ZUMBA İLE HEM EĞLENİN HEM KİLO VERİN

niyanniyan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
25
25
Merhabalar,
Ben zumbayı videolardan keşfettim ve haftada 4 gün evde kendi imkanlarımla zumba yaptım. bir saatte 500 kalori civarı yakıma sebep olduğu için 3 kilo verdim hem de sadece 14 günde. Yürüyüş sizi sıkıyorsa zumba deneyebilirsiniz.

ZUMBA KONUSUNDA DAHA DETAYLI BİLGİ VERMEK İSTİYORUM BAYANLARRR... KİLO TÜRK KADINLARININ GENEL SORUNU. GENETİK OLARAK BÖLGESEL FAZLALIKLARIMIZ VAR VE ZUMBA HARİKA BİR ÇÖZÜM. BEL BÖLGESİ VE KALÇA ÜZERİNDE ÇOK ETKİLİDİR. HELE BİR DE BELİNİZE STREÇ FİLM SARIP OYNARSANIZ ÇOK DAHA FAZLA YAĞ YAKARSINIZ YALNIZ GÜNDE 3 LT SU İÇMEK GEREKİYOR. SPOR SALONLARINA PARA DÖKMENİZE GEREK YOK. İNTERNETE ZUMBA VİDEOLARI YAZIN AÇIN OYNAYIN. BEN ZUMBA SAYESİNDE 10 KİLO VERDİM 2 AYA YAKIN BİR SÜREDE VE AKTARDAN YEŞİL ÇAY ALIP İÇİN ÇOK FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ. TABİ ŞU ANDA HAMİLE OLDUĞUM İÇİN KİLOMU KONTROL EDEMİYORUM:)))

SEVGİLİ BAYANLAR ZAYIFLAMA KONUSUNDA BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYRUM.
BUNUN KURALI ÇOK BASİT. SABAH GÜZEL BİR KAHVALTI ÖĞLEN DAHA AZ VE AKŞAM EN AZ YEMEK YEMEK. 6 DAN SONRA MÜMKÜN OLDUĞUNCA BİR ŞEY YEMEMEK. VE GÜNDE 3 LT SU İÇMEK. YEŞİL ÇAY ALIN AKTARDAN. 3 YAPRAK ATIN KAYNAR SUDA DEMLENSİN. YAĞLARI ERİTİYOR. HAFTDA 4 GÜN YARIM SAAT YÜRÜDÜĞÜNÜZ ZAMAN 6 AY GİBİ BİR SÜREDE 20 KİLO VEREBİLİYORSUNUZ.

SEVGİLİ BAYANLAR ZAYIFLAMA KONUSUNDA BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYRUM.
BUNUN KURALI ÇOK BASİT. SABAH GÜZEL BİR KAHVALTI ÖĞLEN DAHA AZ VE AKŞAM EN AZ YEMEK YEMEK. 6 DAN SONRA MÜMKÜN OLDUĞUNCA BİR ŞEY YEMEMEK. VE GÜNDE 3 LT SU İÇMEK. YEŞİL ÇAY ALIN AKTARDAN. 3 YAPRAK ATIN KAYNAR SUDA DEMLENSİN. YAĞLARI ERİTİYOR. HAFTDA 4 GÜN YARIM SAAT YÜRÜDÜĞÜNÜZ ZAMAN 6 AY GİBİ BİR SÜREDE 20 KİLO VEREBİLİYORSUNUZ.
Merhabalar.sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımi yapıyorum.yani öğleye doğru tatil olduğu için herkes geç kalkıyor.su 3 litreye yakın tüketiyorum.7 gibi akşam yemwği yedikten sonra meyve de yokmu :)))..8 kilo fazlam var bana göre.kahvaltı harici ekmek yemiyorum bu arada.yardımcı olursanız sevinirim..

Merhabalar.sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımi yapıyorum.yani öğleye doğru tatil olduğu için herkes geç kalkıyor.su 3 litreye yakın tüketiyorum.7 gibi akşam yemwği yedikten sonra meyve de yokmu :)))..8 kilo fazlam var bana göre.kahvaltı harici ekmek yemiyorum bu arada.yardımcı olursanız sevinirim..

MEYVELERDE DE BELLİ ORANLARDA ŞEKER OLDUĞU İÇİN BEN TERCİH ETMEMİŞTİM. MEYVEYİ ARA ÖĞÜN OLARAK TÜKETEBİLİRSİNİZ.

YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY BENCE. ÇÜNKÜ DOMATES SALATALIK BİBER PEYNİRLE BİLE İNSAN DOYUYOR VE BUNLAR HEM SAĞLIKLI HEM DE FAZLA KALORİSİ OLMAYAN ŞEYLER. BİR DE MUTLAKA YEŞİL ÇAY:)))

Zumba ile zayıflamak en keyiflisi bende yaklaşık on kilo vermiştim bıraktım ve yemeğide abarttım şimdi yine başlayacağım..

X