zorunlu trafik sigortasindan kaskodan anlayan var mı

alyevav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
597
653
103
Merhabalar ben bu sigorta/kasko olayindan pek anlamiyorum. diyelim ki ben rampada araci geri kaydirdim ve arkadaki araca carptim,tam kusurluyum yani. bu durumda benim zorunlu trafik sigortam karsi tarafin aracinindaki hasari karsilamiyor mu?
Ya da kasko yaptirsam,o karsilar mi diger araciñ hasarini?

Trafik sigortasi karsilar. Ben oyle biliyorum. Trafik sigortasi yaptirdiginiz acenteye sorun.

Karşı tarafın zararını trafik sigortası karşılıyor.

Karsi tarafın masrafini trafik sigortasi, sizin masrafinizi kasko karsilar.

Ama bazi sartlar var, mesela siz alkollu yaptiysaniz kazayi sigorta sirketi size dava acar parayı sizden alir gibi.

Trafik sigortası karsilar. Ben kaza yaptığımda karşının masrafını ödemiştir trafik sigortam cebimden.para cikmadi. Kasgoda benim arabamda olan hasarı ödedi. Buraya kadar iyi ama seneye yeni sigortalatirken yada kasgo yaparken ucret baya artmıştı. Hasar oldugu icin. Trafik sigortam 900 kusur iken 1300 olmustu seneye

Trafik sigortasının zorunlu olma sebebi bu karşı tarafın haklarını korumak zaten.
Ama kendi kusurlu olduğunuz kazadaki kendi hasarınız için kasko yaptırmalısınız.

Sigorta herhangi bir kaza durumunda karşı tarafın kasko da sizin hasarinizi karşılar.%100 suçlu olsanız bile.Ama dilerim hiç bozdurmak zorunda kalmazsiniz

Trafik sigortası karşılıyor , deger kaybı talebindede bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…