zuhal in yeni gelin eviiii :)

zuhal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
796
682
103
Isparta
4 $094.webp$DSC_0149.webp$Fotoğraf0179.webp$SDC17526.webp$SDC17528.webp$SDC17529.webp$SDC17530.webp$SDC17566.webp$SDC17567.webp$SDC17568.webp$SDC17569.webp$SDC17571.webp$SDC17573.webp$SDC17574.webp$SDC17575.webp$SDC17576.webp$SDC17577.webp

4 aylık evım... eksıklerımız var zamanla tamamlarız evım nasıl yorumlarınızı beklıyorummm

çok güzel cıvıl cıvıl tam yeni gelin evi olmuş.mutlulukla oturursunuz inş.eşyalarınızı tek tek çok beğendim .sadece objelerini pek beğenmedim canım salondaki konsol ve masanın üstündeki objelerini de zamanla değiştirirsen salonun 10 numara olur.konsolun üstüne küçük mumların yerine büyük renkli bi vazo ya da çerçeve koyarsan daha bi hoş olur diye düşündüm.masanın üstüne de aynı şekilde düşünüyorum.gelin çiçeğini de vitrine koyarsan süper olur.ama adı üstünde yeni gelin evi.zamanla senin de içine sinen bi şeyler alırsın değiştirirsin.

dusuncelerın ve güzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım.yenı objeler ıstıyorum henüz alamadım.zamanla ıns.onerılerını dıkkate alacagım

Eşyalarınızı güle güle kullanın, hayırlı günlerde inşaallah. Haddim olmayarak birkaç şey söyleyeceğim. Salonunuz ve oturma odanız kapasitesinin üstünde dolu eşya ile öyle ki vitrin koltukların arkasında kalmış, koltuklar dipdibe, oturma odanızın iki duvarını da tül kaplayınca iyice sırma sıkışık olmuş.

Mutlulukla huzurla oturun evinizde.
Herşey yepyeni olunca ev ışıl ışıl duruyor
Bir kaç şey gözümü yordu.
Kolyuk takımlarınız çok dipdibe.biraz karmaşa bir görüntü var salonda.
Fazlaıklarınızı kaldırın bence.Tüm aksesuarlarınızı sergilemenize gerek yok.
Allah mutlulukla oturmak nasip etsin.

aslında renkler güzel seçilmiş kapılar beyaz olsa güzel olurdu ama belki kiraysa boyatma sansın yok kira degilse beyaza boyatmanı öneririm..her sey hoş da oturma odana keşke duvardan duvara perde yapmasaydın ben sadece cam önüne perde tercih ederdim cünkü kalablık göstermiş...tek bir zebra bile yeter artardı sade olurdu..sağlıkla otur canım..

Güle güle oturun salon biraz sıkışmış görünüyor ama çok güzel bir eviniz var :nazar:

Allah huzur içinde güle güle kullanmayı nasip etsin darısı başımıza :) Bu arada oturma odandaki berjerlere bayıldım tam benim hayalimdeki gibi :)

Back
X