çok zor bi hamilelik geçirdi hep bebeğimi kaybetme korkusu vardı ilk aylardaki düşük thetidi bitmeyen kanamalar,erken doğum tehlikesi.... artık yorulmuştum erken doğumu önlemek için ilaçlarımı kesme zamanım gelmişlti.13 aralık pazar akşamı gene kanmam oldu.hemen hastaneye koştuk.kanama vardı.sancı vardı ama hiçbir doğum belirtisi yoktu.o gece yatırdılar beni.5 dakkada bir sancılanıyorum,kanama var doktor sürekli jmuayene ediyo ama bende ne açılma var nede nst de kasılma.....o gece sabaha kadar sancım geçmedi ve süerkli muayene oldum ama hala tık yok.doğum belirtisi yok.sancılarımın şiddeti artmaya başladı,sabaha kadar uyuyamadım.sabah kendi doktorum geldi nolur yardım edin ben iyi değilim dedim.tamam sakin ol ameliyetımı bitirip gelicem dedi.bu arada sancılarım git gide artıyordu.12 de yapılan muayenede yarım cm açılma vardı eyvah dedim ben çoook sancı çekicem.derken 1:30 da doktorum geldi ben sancıdan hastaneyi inletiyordum annem başımda sürekli dua ediy,birilerini arayıp dua istiyordu.doktorum muayenede açılmamın 8 cm olduğunu söyledi o anda suyum gelmeye başladı hadi dedi doğru doğumheneye......o sırada yalvarıyorum nolur sezeryana alın diye.doktor güldü artık çok geç dedi yürü doğurucaksın dedi:)o an kurtulucam diye annemi bile öpmeden gittim doğumhaneye.sancım okadar çok ki hala sezeryana alın diye yalvarıyorum en sonunda hemşireye ben kalkıyorum yapamıcam gidiyorum ıkınamam dedim .hop hop dur bakalım dedi serum taktı ıknmam için.sancın geldiğinde ıkın dedi.kendi doktorum başımda elimi tuttu hadi yapabilirsin dedi.serumun etkisiyle başladım ıknmaya.derin derin nefes al dediler ve iştee o an.... bebeğim çıktı ağlayışını duyuca tamam dedim yeniden doğmak bu olsa gerek.dikişlerim atılıp bebeğimi kucağıma verdiler allah ım harika bi duygu baştan sona bi mucize binlerce kez şükrettim allah ıma bana da bu anı yaşttığı için.allah ım isteyen herkese nasip etsin inş.........