıyorum tembelim gibi. Halbuki o çocukları o seviyeye getiren benim önümüzdeki senede sınıflar tekrar birleşecek kız benim sınıfa göre çok önde gidiyor her konuyu veriyor, anlatıyorum bak bunları yapma seneye birleşecekler benim başım ağrıyacak kız dinlemiyor. Beraber etkinlik yaptığımızda öğrencileri bana bırakıyor. Veya gel şu etkinliği beraber yapalım dediğimde biz farklı bir şey yapacagiz diyor. Ve herkes dışarıdan onun çok iyi bir öğretmen olduğunu düşünüyor. Çok bunaldım artık zaten çok zor bir sinifla uğraşıyorum bir de üzerine sanki kendimi rekabet ediyor gibi hissediyorum