• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri zoratanin kullananlar buraya..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhabalar benimde inatçı sivilcelerim var ama çok büyük değil minik minik ve siyah nokta zoretanin verdi kullanıp kullanmamak arasında kaldım fakat şöyle de bişe duydum bunu bana söyleyen eczacı bu ilacı kullanan 3 yıl hamile kalmayacak mış.lütfen bu ilacı kullanıpta sonra hamile olan var mı eşim böyle duyunca bana çok kızdı kullanalar biraz anlatabilir mi bugün 2.gün

arkadaşlar bende zoratanin kullanıyorum 3buçuk ay oldu kullanmaya başlayalı
sivilcelerim çok büyüktü şuan çok azaldı ama lekeler ve hafif izler var tecrübeli aradaşlar yardımcı olabilir mi acaba bunlarda geçer mi doktor geçer dedi ama pek inandırıcı gelmedi yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar benimde inatçı sivilcelerim var ama çok büyük değil minik minik ve siyah nokta zoretanin verdi kullanıp kullanmamak arasında kaldım fakat şöyle de bişe duydum bunu bana söyleyen eczacı bu ilacı kullanan 3 yıl hamile kalmayacak mış.lütfen bu ilacı kullanıpta sonra hamile olan var mı eşim böyle duyunca bana çok kızdı kullanalar biraz anlatabilir mi bugün 2.gün

İilaç kullandığın sürece hamile kalamıyosun çünkü bebeğe zarar veriyor , ilaç bittikten 2 ay sonra hamile kalınabilir ama yinede doktorunla konuşmalısın

ArkadaŞlar bende Çene altında tÜylenme baŞladı. Bu ılaÇla eŞ zamanlı olarak bıoder veya tala kullanmam sorun olurmu acaba

kızlar bılgı olsun dıye yazıyorum cunku ben bu hataya dustum zerotanın kullanıyorum.3.haftasındayım hemde 10mg basladım dusunun artık ve bıyıklatrımı aldırmaya gıttım kuafor kıs farkına varmamısım sir ağda surmus bende pek bııs olmas sandım ve al tmm dedım.kuaforeden cıktığımda alınan beolge kaza gecırmıs gıbı kıpkırmızı yanmıstı doktora gıttım ve bana AVENE EAU THERMALE CICALFATE ONERDI dermokozmetık urun.ınanırmısınız cıldım sabahına soyuldu yanık yerler ve bısı kalmadı tabı 2gun sapkayla dolastım renk bozukluğu olmasın super bı krem valla gıdıp doktorumun ellerınden opcem nerdeyse cok korkmustum cunku ız kalcak dıee ztn.her ezcanedede yok bu markayı satsa bıle bu urunu bulamıyorsun.

benim 7 ay olck tedavim bitmek üzere şu an tek sivilce yok cildim kurumaya başladı saçlarım çok yağlıydı oda kuruyo tek kötü yanı dudakları çok kurutuo bide ben kilo aldım baya

Zoratenin Tedavisine Yaklaşık 6 ay önce başladım..Sivilceler yediklerime dikkat etmedğim taktirde ufak tefek çıkıyor ve hemen düzeliyor:)Ben aksine Yaklaşık 7 kilo verdim ilacı kullandıktan sonra.Fakat biraz izler var onlar nasıl geçicek bilemiyorum

benim lisedeyken çok akne problemim oldu ancak ilaç kullanmadım şimdi 25 yaşındayım fazla aknem yok ancak siyah hatta beyaz kabarcıklar halinde pürüzler vardı cildimde doktorum zoratanin verdi 20mg ile başladım 4. ve 5. ay 20+10mg geçtim. kullanmaya başladığınız ilk ayda gözeneklerinizde ki küçülmeyi farkediyorsunuz ben çok memnunum şuan 5.aydayım tamamen geçmedi ancak ciddi azalma oldu ve dudaklarımda hafif kuruma dışında hiç bir problem yaşamadım:nazar: umarım kullanmaya başlıcak olan arkadaşlar için yardımcı olabilmişimdir.

bende kulllanıyorum 4. ayım bitti yasadığm sorunlar oldu burun kanaması kurumalar vs. şimdi baya düzeldi içeride kalan bi kısım sivilceler var ama baya iyi sadece sabır işi bu:)))

arkadaşlar bende zoratanin kullanıyorum 3buçuk ay oldu kullanmaya başlayalı
sivilcelerim çok büyüktü şuan çok azaldı ama lekeler ve hafif izler var tecrübeli aradaşlar yardımcı olabilir mi acaba bunlarda geçer mi doktor geçer dedi ama pek inandırıcı gelmedi yardımcı olursanız sevinirim

geçiyo canım benimde aynı kullananların öncesini ve sonrasını bizzat gördüm herkes memnun sabırrrr:80:

merhaba arkadaşlar
1 buçuk aydır zoratanin kullanıyorum suratımda cok akne yoktu ama beyaz tenlı oldugum için kırmızı kırmızı derı altında lekelerım vardı doktorum bu tedavıyı onerdı kabul ettım . basta yan etkılerı olucagını soyledı ama bu kadar beklemıyordum 1 bucuk aydır kullanıyorum ılacı suanda ıyıyım ılk bır hafta suratım berabttı kapatıcılar bıle kapatmıyordu. 2.hafta dudaklarım catlamaya ve yara olmaya basladı artık yemek bıle yıyemıyordum herkezın noldu demesınden cok sıkılmıstım soguktan kurudu dıyordum bende ... :( anlıyıcagınız gıbı bır ay cok sıkıntı cektım ve daha anlatmadıklarım da var ... suan ıyıyım 4 bucuk ayım kaldı dudaklarım duzeldı ozel bır koruyucu sayesınde ıs yerınde kremlerımı suremedıgım ıcın ozel bısey aldım. herkeze sabır dılıyorum ılerde harıka bır yuze sahıp olma umudysa sevgiler

benim kız kardeşim 19 yaşında 8 ay falan bu ilacı kullandı. doktor dudağın cok çatlar hatta kanar yara olur demişti çok korktu. bepanten sür dedi dudağına. kardeşim korkuyla başladı baya çok olumsuz şeylerini duydu her ay kan tahlili istediler. suratı çok felaket sivilceliydi anlatamm. ne olursa olsun kullanıcam dedi ve kullandı. yüzünde hiç bişi kalmadı gercekten sacı yağlanmıyo sırtındaki sivilceler falan hepsi gitti eli ve dudağı cok kuruyordu ama o sürekli bepanten kullandı acayip yararı oldu. hiç çatlayıp kanamadı ama gece uykusundan bile uyanıp sürerdi gezmeye giderdik cantasından cıkartır sürerdi yemekte bile sürerdi yani taş çatlasa yarım saat sürmeden duruyordu şuan çok mutlu ilacı bıraktı sivilcesi yok fıstık gibi oldu ablasının gülü o gülü :D

merhaba kızlar.zoratanın 6. ayındayım son 1 ayın ıcındeyım ama benı bıtırdı bu ılac. belımde bacagımda kemıgımde acayıp agrı var :( yuzumde ınanılmaz duzelme var ama ıste... son ayda kı testlerımde karacıger yağlanma degerım 378 cıktı yanı yuksek bıraz :( son 1 aym kaldı dıye sıkıyorum kendımı. tabı herkeste aynı etkıyı gostermıyo vucut yapısına gore degısıyo:( yorumlarınızı beklıyorum. agrı cekenler var mı ????

Back
X