G Gncby Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2017 42 19 38 36 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gncby #1 merhaba Bebeğim karnımda hiç gelişmemiş kalbi hiç atmadı yarın kürtaj olacağım ve çok korkuyorum cok ağrım olur mu canım cok yanar mı
merhaba Bebeğim karnımda hiç gelişmemiş kalbi hiç atmadı yarın kürtaj olacağım ve çok korkuyorum cok ağrım olur mu canım cok yanar mı
severussnape bir pko lu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 2.052 3.936 133 31 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gncby #2 esraozi .!.: merhaba Bebeğim karnımda hiç gelişmemiş kalbi hiç atmadı yarın kürtaj olacağım ve çok korkuyorum cok ağrım olur mu canım cok yanar mı Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla uyutuyorlar canım canlı mı olacakmış seninki ? çok geçmiş olsun
esraozi .!.: merhaba Bebeğim karnımda hiç gelişmemiş kalbi hiç atmadı yarın kürtaj olacağım ve çok korkuyorum cok ağrım olur mu canım cok yanar mı Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla uyutuyorlar canım canlı mı olacakmış seninki ? çok geçmiş olsun
G Gncby Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2017 42 19 38 36 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gncby #3 severusandlily .!.: bildiğim kadarıyla uyutuyorlar canım canlı mı olacakmış seninki ? çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Lokal anezteziyle yapacağım hissetmezsin dedi ama çok korkuyorum
severusandlily .!.: bildiğim kadarıyla uyutuyorlar canım canlı mı olacakmış seninki ? çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Lokal anezteziyle yapacağım hissetmezsin dedi ama çok korkuyorum
severussnape bir pko lu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 2.052 3.936 133 31 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gncby #4 esraozi .!.: Lokal anezteziyle yapacağım hissetmezsin dedi ama çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... korkma canım bende çok korkuyordum küçücük bir parça kalmıştı onu aldı hiç anestezisiz..ağrı oldu ama az..bense korkudan sapsarı kesildim doktor kolonya falan getirdi :) :) zaten anestezi olacakmış hiçbirşey hissetmezsin kendini rahatlamaya çalış :)
esraozi .!.: Lokal anezteziyle yapacağım hissetmezsin dedi ama çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... korkma canım bende çok korkuyordum küçücük bir parça kalmıştı onu aldı hiç anestezisiz..ağrı oldu ama az..bense korkudan sapsarı kesildim doktor kolonya falan getirdi :) :) zaten anestezi olacakmış hiçbirşey hissetmezsin kendini rahatlamaya çalış :)
cananu Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2014 590 233 73 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gncby #5 esraozi .!.: merhaba Bebeğim karnımda hiç gelişmemiş kalbi hiç atmadı yarın kürtaj olacağım ve çok korkuyorum cok ağrım olur mu canım cok yanar mı Genişletmek için tıkla... Bende ayni durumdayim.pazartesi gunu kurtaj olucam
esraozi .!.: merhaba Bebeğim karnımda hiç gelişmemiş kalbi hiç atmadı yarın kürtaj olacağım ve çok korkuyorum cok ağrım olur mu canım cok yanar mı Genişletmek için tıkla... Bende ayni durumdayim.pazartesi gunu kurtaj olucam
G Gncby Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2017 42 19 38 36 6 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gncby #6 Doktorun bilgilendirme yaptı mı nasıl olacağıyla ilgili