Zorunlu asosyallik!

Teriyaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
775
1.054
35
Herkese merhaba yaşadıklarım konularımda mevcut eski eş yaşadığımız şehirde huzur bırakmayıp 2 aylık prematüre bebeğimle beni kovdu ve ben de tayin istedim boşanma davası açtım şuan doğum iznindeyim eski eş beni öyle bir bastırıp öyle bir asosyallestirmis ki markete gidince bile suçlu hissediyorum insanlarla göz teması kuramiyorum çünkü insanlarla selamlaşmam arkadaşlarım ailem herkes sorun oldu yalnizlastirildim şimdi ise eski ben e dönmeye çalışıyorum sosyal olan hayatı seven insanlarla diyalog kuran iyi bakabilen yanımı kazanmaya çalışıyorum bu yeni yerde yalnızlığımı böyle atmak istiyorum!

Son düzenleme:
Maalesef burada pek zannetmiyorum o tarz bir arkadaşlık olacağını nadiren görmüştüm. Sizin adınıza sevindim sosyalleşmenize

Üstüste travmatik olaylar yaşamışsınız hop diye bunlar yaşanmamış gibi olamazsınız tabii ki. Acele etmeyin zamana bırakın. Arkadaşlık için de bu şekilde zorlamayın, sanal alemden bulacağınız kişi de yeni sıkıntılar yaratabilir. Küçük adımlar atın iş yerinde ev çevresinde küçük selamlaşmalar birkaç dakikalık sohbetler yeterli başlangıçta. Elektrikler tutarsa zaten arkadaşlıklarınız ilerlet

Herkese merhaba yaşadıklarım konularımda mevcut eski eş yaşadığımız şehirde huzur bırakmayıp 2 aylık prematüre bebeğimle beni kovdu ve ben de tayin istedim boşanma davası açtım şuan doğum iznindeyim eski eş beni öyle bir bastırıp öyle bir asosyallestirmis ki markete gidince bile suçlu hissediyorum insanlarla göz teması kuramiyorum çünkü insanlarla selamlaşmam arkadaşlarım ailem herkes sorun oldu yalnizlastirildim şimdi ise eski ben e dönmeye çalışıyorum sosyal olan hayatı seven insanlarla diyalog kuran iyi bakabilen yanımı kazanmaya çalışıyorum şuan yaşadığım yer yeni hayatımı başlattigim yeni bir yer Tekirdağ Çorluda olan kadın arkadaşlarim benim durumumda olan ya da arkadaşlık kurmak isteyen olursa çay kahve sohbet etmelik bu yeni yerde yalnızlığımı böyle atmak istiyorum!
Burası bile olsa nete güvenme abla yapma.Ayrıca dikkatli ol.Zor bir evlilik geçirmişsin arkadaşsız kalmışsın bu baskıdan çıkınca kandırılma olasılığın yüksek olur insanlara güvenme.Özellikle erkeklere güvenme hemen

Burası bile olsa nete güvenme abla yapma.Ayrıca dikkatli ol.Zor bir evlilik geçirmişsin arkadaşsız kalmışsın bu baskıdan çıkınca kandırılma olasılığın yüksek olur insanlara güvenme.Özellikle erkeklere güvenme hemen
Erkek arkadaş aramiyorum ki aynı yerde yaşayan düzgün kahve içip dışarda sohbet edeceğim kadın arkadaş çevre edinmekti amacım ama düşününce haklısınız bu açtığım konu silinmiyor değil mi nasıl kaldirabilirim bı ürktüm şimdi

Erkek arkadaş aramiyorum ki aynı yerde yaşayan düzgün kahve içip dışarda sohbet edeceğim kadın arkadaş çevre edinmekti amacım ama düşününce haklısınız bu açtığım konu silinmiyor değil mi nasıl kaldirabilirim bı ürktüm şimdi
Yanlış anlama beni abla erkek arkadaş demek istemedim.Yani arkadaş olarak yaklaşıp farklı amaçlar güdenler olabilir zira ne yazıkki toplumumuzda boşanmış kadına erkek mahlukatları farklı amaçla yaklaşıyor zor bir psikolojidesin kandırılabilirsin sonradan pişman olacağın şeyler olabilir.Normal hayatındada dikkat et demek istedim.Çok özür dilerim.

Metni güncelleyip tanışalım dediğin ve adres belirttiğin bölümü silebilirsin.Ama tamamını silme ban yersin

İse dönene kadar komşulardan başlarsın çocuğu temiz havaya parka falan çıkarırken oradaki annelerle sohbet muhabbet ilerletirsin

3 4 ay sonra dahaiyi olursun .bebek toparlar iyice .siz dahaiyi olursunuz. seneye nisandan sonra bebekle park bahce gezip iyice acirlirsiniz herseyin malesef sureci var bazi seyler zaman gerektiriyor
2 yil sonunda daha yeni toparliyorum

Herkese merhaba yaşadıklarım konularımda mevcut eski eş yaşadığımız şehirde huzur bırakmayıp 2 aylık prematüre bebeğimle beni kovdu ve ben de tayin istedim boşanma davası açtım şuan doğum iznindeyim eski eş beni öyle bir bastırıp öyle bir asosyallestirmis ki markete gidince bile suçlu hissediyorum insanlarla göz teması kuramiyorum çünkü insanlarla selamlaşmam arkadaşlarım ailem herkes sorun oldu yalnizlastirildim şimdi ise eski ben e dönmeye çalışıyorum sosyal olan hayatı seven insanlarla diyalog kuran iyi bakabilen yanımı kazanmaya çalışıyorum şuan yaşadığım yer yeni hayatımı başlattigim yeni bir yer Tekirdağ Çorluda olan kadın arkadaşlarim benim durumumda olan ya da arkadaşlık kurmak isteyen olursa çay kahve sohbet etmelik bu yeni yerde yalnızlığımı böyle atmak istiyorum!
Bebeğiniz şu an kaç aylık bilmiyorum ama bulunduğunuz şehirde bebek oyun grupları varsa kaydolun.Orada ki diğer annelerle kaynaşırsınız. Hem siz hem bebeğiniz sosyalleşmiş olursunuz

X