ZUMBA YAPANLAR BURAYA

lisyantuss

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
97
21
33
HANIMLAR 10 GÜNDÜR AKŞAMLARI EŞİM DEN ÖNCE GİDİYORUM EVE VE ZUMBA YAPMAKTAYIM 30-35 DAKİKA BAZEN 40-45 DAKİKA SÜPER HİSSEDİYOR İNSAN GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA HAREKETLERİ EZBERLEYİP GÜZEL YAPIYORUM AMA ZUMBA İLE ZAYIFLAYAN EN ÖNBEMLİSİ OĞLUM KREŞTEN GELENE KADAR VAKTIM OLDUĞU İÇİN ; GÖBEK VAR. ZUMBA YAPIP GÖBEK VE BASENDEN KURTULAN VAR MI ?

HANIMLAR 10 GÜNDÜR AKŞAMLARI EŞİM DEN ÖNCE GİDİYORUM EVE VE ZUMBA YAPMAKTAYIM 30-35 DAKİKA BAZEN 40-45 DAKİKA SÜPER HİSSEDİYOR İNSAN GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA HAREKETLERİ EZBERLEYİP GÜZEL YAPIYORUM AMA ZUMBA İLE ZAYIFLAYAN EN ÖNBEMLİSİ OĞLUM KREŞTEN GELENE KADAR VAKTIM OLDUĞU İÇİN ; GÖBEK VAR. ZUMBA YAPIP GÖBEK VE BASENDEN KURTULAN VAR MI ?
bende dün başladım ama evde yapamıyorum salona gidiyorım haftada iki gün gidicem o hareketlere ne göbek kalır ne basen bence :)

VALLA BEN LAPTOP I TV YE BAĞLAYIP İŞ YERİNDE VİDEO CD LER YAPTIM BAK EVDE DE YAPABİLİRSİN BENCE SEN HANİ İLDE SİN HANGİ ŞARKILARLA YAPIYORSUN SALONDA ZUMBA YAPMADAN ÖNCE HOCA ISINMA HAREKETLERİ YAPTIRIYOR MU ?:KK76:

evet kol bacak hareketleri yaptırıyor yanlız hafta da bir güne düştü diğer 4 gün de wero jump yapyorum evde birşey yapmıyorum kalan 2 günde ama yapmayı denicem :) kilo vermeye başladın mı peki

Bende yeni başladim zumbaya evde youtubeden açip yapiyorum çok zevkli ve eğlenceli ben basenlerimden kilo aliyorum genelde bacak hareketleri ile alakali olan videolari izleyip yapiyorum ve strese çok iyi geliyor ben genelde baş agrisi çeken bir hatunum bu sporu yaptigim zaman agrim geciyor yada hafifliyor kilo verip vermedigimi yazarim ilerliyen zamanlarda herkese tavsiye ederim

Ben de zumbaya yeni başlayanlardanım. Ama evde kendi kendine yapmak pek zevk vermedi açıkçası. İnternette araştırma yaparken zumba dahil zumba gibi diğer grup derslerine de girebileceğim bir yer keşfettim .. diye.
Tüm grup derslerine tek bir fiyat üzerinden girmeyi sağlıyor. Oldukça mantıklı geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
X