Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ztar

Benim Hala Umudum var..
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
4.456
6
158
A.B.D.
yine ben geldim .. Rabbim nasip etti bir evladim oldu. iki aylik olcaz insaallah kisa sure sonra. hamileligimde 28 kg civari aldim. bir kisminin gitmesi kolay tabii.. kalanini da yavas yavas vericem insaallah.

sistemim yine ayni olacak . pazardan pazara tartilcam ve pazarlari serbest.

emzirme doneminde oldugum icin kati bir diyet uygulamicam. yalnizca haamur isi, tatli, abur cubur yok, bol su ve hareket var. hadi bakalim var mi bu sefer bana takilan yoksa ben yine bir basima mi takilcam burda :5::5:

Hedefim temmuz sonu itibariyle 66 kiloya inmek. Vira Bismillah !!!

KIlo bildirimlerim burada :46:

30 MART PAZAR : 82.4

7 NISAN PAZAR: 80.7

14 NISAN PAZAR: 79.4

21 NISAN PAZAR: 79.2

28 NISAN PAZAR: 77.9

Son düzenleme:
canım amerikan yemekleri yaramış herhalde ;-)
şaka bir yana, tabiki şu göbişinin tahliye durumunu atlattığında kilonu verirsin.

evet beklenen kanamam dun gerceklesti..
beklememe ragmen kotu olmadim desem yalan olur.. hatta aksam cok daha kotu hissettim kendimi.. ama bugun daha iyiyim ve dun diyete basladim arkadaslar bugun ikinci gunum.. asagiya dunku menumu yazicam.. sanirim bir daha diger pazartesi tartilirim.. yani haftada bir tartilirim.. sanirim dusuk olayinin gerceklesmesi sebebiyle dunden bugune yaklasik 1 bucuk kilo gitmis,, onlar kilo degil tabiki ama ben yine de tartida gordugum rakami yazdigimdan gidenlere yazilacak benim adima..

23 ocak 2012 pazartesi ( 1. gun diyet )

sabah
1 tost kepekli ekmege ve az kasarli
1 yumurta
3 dilim peynir
2 salatalik
1 taze sogan
3 ceviz

ogle
1 tabak corba
6 yem. kasigi sebze yemegi
salata
1 dilim kepek ekmek

ara

nescafe ( sekersiz )
1 kucucuk elma:47:

aksam
1 tabak corba
5 yem. kasigi sebze yemegi
1 kase yogurt
bol salata

ara
iki mandalina ( bir tane olmasi gerekiyordu ama kucuklerdi yahu.. olelimmi yani )

2 litrede su ictim..
kanamam daha yeni gerceklestigi icin spor yapmiyorum su anda .. doktorumla gorusup ona gore hemen baslamayi dusunuyorum..
Haydi hayirlsii basladik bakalimmm

canım amerikan yemekleri yaramış herhalde ;-)
şaka bir yana, tabiki şu göbişinin tahliye durumunu atlattığında kilonu verirsin.

Yaramadi desem yalan olur :1:
Hem o yaradi hemde evde oturdukca yeme ihtiyaci hissettim ama kendime yazik edemem daha fazla..
Bismillah dedim basladim..
hayirlisi..

ilk mesajim daha once yazdigim konudan alindigi icin tarihler konusunda karisiklik olmus olabilir.. o mesaj bir hafta gibi bi sure once yazilmisti..

oncelkle gunlugun hayırlı olsn menunu çoook begendm cnmm aynen boyle dvm et bence :29:

SABAH
Nescafe
Abartmadan kasarli ve sucuklu tost
Taze sogan-biber-maydanoz
3 ceviz
3 dilim peynir

ARA
1 kucucuk elma

OGLE
1 tabak corba
1 kase yogurt
4-5 yem. kasigi sebze yemegi
1 dilim kepek ekmek

ARA
meyveli yogurt

AKSAM
1 tabak corba
1 kase yogurt
elim kadar sebzeli tavuk ( once izgaraya pisirdim )
1 dilim kepek ekmek
salata

ARA
1 portakal
ihlamur ictim

2 litre su tukettim..

saat farkindan dolayi bir gun gecikerek veriyorum menumu.. bundan sonra yatmadan versem benimde kafam karismamis olacak.:1:

Son düzenleme:
canım bebeğine üzüldüm ALLAHIMinşallah bir daha verirkilo konusunda bende bunalımlardayımm doğumdan sonrakiler yapıştı resmen inşallah sen hamile kalmadan çözersin bu işi. bu gün ki menün güzel . hep beraber verelim şu kilocukları da hem vucudumuz hemde psikolojimiz düzelsin:)

canım bebeğine üzüldüm ALLAHIMinşallah bir daha verirkilo konusunda bende bunalımlardayımm doğumdan sonrakiler yapıştı resmen inşallah sen hamile kalmadan çözersin bu işi. bu gün ki menün güzel . hep beraber verelim şu kilocukları da hem vucudumuz hemde psikolojimiz düzelsin:)

Tesekkur ederim zeyca.. Veririz insaallah ya ben inaniyorum.. hatta ilk bir hafta atlatildigi zaman gerisinin corap sokugu gibi gelecegine inaniyorum.. ilk bir haftanin da kolay atlatilmasi icin ilk 3 gun onemli bana gore .. bugun 3. gunum simdiden kendimi hafiflemis hissediyorum .. psikolojik bile olsa,,, kilo almissin ama melegin var.. onlar icin deger.. bogazimizi tutarsak gerisi de gelcek insaallah..

SABAH
3 dilim peynir
Biber-maydanoz-salatalik-domates-taze sogan
1 dilim kepek ekmek
ihlamur

ARA
Meyveli yogurt

OGLE
Salata
1 kase corba ( ama icinde barbunya fasulyesi gibi bisey vardi disardaydim corba diolardi ama bizdeki yemek gibiydi)
1 cok ince dilim siyah ekmek

ARA
Nescafe
3 ceviz
3 kayisi

AKSAM
1 kase yogurt
1 tabak corba
5 yemek kasigi kapuska
1 dilim kepek ekmek

ARA

2 mandalina
cay

Bugun doktor randevum vardi.,, sanirim spor icin biraz daha beklemem gerekecek:5:

SABAH
1 az kasarli tost
Biber-maydanoz-salatalik
2 dilim peynir
Yesil cay

ARA
5 celik
Turk kahvesi orta sekerli ( temizlik yaptim haftada bir hakederim bencee:66: )

OGLE
disardaydim sadece kalhve icebildim:50:

AKSAM
Elim kadar balik
Salata
1 tabak corba
1 dilim kepek ekmegi

ARA

8-9 dilim kavun

2 lt su ictimm

5 celik demisim cilek olacakti:1::1:
Aksam yemekten bir iki saat sonra bir abur cubur aski basti beni... gercekten zor tuttum kendimi yaa. moralim bozuktu o ara.. dedim bunlari yiyince moralim yerine gelecek mi ?? hayir sadece daha da kotu olacak.. kavun yedim oturdum asaya..

Ne de olsa istedigim kiloya geldikten ve saglikli kilo verdikten sonra hem cok yiyemiosun hem de yesende kilo almiosun :52::52:

ALlahim bu en korktugum gundu:18::18::18:
Cunku evde cok durmuyorum.. aksam da bir yere davetliiydim.. aksam yemegi yiyememistim.. ama gittigim yerde de pasta borek yemedim:50::50:
niyetlenmedim mi ??:1::1: tabiki niyetlendim cunku acikinca kendimi kaybediyorum.. velhasil kizlar dun aksama kadar ayni menumu devam ettirdim ... aksam 7 gibi biraz uzum yedim.. daha sonra yemek yemeye vaktim olmamisti eve geldigimde aksam 10 gibi bir tabak corba ictim sadece.. ilaclarim var icmem gereken cunku.. oyleeee..

ve Allahim bugunnnn.,, Su an karnim aciktikca sapitiyorum..
kendimi tutmam gerekkkkk.. bittiii:20::20:

Allah'im su ticker i hedef kilona dogru ilerletmek ne buyuk keyifmis.. insaallah ordaki 65 rakamini buluncaya kadar ilerletmeye devam ederim:52::52::52:
Her gun ne yedigimi yazmaktan cok skldm acikcasi.. o sekilde ugrasmak yerine haftalik kilo farkimi ve hislerimi yazsam daha mantikli olacak..

23 OCAK 2012: 82.2 KG
29 OCAK 2012: 80.8 KG

pazar gunleri tartilmak istiyorum cunku o gunlerde esimle beraber oldguum icin ve kendisi de pek istahli oldugu icin ona da eslik etmek istiyorum.. hem ona eslik edip, hem de kendimi aaa diyetteyim aman sunu yiyemem modundan cikarmak istiyorum.. en azindan canim birsey cekerse pazar gununu bekleme gibi bir sansim olabilir.. bu pazar yedim.. ve cok da istahim yoktu.. umudum o ki ilerleyen pazarlarda kilo verdikce zaten istemek istesemde fazla yiyemeyecegim.. ve su anda bana odul gibi gelen pazar gunleri o ilerleyen gunlerde siradan bir gun halini alacak...

Insaallah haziran 1 i gorursem o gunde kac kilo olucam cok merak ediyorum.. cunku haziran 1 e kadar hedef kiloma inme niyetindeyim ki bu da ayda 4 kilo vermeyi gerektirir.. Aslinda cok ideal.. zaten diyetisyenimin bana verdigi listede ongorulen kilo kaybi olarak ayda 4 kilo yaziyor. ama her dedigini uygulayamiyorum.. neyse..

Sporada baslamak cok istiyorum ama saglik durumundan dolayo acele etmeyip biraz daha beklesem iyi olacak sanirim..

Bu hafta daha bir umitle basladim haftaya.. dun tartidaki rakami gordukten sonra :)):64::64::64:

Son düzenleme:
Diyete devam ediyorum..
Kilo vermeye de devam ediyorum cok sukur ama bu psikolojimle ne yapicami bilmiyorum.
Kendimi cok koseye sIkIsmIs gibi hissediyorum..
8 haftalik bebekten sonra lohusa sayiliyormusum ... Ondandir diyorum.. Gecer bekleyecem diyorum baska caresi yok..
Ama o arada ben basarmak icin cok cabaladigim seylerden ya vazgecersem??? (okulum gibi mesela)
Allah'im yardim et...

gerci ben her gun tartiliyorum ya neyse :1::1: su huyumu biraksam cok super olucam..

Bugun annemi aramistim kandilini kutlamak icin ve diyetteyim 65 kilo olmak istiyorum dedim..

cevp aynen suuu :

nee 65 kilomu olma ben sevmem oyle zayif.. 70 ol o yeter :1::1:

Allah im hayali bile guzel ya...

Cok istiyorum cok isriyorum cok istiyorum..

Ama bu is dusunce gucuyle olur mu ???

OLmaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz:30::30::30:

cooooooookkk calismam gerekiyor anne cooookkkkkkkkkkkk:ssz::ssz:

Dusunsenize kizlar.. diyetisyenimin dedigi gibi her ay 4 kilo vermeyi basarabilirsem ( umut ediyorum ama hayatta hic kati sekilde planlar yapmamak lazim.. insanlik hali.. ) sadece 4 ay sonra hedef kiloma varabilirim.. ve yazin yasayabilecegim haz... Degmez mi ???

Oyle bir degerki !!!

Hem neden degmesin???

Diyet demek olum demek degil ya !!! Aksine saglikli besleniyorum ben...

Olacak ALlah'in izniyle...:51::51::51::51::51:

Kizlar bugun hem tartilma hemde istedigim seyleri yeme gunum..

soyleki bugun itibariyle tarti bana 79 kilo oldugumu soyledi.. 78 kilodan sonrasini kisa surede aldigimdan ve kanamam da gerceklestiginden fazla gidiyor gozukuyor kilolar.. bakalim 78 den sonra ne olacak ??

Neyse tarihcemi yazayim hemen..

23 OCAK 2012 PAZARTESI : 82.2 kg

29 OCAK 2012 PAZAR : 80.8 kg

5 SUBAT 2012 PAZAR : 79 kg

Su an itibariyle 7 li rakamlari gordum cok sukur.. Sira 75 alti ve daha sonra 6 li rakamlarda..

Acikcasi 69 bile bede cok iyi duruyor onun icin o rakami gormek cok buyuk bir olay benim icin tartida..

Su andan itibaren verecegim 14 kilom ve bunlari verebilmek icin de

17 haftam var.. yani 4 ay 1 hafta.. iyi bir zaman degerlendirilirse guzel hedef kiloma ulasabilirim..

EEEEE bu kadar goruntuleyen bayandan yok mu benimle birlikte yurumek istiyen ??

KK nin tombul hanimlari nerdesiniz ???

Ben burdayim ve yaza kadar istedigim kiloya gelme hedefindeyim...

Daha da isteyen varsa buyursun gelsin birbirimize destek olarak, azmederek basaralim bu isi..

basarilarinin devamini dilerim, umarim ben de bir an once 7 li rakamlari gorurum

Back
X