Cilt Bakımı Ürünleri Zorah organik kremleriyle ilgili bilgisi olan var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Mebeyh

Dualar eder insan mutlu ömür için....
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
512
216
53
Eczanede cilt bakımı Yaptılar bu ürünlerle.. Yapan kız çok müşterisi olduğunu ve memnun kaldıklarını söyledi ama çok Pahalı.. Tecrübesi olan var mı

Mrb canım...cilt Bakım ürünleri çok doğal ve iyiymiş..
Bende güneş lekesi kılcal damar çatlaması var acaba geçirirmi?

Mrb canım...cilt Bakım ürünleri çok doğal ve iyiymiş..
Bende güneş lekesi kılcal damar çatlaması var acaba geçirirmi?
Canim ben kullaniyorum. Acikcasi memnunum. Ama daha 1 ay oldu. Hani ag gibi görünen kizarikliklara daha etkili olmadi tabii ki. Ama daha az siddetli olan kizarikliklara cok iyi geldi. Kisa surede uzmani oldum bu isin gercekten:))
Gunes lekesiyle alakali bir bilgim yok canim. Ama kizarikliklar icin bile cokkkk duzenli gunes kremi kullanman gerektigini biliyorum haberin olsun...
Bu arada benim artik yuzum kizarsa bile serumu surunce hemen bi beyazlama fark ediyoruz kocamla birlikte ve bundan cok mutluyum:) eskiden yuzume elimi dokunmayi birak cayir cayir yanardim şimdi cok cok iyiyim. Hatta bi de ben durup dururken cildim gerilir kizarir kotu olursa diye yanimda da natures in meyan koklu redness kremini de tasiyorum (zorah kremini serumlardan sonra gunde 2 kez kullaniyorum sadece) o da hemen tenime yag veriyo yumusatiyo ve damarlari bir iki saatligine biraz daha rahatlatiyo. Biz boyle kremlerimle iyi geciniyoruz:) bence denemelisin.

Bilgiler için teşekkürler canım...
Kızarıklığa iyi geldiğini çok duydum.. Ancak çatlamayıda küçültür geçer dediler pek inanmadım.. Bana bir eczanede bir seans ücretsiz Bakım Yaptılar.. Çatlak olan yer nokta gibi kaldı yok oldu şok oldum.. Tabii onlar makineyle cilt altına verdiler serumu felan.. Ama eve gelince yeniden çıkmış eski halindeydi.. Bana kandırmaca gibi gelmişti.. Fiyatlarda çok yüksek olunca almadım.. Sen hangi ürünlerini aldın? Nereden alıyorsun internet mi eczane mi?

Canim sana orada serumu derine nufuz ettirmek icin alet kullaniyorlar sonra da beraber kullanman gereken maskeyi uyguluyorlar. Ben de ayni soka girmistim. Ya ben cok frnaydim acidan uyku uyuyamiyordum artik birak goruntuyu falan. Simdi cok daha iyiyim. Ama o siddetli yerler icin zaman var ona eminim. Bende coola temizleyici kopuk ve gunes kremi, zorah dzhari tonik, structure serum, xia krem, ora krem, sferangs aloeessemtial maske var. Ben eczaneden almistim ama maskeyi farkli koymuslar sinir oldum bana yaptigi maske bu degildi. Bu killi falan degil nem veriyo anca. Yani bu maskesen memnun degilim zorahinki iyiydi orada uyguladiklari. Simdi kil maskesi ariyorum cildimi arindirabilmek icin. Cunku bizim gibiler peeling yapamaz biliyosundur. Bi de eczanede sana serumu aksam kullan diceklerdir. Eger alirsan sabah aksam kullan sabah sadece kizarikliklara. Aksam tum yuz ve boyna. Bak benim sozumden cikma bu konuda orjinal sitesinden orjinal dilinden cevirerek ulastim bu bilgiye..

Teşekkür ederim canım bilgiler için..
En yakın zamanda almak istiyorum..
Dediklerini uygulayacağım inş
En güzel giysimiz cildimiz
Umarım sağlıklı istediğimiz görüntüye kavuşuruz..

Teşekkür ederim canım bilgiler için..
En yakın zamanda almak istiyorum..
Dediklerini uygulayacağım inş
En güzel giysimiz cildimiz
Umarım sağlıklı istediğimiz görüntüye kavuşuruz..
Insallah cok iyi gelir ikimize de. Ben de yolun basinda sayilirim cunku bbir de sana ne dicem. Maske edinmelisin mutlaka bence. Cunku peeling cildine zarr verir ve zarar vermeden arindirma yapacak masken olmali. Bana absolution derinlemesine temizleyici maske diye bir maske de onerdiler gozenekler icin. O da organik urun. Belki onu alirim bilmiyorum. Ama maskesiz birakma kendini sonra temizlikte zorlaniyor insan

Haklısın bende hep klasik peeling yapa yapa yüz derimin incelediğini fark ettim ama geç kaldım biraz bazı kılcallarım çok çıktı.. Şimdi de biraz yine başladım kendimi.. Bazen takıntılı bir halde süper Bakım yapıyorum bazen sallıyorum krem bile sürmüyorum.. Ruh halimden sanırım dalgalı... Ama maske kullanmamıştım açıkçası bilgi iyi oldu.. Ben Gül suyuyla at kestanesi yağı sürüyordum bir ara memnundum.. Sonra onlarıda sürmeyi unuttum.. Bu maskeyi bir araştırayım..

At kestane yagi ne ise yariyor?

Kılcal damarları azaltıyor diyorlar düzenli kullanımda.. 4-5 günden fazla sürmede istikrar yaşayamadığım için sonuç bende değişmedi...
Neden aksatiyorsun ki gunde 5 er dk dan 10 dkni aliyor. Cildiniz guzelligi icin degmez mi. Dusun ki senin aynada gormek istemedigin surati seninle konusan insanlar her saniye duraksiz goruyor. Ben hic iz kalmasin damarlardan diye aylarimi harcarim kreme serume hic de koymaz. Neticede berrak bir surat edinmek var isin ucunda.

Haklısın bahane olmamalı hiçbirşey ama herkesinde hayat Şartları farklı..
Gurbette yaşıyorum biri 3 biri 1 Yaşında peşimden ayrılmayan ,yaramaz ,elime ne alsam onu isteyen Ağlayan , mız mız kızlarım var.. 1 yaşındaki keşfedip ısırmak için , 3 yaşındaki anne bana yapmıyorsun triplerinden uzun uzun ağlıyor... Babaları gelincede azıcık boğuşup sonra yine peşimdeler.. Uyku desen az uyurlar sevmezler çok uykuyu.. Arkalarında koşturup dinlenememekten varis ve fıtık oldum.. Fıtığım ilerlemeye ayağıma vurmaya başladı.. Bulduğum her saniyeyi uzanmaya ayırıyorum çünkü sayılı dakika kalıyor ev işleri ve Çocuktan.. Daha saymadığım bir sürü etkenden dolayı bazı Şeyler geri planda kalıyor.. Neyse umarım bende sakinleşir sağlığıma kavuşur kendime Gönlümce zaman ayırabilirim...

Birde işin psikolojik kısmı var tabii.. Kendine Özen göstermek için dingin ruh hali gerekiyor bende.. Şu sıralar dünya patlasa umrumda değil öyle işte...

:)) işiniz zormus. Bence sagliginizdan onemli olmayan seyler var yine de. Maddi durumunuz elveriyorsa ev isleri icin temizlikci alin utu de yapsin en azindan biraz zaman cikar size. Fitik cunku rv isi kaldirmiyor zaten. Hem rozase de yorgunluk kaldirmiyor. Cocuklar da bir yandan. Guzel bir vakit olur size. Maddi durum yeterse gercekten deger bence.

Aynen öyle.. Geçen sene vardı yardımcım.. Bu sene bir denk getiremedik bulamadık.. Bulduğumuz ya çok yüksek istiyor yada sürekli işlerden onu yapamam bunu yapamam diye Şart koşuyor... Temizlikçi alıyorum ama düzenli mecbur... Zor bu işler...

Valla haklisin kolay gelsin insallah bulursun cunku gercekten senin kendine sagligin icin zaman ayirabilmen lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…