Zorla randevu isteyip de randevuya gelmeyen erkek için ne düşünmeliyim?

Adam on numara taktik uygulamış helal

Diyelim ki taktik uygulamış. Ama bu ilişkiden hayır gelmez ki artık. Ne anladı şimdi taktikten. O arıyor o cevap vermiyor bu arıyor mesajını okumuyor vs. Kimin eline ne geçti. Hiç.
İlişkiden hayır geleceğini savunmadım adamın amacı kadını bu hale sokmaktı başarmış bu arkadaşımız bize danışmasa az aklı başında olmasa adama kendi adım atacak ondan sonrası zaten cepte ve her şeyde dönüp dolaşıp suçlu kendi olacak bu tuzağa düşen çok insan var hem kadın hem erkek

Bana da şuan yapıldığı için bu oyun merak ettim. Niye böyle tuzak kuruyorlar ellerine ne geçiyor

B
Bundan olmaz adam olsa o hareketi yapmaz değmez yani ikircikli hareket ediyor ne o lisedeki bebeler gibi bir de kendine güvensiz tıp bundan es de olmaz sevgili de evlendin diyelim hep ardını toplayacaksın, zorlayacaksın ki bir iş yapsın hep bir bahane hadi oradan de gec

Bana da şuan yapıldığı için bu oyun merak ettim. Niye böyle tuzak kuruyorlar ellerine ne geçiyor
Ego tatmini olabilir narsist olabilir insanları yönetme arzusu ve bu his hoşuna gidiyor olabilir ya da kendi bile farkında olmadan kötü kalpli bir manipülatör olabilir şimdi bunun psikolojik çıkarımını yapacak kadar bir bilgim yok havadan sallamak istemem

Ben okulda onu görmemezlikten geliyorum.siz ne tavsiye edersiniz bana bide aracı olan kadına demiş benim ilişkim Yok şuan falan beni sormuş.ne yapmaya çalışıyor

Ben okulda onu görmemezlikten geliyorum.siz ne tavsiye edersiniz bana bide aracı olan kadına demiş benim ilişkim Yok şuan falan beni sormuş.ne yapmaya çalışıyor
Sizin ona ulaşmanızı istiyor adım atmanızı tam sizin vazgeçeceğiniz yere kadar böyle saçmalayacak siz vazgeçerken geri gelip ikna edecek muhtemelen yine aynı şeyleri yapacak hiçbir şey yapmamamanız bu kişiyi hasta kabul edip o olay hiç yaşanmamış gibi davranmanız gerekiyor sizinle iletişime geçerse bile aynı tavırda olun tekrar buluşalım vs işlerim var kusura bakma diyip geçin mümkünse msja görüldü at aramaları açma iş yerinde de hiçbir şey olmamış gibi günaydın de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…