zuhal in yeni gelin eviiii :)

Çok hoş çok ferah güle güle oturun mutlulukla inşallah...:16: Koltuk sıkışıklığı benimde dikkatimi çekti bu arada..Biraz kalabalığı hafifletirseniz daha da hoş görünecektir.:nazar:

4 aylık evım... eksıklerımız var zamanla tamamlarız evım nasıl yorumlarınızı beklıyorummm

çok hoş olmuş
huzurla aşkla ağız tadıyla oturmak nasip olsun

önceki konularından biliyorum, bu mutluluğu hak ettin
Allahım daim etsin, bir yastıkta inşallah

Eviniz çok güzel güle güle oturun inş.Allah sağlık,huzur mutluluk versin..

Ben bir şey soracağım aygazınız almnyum folyo mu kaplı bana mı öyle geldi?

Eviniz çok güzel güle güle oturun inş.Allah sağlık,huzur mutluluk versin..

Ben bir şey soracağım aygazınız almnyum folyo mu kaplı bana mı öyle geldi?

Güzel dilekleriniz için tşk ederim.Evet aliminyumla kapladım çok yağ oluyor temizlemesi de zor gibi geldi aklıma geldi yaptım oldu:))

Affınıza sığınarak bunu yazıyorum gerçekten ilk defa 'aygaz'ın bir tüp,gaz markası dışında 'ocak' için kullanıldığını öğrendim
selpak,vileda.. vb. markaları gibi dilimize yerleştiğini bilmiyordum :26:
çok değişik ve mantıklı :54:

Eve gelirsek,güle güle oturun,hep mutlu olun...

Affınıza sığınarak bunu yazıyorum gerçekten ilk defa 'aygaz'ın bir tüp,gaz markası dışında 'ocak' için kullanıldığını öğrendim
selpak,vileda.. vb. markaları gibi dilimize yerleştiğini bilmiyordum :26:
çok değişik ve mantıklı :54:

Eve gelirsek,güle güle oturun,hep mutlu olun...

evet bende yeni farkettim.Annemlerde kvdemlerde hep aygaz derler..Bende çok şaşırdım, öyle ki Aygaz'ın normal marka olduğunu unutmuşum:27::27:

Güzel dilekleriniz için tşk ederim.Evet aliminyumla kapladım çok yağ oluyor temizlemesi de zor gibi geldi aklıma geldi yaptım oldu:))

Evet mantıklı bir şey.Sürekli öyle mi duruyor peki?
Ben şahsen yeni gelin evine ziyarete gitsem ve böyle birşeyle karşılaşsam garipserdim açıkçası.Yanlış anlamayın ama sadece dışarıdan biri olarak söylemek istedim.Evinize gelenler bu eleştiriyi yapamaz çünkü.

allah huzurla saglıkla oturmayı nasıp etsın..

bu arada ..mısafır odanız cok hoş..fakat bufenın ıcındekı peceteler fazla en azından en ustekılerı kaldırın derım..

mutfaktakı peçetelerde cok cok fazla ımha edın:)

oturma odasında ahşap olan şeye bayıldım:) ve halısı nedır ....

çok fazla ıvır zıvır var evinde sen odaya girince farketmiyormusun ? hele ki mutfağın çokk kalabalık onları dolaplara doldurursan eğer daha ferah bi ortam sağlarsın.. güle güle oturun sevgiler :16:

Herşeyini çok beğendim gülegüle kullan
SAğlıkla , sıhatle , huzurla inşallah...

canım affet ama o vıtrındekı pecetelerı ılla kullanmak ıstıyorsan sımetrık yapmanı tavsıye ederım hepsı farklı yöne egılmıs:) allah gule gule oturmak nasıp etsın mutluluklar senınle olsun.bırde arkadasların dedıgı gıbı mutfak cok dolu tezgahı bosaltmalısın bence pecetelerıde kladırsan sankı daha ıyı yada ben sevmıyorum bılemedım:) umarım kızmazsın sevgıler

Güle güle oturun tatlım salonun çok hoş ve mobilyalarını nerden almıştınız çok hoşuma gitti_?

Back
X