• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri zuhair murad

Beymen Bridal'a son gittiğimde showroomun ortasına bu gelinliği koymuşlardı, 38bin tl küsür bir fiyatı var :S

Gelinliği birebir görüp inceledim. Dikilebilecek bir model. Lakin 38bin tl olmasa da aynısı gibi olsun isterseniz en az 3,5-4bin tl ve üstü olabilecek bir bütçeyi gözden çıkarmalısınız. Dantel olarak kordonesiz fransız kupon dantel olacak, etekteki hayal tül olabilir. El işçiliği fazla bir model. Sırttaki britlerinin de düzgün olması lazım. Ancak imkansız değil.

bu adam süper bir modacı tasarladıkları harika,umarım hakkını verirler ama pek zannetmiyorum.:123:

bu gelinlik cok güzel ilk defa duydum ismini ama harıka tasarlanmış ya bayıldım ve kafamdaki gelinlık modelıni belirledim resmen

bende bu gelinliğin hastasıyımm favori gelinliğim ama bu fiyata oldugunu hiç bilmiyordummm .Çok asil ve şık bir gelinlikkk bence

Buna benzeyen kopya gelinlik o kadar çok gelinlikçide var ki daha makul fiyatlara, diktirmenize bile gerek yok giyip deneyebilirsiniz..

38.000 liralık gelinliği 3-5 milyara sence hakkını verebilirlermi :)

Dikerler. 38bin tlnin 20000tlsi zuhair murad ismi, 15000tlsi de Beymen gibi bir yerde satıldığı için çünkü. Malzemelerinin maliyeti orijinal Fransız olmayan ancak aynı görüntüyü verecek kupon dantel ve hayal tül ile düşünürsek 1000tl maksimum. 2500 de işçilik verse olur 3500. 1000tl malzeme kulağınıza az gelmesin, şu an vitrinlerde gördüğünüz gelinliklerin malzeme maliyeti 250-350tl aralığında...

Fiyatlarını sormadım fakat 3000 liradan fazla olduğunu düşünmüyorum eğer ankaradaysanız bi gelinlikçileri gezin derim, hem modeli üzerinizde görür hem de fiyat alma şansınız olur..

Ankarada değilim malesef. nisan mayıs gibi ankarada olma şansım olacak. şu an bulunduğum şehirde bu modeli buldum. 3000 tl fiyat verdiler. ama kapora verip ayıtırsam ayırttığım tarihe göre bir fiyatta anlaşacağım. kışın almak fiyat olacak daha avantajlı olur diyenler oldu. nisan mayıs gibi ankarada modeli bulsam bile 3000 ve üstü bir fiyat olursa boş yere zarar ederim. ama ankara daha uygunsa bu kez de acele etmenin pişmanlığını yaşarım

çoook güzel bir gelinlik ama mesela yaz düğünü için fazla kapalı. belki tesettürlü arkadaşlar bu modelden feyz alarak bir gelinlik diktirebilir. etek ve kurdele detayı çok hoş.

öncelikle belirteyim, benim de çok beğendiğim bir gelinlik modelidir bu. kız kardeşimin bu yaz düğünü var. bu gelinliği diktiriyor şu an istanbulda. 2500-3000 arası bir fiyat verdiler. tesettürlü değil ama kendisi pek açık giyinmekten hoşlanmıyor. sadece şu ayrıntıya dikkat etmenizde yarar var, gelinliğin ön kısmındaki detay biraz hassas dikilmesi gereken bir yer. yani şöyle söyleyeyim, biraz kısa ya da biraz uzun olursa bu fotoğraftaki kadar hoş durmuyor. ve arkaya doğru devam eden kısmın duruşu da çok önemli. örnek resim istersen ekleyebilirim. bu gelinliğin dikilmiş bir iki örneği var bende.

Son düzenleme:
öncelikle belirteyim, benim de çok beğendiğim bir gelinlik modelidir bu. kız kardeşimin bu yaz düğünü var. bu gelinliği diktiriyor şu an istanbulda. 2500-3000 arası bir fiyat verdiler. tesettürlü değil ama kendisi pek açık giyinmekten hoşlanmıyor. sadece şu ayrıntıya dikkat etmenizde yarar var, gelinliğin ön kısmındaki detay biraz hassas dikilmesi gereken bir yer. yani şöyle söyleyeyim, biraz kısa ya da biraz uzun olursa bu fotoğraftaki kadar hoş durmuyor. ve arkaya doğru devam eden kısmın duruşu da çok önemli. örnek resim istersen ekleyebilirim. bu gelinliğin dikilmiş bir iki örneği var bende.

inan çok memnun olurum eklersen. ben de tesettürlü değilim ama açık sevmiyorum. hatta sırt kısmı açık bile geldi bana.
(kardeşine mutluluklar dilerim bi de ;) )

Back