Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

sedalis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
416
Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım ve okuduğum yüzlerce yazı sonucu bir kara verdim ve zumbaya başlıyorum
Bir saatlik zumba ile 500 üzeri kalori yakımı gerçekleşiyor kimilerine göre 1,5 saatte 1000 kalori üstü yakıldığıda söyleniyor.

Burada benimle birlikte yapmak isteyen varmı hep birlikte yapalım ve sonuçları paylaşalım ne dersiniz?
Bİ LİSTE YAPALIM ÖLÇÜLERDEN OLUŞAN HER HAFTA ÖLÇÜN BİLDİRELİM BAKALIM NE KADAR İŞE YARIYOR .

AMERİKADA 1 NUMARALI EGZERSİZ SEÇİLMİŞ ZUMBA.

DAHA ÖNCE KULÜPTE AÇILMIŞ AMA DEVAMI YOK O YÜZDEN BEN YENİDEN AÇTIM.
Öncelikle o konudaki videoları paylaşmak isterim.

Latin Dance Aerobic Workout - YouTube

ZUMBA® Fitness!!! - YouTube

Şimdi ise bulabildiğim sayfalardanki zumbaları paylaşacağım.
Formda Kal: Zumba ile eğlenerek incelin

Fit Kızlar: ZUMBA! Eğlenirken Zayıflamak İsteyenler, Dans Etmeyi Sevenler İçin:

Formda Kal: Zumba ile eğlenerek incelin

Depo Dans Cafe ZUMBA dersi "Tunak & Tunak" - YouTube

Latin Dance Aerobic Workout - YouTube

Persian Zumba E02 - YouTube

Zumba Class by Will..i.. Am - YouTube

Janey Zumba at 130 pounds - YouTube

hepsini bir arada paylaşmaya çalışıyorum çünkü terimiz soğumadan bir diğerine geçebilelim.

arkadaşlar bi hatam kusurum varsa affola yanlışlarıı lütfen düzeltiniz çünkü profesyonel değilim bende yeni başlıyorum inşallah katılım olurda hepimiz iyi sonuçlar elde ederiz.

Ben Zimbabve dance class yapıyorum 50dakıkalık bi video baskasına atlamaya gerek kalmıyor
Ama faydasını gördüm oncesi günde belim 9cm inceldi bu ara sınavlarımdan dolayı yapamıyorum ama sıkılmadan yapılan bı spor bendede ölçülerimizi ve kiloları yazarak takibe alalım kendimizi
Ben 73kiloyum belim 82 kalçam 102 göğüs (110küçültme ameliyatı olcam )iç bacak 60 kol 29cm

Ben Zimbabve dance class yapıyorum 50dakıkalık bi video baskasına atlamaya gerek kalmıyor
Ama faydasını gördüm oncesi günde belim 9cm inceldi bu ara sınavlarımdan dolayı yapamıyorum ama sıkılmadan yapılan bı spor bendede ölçülerimizi ve kiloları yazarak takibe alalım kendimizi
Ben 73kiloyum belim 82 kalçam 102 göğüs (110küçültme ameliyatı olcam )iç bacak 60 kol 29cm

evet canım ben bugün akşam başlıyorum sende eşlik edersen sevinirim ölçülerimi yarın sabah yazayım bende hadi bakalım çok etkili imiş. bütün kaslar çalışıyormuş bende 73 kiloyum boyum 1,63 hemen hemen aynıyız sanırım dur ölçülerimide yarın sabah yazayım ne güzel oldu ya sen o videoyu ekleyebilirmisin peki yada hotmail versem bana gönderebilirmisin rica etsem öpüldün.

Merhablar topiğiniz hayırlı olsun umarım rağbet görür ve zumbadan herkes faydalanır.Ben yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum çok dzüenli yapamasamda ciddi manada kilo verdirdi bende doğum sonrası oğlum 6 7 aylık olana kadar 86-87 kiloydum şuan 77-78 çıkıyorum çok faydasını gördüm gerçekten..klilo vermek isteyenler çok zevkli ve yararlı bi egzersiz programı..netten almıştım ben 7 dvd var içerisinde beto herez'ın diyetle daha da çok faydsı görülür eminim..:)

Merhablar topiğiniz hayırlı olsun umarım rağbet görür ve zumbadan herkes faydalanır.Ben yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum çok dzüenli yapamasamda ciddi manada kilo verdirdi bende doğum sonrası oğlum 6 7 aylık olana kadar 86-87 kiloydum şuan 77-78 çıkıyorum çok faydasını gördüm gerçekten..klilo vermek isteyenler çok zevkli ve yararlı bi egzersiz programı..netten almıştım ben 7 dvd var içerisinde beto herez'ın diyetle daha da çok faydsı görülür eminim..:)

tşk ederim sizde aramıza katılırsanız seviniriz. 2 kişiyiz şuanda evet aslında çok faydalı etkisini görmeyen yok bende burada bi kaç arkadaşımla faydasını göreceğimi umarak bu yola çıktım bugün ilk sporumu yapacağım dün başlayacaktım misafir gelince kaldı inş. istediğimiz kiloya ineriz sizide aramızda görmek isteriz sıkılaşma etkileri nasıl gerçekleşti hani ne kadar zamanda kaç kilo kaybettiniz ne kadar sıkılaştınız. ben bu konuda uzman değilim ...

birde dvd leri paylaşma şansın varmıdır. canım

tşk ederim sizde aramıza katılırsanız seviniriz. 2 kişiyiz şuanda evet aslında çok faydalı etkisini görmeyen yok bende burada bi kaç arkadaşımla faydasını göreceğimi umarak bu yola çıktım bugün ilk sporumu yapacağım dün başlayacaktım misafir gelince kaldı inş. istediğimiz kiloya ineriz sizide aramızda görmek isteriz sıkılaşma etkileri nasıl gerçekleşti hani ne kadar zamanda kaç kilo kaybettiniz ne kadar sıkılaştınız. ben bu konuda uzman değilim ...

canım ben işte aralık ocak gibi başladım ama dediğim gibi her gün birebir yapma imkanım olmadı,emzirdiğim içinde yediklerimden çok fazla kısamadım..benim aldığım dvd setinin içinde 7 adet var ben ripped ve ehhılareteyi sırayla yaptım hiç unutmam 5 günde akşam yemeğinide keserek 1 kilo vermiştim:))yani toplasan 3 ay yapmışımdır ama 10 kilo verdim yiyerek hemde

canım bu dvd konusunda yardımcı olamazmısın gerçekten bu dvd leri çok istiyorum ama internette çok pahalılar hiç yardımcı olamazmısın kopyalayıp bana göndersen maliyetini karşılarım internetteki fiyatları çok pahalı lütfen yardım et bana eşim ile iddiaya girdim kazanmam gerek vermem gerekn 8 kilo kaldı lütfen yardım et bana

sedalis hayırlı olsun topiğin. Bende zumbayı yaklaşık 2-3 sene önce keşfettim. benden sonra zumba fırtınası başladı ben ilk önce mynette görmüştüm. çok heveslendim başardım. her gün yapmaya çalıştım. çok güzel kilo verdim . benim yaptığım ilk iş sabahaları en az 30 dk yürüyüş. en fazla 45 dk normal yürüyüş. sonra işime gidiyordum. akşamlarıda 5-6 gibi eve gelip dans ediyordum yaklaşık 1 saat yemek yemiyordum. bunu haftanın 5-6 günü yaptım çok faydasını gördüm.

zumba dansı için bende çok eskiden video indirmiştim halen onu yapıyorum. nete tekrar bakıp araştırayım.

Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62

ben belimi tekrar incelmek istiyorum ...

cumadan beri yapıyorum ama bu aralar ölçemem :KK17: kızsal nedenlerden şişkinliğim var. haftaya yzayım ben benim göbek katmerlendi de :) bu sene sonsuza kadar kurtulmak sitiyorum.

bel 9 cm nasıl inceldi ya :)
formülü ne :) benim orantılı gittiği için tek bölgeden 9 cm çok güzel olurdu

Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62

şişliğin olur sağlıklı olmaz seni yanıltır :)

tekvando ile dans karışımı birşey bulmuştum arada yapmak isterseniz ..

ben en çok zumbadan zevk alıyorum ama arada bunuda yapmak stresimi alıyor :KK70:

exercises fitness lose weight - YouTube

benim 2. favorim. buda acayip ter attırıyor bunuda deneyebilirsiniz.
................. taebo.............

Son düzenleme:
canım bu dvd konusunda yardımcı olamazmısın gerçekten bu dvd leri çok istiyorum ama internette çok pahalılar hiç yardımcı olamazmısın kopyalayıp bana göndersen maliyetini karşılarım internetteki fiyatları çok pahalı lütfen yardım et bana eşim ile iddiaya girdim kazanmam gerek vermem gerekn 8 kilo kaldı lütfen yardım et bana

anladım canım ben 169 tl ye almıştım..indirmekle uğraşmak istemedim ki zaten linkte yok kopyalayıp nasıl göndericem dur yarın hastaneden bilgi işlemci arkadaşa bi sorayım oluyorsa eğer neden olmasın işini görsün yeter ki...ama şunu da söylim netten a tube indir video indirebilirsin sonra DVD.ye yazdırırsın o şekilde de olabilir zaman kaybetmeme açısından

X