• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Zorah organik kremleriyle ilgili bilgisi olan var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
geç olmuş ama yinede paylaşmak istiyorum bundan sonra kullannak isteyenlere faydalı olur belki,cilt uzmanının tavsiyesi ile aldım zorah xia nemlendiricisni gerçekten pahalı ama güzel bir ürün.içeriği doğal ve etkili bir nemlendirici bulmaktı amacım.gerçekten etkili sürdüğünüğzde parlama yapmıyor hemen emiyor cilt ,çok kuruydu cldim ve etkili oldu Kanadada üretilmiş ,Kanada içerik bakımından sağlığa zararlı ürünler konusunda hassas bir ülkeymiş umarım yaygınlaşır bu tutum zira çok zararlı ürünleri farkına varmadan kullanabılıyoruz.

geç olmuş ama yinede paylaşmak istiyorum bundan sonra kullannak isteyenlere faydalı olur belki,cilt uzmanının tavsiyesi ile aldım zorah xia nemlendiricisni gerçekten pahalı ama güzel bir ürün.içeriği doğal ve etkili bir nemlendirici bulmaktı amacım.gerçekten etkili sürdüğünüğzde parlama yapmıyor hemen emiyor cilt ,çok kuruydu cldim ve etkili oldu Kanadada üretilmiş ,Kanada içerik bakımından sağlığa zararlı ürünler konusunda hassas bir ülkeymiş umarım yaygınlaşır bu tutum zira çok zararlı ürünleri farkına varmadan kullanabılıyoruz.
Ben cok fazla urununu deneyimleme sansi buldum. Uzun zamandir kullandigim urunlrri var. Ve soyleyebileceklerim:
Ora goz kremi harika. Gercekten 1 ayda mimik cizgilerimde farki hissettim, ki brn daha once de krem kullanırdım eczane markalarindan. Ona ragmen farki gordum. Kil maskesi cokk guzel. Nemlendiricileri cok temiz ve etkili. Ben simdilerde purete de aldim ama onun hakkinda konusmak icin erken.
Ama sunu soylemeliyim. Yuz temizleme jeli. Yuzumu mahvetti. Gerdi kuruttu hassaslastirdi yaglanmasina sebep oldu hassaslik yuzunden. Meger olgun ciltler icinmis. Hassas ciltlere asla onermem.

Merhabalar,

Ben yaklaşık 4 ay önce eczacı kalfasının önerisiyle Zorah Inua Nemlendirici ve Yağ Düzenleyici Krem 50ml ve Coola mat güneş kremi ve ayrıca Sferangs'ın da more than white serisini üç ay kullandım. Bu ürünlerin 3 ayda etkisini göstereceğini ve ciltte renk eşitliğini sağlayacağı belirtildi. Eczanede satılınca bi de organik denilince hemen inandım tabi. Ürünler ilk bir ayda etkisini göstermesine rağmen sonraki iki ayda cildime zarar vererek sivilcelerin cilt altına gömülmesine ve kistik bir yapıya dönüşmesine sebep oldu. Ayrıca cildimde bi aydınlanma oldu olmasına ama lekeler azalmadı üstelik göz çevrem daha da karardı ve insanlar uyuşturcu mu kullanıyosun diye sorar oldular. Bu nedenle ürünleri kullanmayı bıraktım. Turuncu rengkli peeling de ilk kullanımdan sonra etkisini yitirdi. Üstelik eczanede siyah nokta temizleyiciyle sivilcenin kökünü kurutalım derken yüzümde yeni lekelere sebep oldu eğitimsiz uzmanları. Yüzüm eskisinden daha kötü hale geldi. Yani fiyat kalite analizi yaptığımda çok başarılı bulmuyorum. Şimdiki aklım olsaydı daha bilindik, profesyonel ve kurumsal markalara yönelirdim herhalde.

Back