4 ay önce 'eşim ve eşimin ailesi ' forumunda 'eşimden nefret ediyorum nolur yardım edin' konusuna (şu an 14.sayfada)aşağıdaki tavsiyeyi yazmışsınız.
güzel arkadaşım keşke özleden mesaj atma hakkım olsa da sana kendimden örnekler verebilsem..arkadasım benden sadece iki yaş kücüksünüz..ben eşimden sırf bu internet olayları yüzünden boşandım...şimdi köpekler gibi pişmanım..güzel arkadasım inan bana hic bir erkek ilk eşin gibi olamaz...ve sırf bu yüzden koca boşanmaz evlilik denen muessese sevgililik dönemi gibi degil daha ciddi bir yaşam paylaşımıdır...bazı yorumlara kısa kısa göz attim..eşinizi dini yönden sosyal ve kültürel yönden eleştirenler olmuş..ama bu günümüzde bir cok erkegin yaptıgı bir durum bir cok erkek bu tür videolar filmler izliyor bu tür sitelere giriyorlar..ve hatta bir cok kadın da yapıyor bunu tercih meselesi eleştirmek yada tukaka edip de bu hanımı eşinden iyice sogutmak cözüm yolu degil..eşiniz hasta yada sapık değil o aksine sıradan bir erkek tamam biraz aptallar ama yapacak birşey yok..sizi çok iyi anlıyorum kadınlık gururunuz incindi sevginiz örselendi güveniniz sarsıldı fakat suan ona cok kızgın vede sinirlisiniz bir süre bekleyin konuları sürekli acmayın bakın eşiniz kapamaya calısıyor sizde uzatmamaya bakın daha sakin ve sukun bir dönemde karşılıklı oturup konusun ve mutlaka ama mutlaka profesyonel destek alın..bir aile terapistine gidin ama bekleme süresinide fazla uzun tutmayın bu süre zarfında metanetli olun güclü durmaya çalışın iyi niyetinizi yitirmeyin
ama lütfen sırf bunlar yüzünden eşinizden nefret edip boşanmaya kalkmadan önce cok ama cok iyi düşünün..yuvalar kolay kurulmuyor kardeşim kolayda yıkılmıyor benim ömrüm bitti..büyük depresyonlar icindeyim bir sürü psikolojik problemim var..ve bir sürü olay yaşadım keşke mümkün olsada szinle özel konusabilme şansımız olsa..
Kafam karıştı biraz.Eski eşinizde şikayet ettiğiniz durum şu anki arkadaşınızda da mı var? ayrıca o zaman verdiğiniz tavsiyelere şimdi inanmıyor musunuz ?