Zorla randevu isteyip de randevuya gelmeyen erkek için ne düşünmeliyim?

Sizi beğenmemiş durum bu kadar basit. Başkasıyla konuşuyor da olabilir ama mevzu sizden hoşlanmaması. Sizde takıntılı bir insansınız belli ki 2 ilgiye adamı takıntı yapmışsınız. Yolunuza bakın ama bu düşünce yapısını değiştirmezseniz mutlu olamazsanız. Aynı okuldan da biriyle görüşmeyin bir daha adınız çıkar öyle bir ortamda.

E beğenmek sadece dış görünüşle mi oluyor uzaktan beğenmiştir ama oturup konuşunca fikri değişmiş olabilir herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Konu sahibi güçlü de değil bence 2 ilgiye takıntı yapmış hemen güçlü insan tavrı değil bu.

Bende bu tarz bir durum yaşamıştım. Biriyşe görüştüm ve beğenmedim hoşlanmadım. Bir daha da görüşmedim karşı taraf konu sahibi gibi takıntı yaptı nasıl beğenilmem diye mesaj atıp hakaret etmişti bir de şaka gibiydi. Dediğiniz gibi 3 çocukla ortada bıraktım sanki oturduk 1 saat çay içtik o kadar.

33yasinda bu adam ve önce yaşı problem etti sonra problem değil dedi ısrarla goruselim tekrar yüzyüze konuşalım dedi ve gelmedi ben oturup aptal aptal bekledim
Ay salağa bak. Benim erkek arkadaşım da benden neredeyse 2 yaş küçük. Sizi seven önemseyen insanlar için bu aşırı önemsiz bir detay. Lütfen böyle insanlar için kendinizi üzmeyin.

Yani begenmdi sonra hiç aramadı bende bişey yapmadım günler sonra tekrar mesajlar aramalar yüzyüze görüşelim diye israrlar.
Gittim randevuya bekledim.adam mesaj atıp gelmiyorum bile demedi.siz olsanız napardiniz

Yani begenmdi sonra hiç aramadı bende bişey yapmadım günler sonra tekrar mesajlar aramalar yüzyüze görüşelim diye israrlar.
Gittim randevuya bekledim.adam mesaj atıp gelmiyorum bile demedi.siz olsanız napardiniz
O insan ortamda hiç yokmuş gibi davranır önüme bakardım takıntı yapmayın bu durumu. Aynı okulda biriyle görüşmek de pek akıllıca değil bence sonra böyle problem oluyor.

Onemsemeyin adam sorunluymus, bir de yaş mevzusuna taktığını nasıl anladınız ?

Onemsemeyin adam sorunluymus, bir de yaş mevzusuna taktığını nasıl anladınız ?
Aracıya demiş yaşı benden büyük falan.bende bunu duyunca hiç dönmedim.bu iş olmaz diye düşündüm.halbuki biliyordu büyük olduğumu aracıya sorun değil demişti.anlam vermedim.kendimi geri çektim kıymete bindim peşime düştü bı daha buluşalım diye gelmedi bı mesaj bile yazmadi gelmiyorum diye.

O insan ortamda hiç yokmuş gibi davranır önüme bakardım takıntı yapmayın bu durumu. Aynı okulda biriyle görüşmek de pek akıllıca değil bence sonra böyle problem oluyor.
Öyle aşırı ısrar edince gerçekten sizi istiyor zannediyorsunuz ve ister istemez etkileniyorsunuz

Ay yol ver olmaz ondan

Ay yani gercektennnnn. Kendini kotu hissetmis biri var burda, bizde kizkardeslik duygusuyla onu iyi hissettiricek yorumlar yapmisiz. Su durumda gucsuz davrandigini hissetsen bile, neden onu iyi hissettiricek 1-2 cumle edilmesinden rahatsizlik duyar biri anlamam. Ne tanirim ne ederim konu sahibini ama derdini anlatmis biri var ve durust olma dusuncesiyle yapilan bu yorumuda cok masum goremiyorum.

Son düzenleme:
Bunlar hep yokluktan işte .oyy oyy nasıl bir döneme denk geldik.adamlar da cinsel istek de mi yok anlamıyorum ki.kimse kimsenin umrunda değil.

Öyle aşırı ısrar edince gerçekten sizi istiyor zannediyorsunuz ve ister istemez etkileniyorsunuz
İşte siz etkilenmediniz boşluktan takıntı yaptınız bı cidden etkilenmek değil. Görüştüğünüz insan sonra bir yerlerde karşılaşmayacağınız biri olsun özellikle iş yerinde siz bunu kaldıramıyorsunuz çünkü. Kendinizi böyle koruyun bence.

Konu sahibinin masallara değil gerçekleri duymaya, kendine gelmeye ihtiyacı var. O yüzden benim yaptığım iyilik oluyor bence siz yanlış düşünüyorsunuz.

Valla panpa başta beğenmemişsin zaten, bu adam düzgün davransaydı da muhtemelen beğenmeyecektin zaten. Adam kaçınca senin de kovalayasın gelmiş, bence durum bundan ibaret. Sadece neden olmadı diye kafaya takmışsın, boşver gitsin.

Yok adam sonra üstüme düşünce beğenmiştim biraz gönlüm kaydı

Kesinlikle katılıyorum. İlgi gösterip çektiği için sadece takıntı gibi olmuş boşver hayatına bak. Demekki dengesiz salağın teki

Bana hic olgun bir adam gibi gelmedi. Bazi erkekler ulasamadigi kadinlara yapisiyor böyle sonra ulasdiktan sonrada sacma sapan hareketler yapiyorlar. Birde ögretmen bu kisi.
Bosverin bence. Hic önemsemeyin bile. Cok saygisiz biri. Zaten is yerinde böyle seyleri biraz sıkıntılı buluyorum ben. Uzak duramıyorsun ister istemez. Kafaniza takmayin ve iyiki böyle biriyle sevgili olmadim diye düsünün. Simarik bir tip bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…