zor karar lütfen akıl verin

arkadaşlar sevgilim. resmi olarak evli degiliz ama iki yıldır birlikte yaşıyoruz. yalnız konumuz bu değil. tabi ama ülkemizde evlenmeden aynı evde yaşamak biraz aykırı bir durumda suan bunu tartışmak icin psikolojim hicte uygun degil inanın. hakkımda iyi ve kötü düşünenler elbette olacaktır da. ne diyebilirmki herkesin kendi düşüncesine saygı duymak lazım ben sadece dertleşmek istemiştim. başka bir şehirdeyim ve derleşebilicegim bu kadar ozel bir dostum yok. bunaldım buraya döktüm icimi

merhaba sizin konunuzu cevapladıgımda. sizin cok üzgün oldugunuzu ve bu tür yapıcı şeyler duymaya ihtiyacınız oldugunu düşünmüştüm.
cünkü beni burda evllilik dışı bir ilişki yaşadığım icin tukakalayan arkadaslarında dedigi evlilik dışı ilişki farklık evlilik farklı.
interntle ilgili erkeklerin böyle bir sorunu var günümüzde malesef ve bunlardan ikisi arka arkaya beni buldular evliligimde aynı sorunu yaşadım evet ve o dönemde size yazdıgım gibi yapıcı şeyler duymak istemiştim. evliliktir kurtulur.
ama ortada evlilik yoksa böyle bir ilişkiyi cekmek yada yaşamak zorunda degilim diye düşünüyorum.
su saatte canım cok ama cok sıkkın. suan aynı masadai yanyana oturuyoruz ikimizinde laptopu acık ben normal masaya dönük oturuyorum. o masanın bi ucunda ekranı bana ters cevrili bunu senden ekranımı gizlemek icin yapmıyorum bana guvenmen icin yapıyorum diyor. ve bu tavrı beni daha cok cileden cıkarıyor. sanki hicbişey yokmuş ve bu durum gayet normalmiş gibi ben aşırı psikolojik baskı yapıyormusum üstünde böyle davranarak.

Evliliğinizde bu nedenle bittiyse alacak değil verecek akıl olmalı sizde:KK34:

Bir evliliği yıkan neden birlikteliğimi bitiremeyecek,hemen toparlanıp çıkmanızı tavsiye ederim.
Çapkınlığa bile daha sıcak bakar oldum bu sapıklıklar karşısında...

ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta neden evleri ayır mıyorsunuz? biraz uzaklaşmak iyi gelir. bu durum sevgiliniz için normal olabilir ama bir kadın için oldukça onur kırıcı. sizde bir problem yok. kuş uçarken güzeldir. hemen kapatmayın kendinizi. biraz uzaklaşın. iş yerinde çok dipdibe olmayın. erkeklerle muhabbet et kıskandır onu değerini anlasın. baktın gördün hiçbiri fayda etmiyor bas tekmeyi. hayatını mahvetme derim. mutsuz olduğun ilişkiye devam etmen için bir sebep yok..

su saatte canım cok ama cok sıkkın. suan aynı masadai yanyana oturuyoruz ikimizinde laptopu acık ben normal masaya dönük oturuyorum. o masanın bi ucunda ekranı bana ters cevrili bunu senden ekranımı gizlemek icin yapmıyorum bana guvenmen icin yapıyorum diyor.

yersen....................

böyle bir sebepten eşinizle boşandıysanız sevgilinizi de terk edin bence, beğenmezsen gidersin demesi çok saygısızca ve kaba, gidiyorum diyin ve gidin

isteyen geri kafalı desin ama nikah istemeyen kadına erkekler saygı duymuyor baştan yalnış zaten bıraz senı düşünseydi türk toplumunda durumun nasıl karşılandığından haberı var herhalde nikah kıyardı bu konuda konuşmak için psikolojim uygun değil yazmışsın seni acımasızca eleştırmek değil amacım sadece nikahsız beraberlıklerde erkekler dahada saygısız

7/24 beraber olmasanız daha guzel olur... evlı ınsanlar da bu kadar beraber olmamalı sevgılıler hele hic... gerı bısı kalsın bırbırınızı ozleyın.. sevgılın bu adam senın ayrı evde kalsanız kadın resımlerıne bakmıcak mıydı ? bakıcaktı adamda anormallık yok yanı:)

merhaba sizin konunuzu cevapladıgımda. sizin cok üzgün oldugunuzu ve bu tür yapıcı şeyler duymaya ihtiyacınız oldugunu düşünmüştüm.
cünkü beni burda evllilik dışı bir ilişki yaşadığım icin tukakalayan arkadaslarında dedigi evlilik dışı ilişki farklık evlilik farklı.
interntle ilgili erkeklerin böyle bir sorunu var günümüzde malesef ve bunlardan ikisi arka arkaya beni buldular evliligimde aynı sorunu yaşadım evet ve o dönemde size yazdıgım gibi yapıcı şeyler duymak istemiştim. evliliktir kurtulur.
ama ortada evlilik yoksa böyle bir ilişkiyi cekmek yada yaşamak zorunda degilim diye düşünüyorum.
su saatte canım cok ama cok sıkkın. suan aynı masadai yanyana oturuyoruz ikimizinde laptopu acık ben normal masaya dönük oturuyorum. o masanın bi ucunda ekranı bana ters cevrili bunu senden ekranımı gizlemek icin yapmıyorum bana guvenmen icin yapıyorum diyor. ve bu tavrı beni daha cok cileden cıkarıyor. sanki hicbişey yokmuş ve bu durum gayet normalmiş gibi ben aşırı psikolojik baskı yapıyormusum üstünde böyle davranarak.

Ya ben dayanamıyorum, gerçekten susayım diyorum ama yok söylemezsem olmaz, beraber yaşamışsınız yaşamamışsınız ona birşey diyemem, bana göre doğru değil der çekilirim...Ama şu ''senden ekranımı gizlemek için yapmıyorum bana güvenmen için yapıyorum' lafına sahiden inandınız mı ya? Şimdi usulca kalkın, laptopun ekranını kırın, ciddi söylüyorum, hızlıca vurun kırılsın. Bakalım ne yapacak?

isteyen geri kafalı desin ama nikah istemeyen kadına erkekler saygı duymuyor baştan yalnış zaten bıraz senı düşünseydi türk toplumunda durumun nasıl karşılandığından haberı var herhalde nikah kıyardı bu konuda konuşmak için psikolojim uygun değil yazmışsın seni acımasızca eleştırmek değil amacım sadece nikahsız beraberlıklerde erkekler dahada saygısız
Bende hep bunu söylüyorum işte, nikahsız yaşıyorsan 1-0 yeniksin o adamın gözünde, gerçi adam demek adet olmuş ya, adamlıkta meziyet sayılıyor artık, olması gerekenken...

canım göz çapkınlığı diye bişey yok ... kadına saygısızlıktır o takmıyordur yakalayıncada ee ben göz çapkınıyım hadi ordan beee .....
bence sen bırak bunu sana değer verecek biri çıkar mutlaka emeklerin boşa gitmesin ...her kadın değeri hak eder bence ...sana koca çocuğuna baba olacak birini bul .... adam evlenmden yok göz çapkınıyım ...yok nette kadınlara bakmak normal vs...defolsun gitsin ...

sosyoloji tezi yazılacak bir konu ancak bazılarına dokunuyor o yüzden kısa kesicem ,neden geri kafalı olasın ki onlar kendini ilerde görüyorda ne oluyor burdan yardım umuyor..

sosyoloji tezi yazılacak bir konu ancak bazılarına dokunuyor o yüzden kısa kesicem ,neden geri kafalı olasın ki onlar kendini ilerde görüyorda ne oluyor burdan yardım umuyor..

kadın ve erkeğin nikahsız birliktelikleri modernlik gibi geliyor buna karşı olunca yobaz sayılıyor ınsan ama inanın bu bırlıktelikten en zararlı kadın çıkıyorr malasef

Bende hep bunu söylüyorum işte, nikahsız yaşıyorsan 1-0 yeniksin o adamın gözünde, gerçi adam demek adet olmuş ya, adamlıkta meziyet sayılıyor artık, olması gerekenken...

inanmayacaksın ama bugün kardeşimle bu konuyu konuştuk. nikahsız aynı evi paylaşmanın eksi ve artılarıı. dün bi arkadaşımız geldi 5 yıllık ilişkisi var ve 1 yıldırlı aynı evdeler. ee daha okul bitecek, iş felan. nasıl gidecek o ilişki evliliğe?

paylaşacak ne kalıyor geriye:? haa gidersin ciddi ilişkindir ev hayatını görüp, gözlemlersin o ayrı da... aynı evi paylAşınca evliliğe götürecek ne kalıyor? amacım yargılamak değğil, saadece merak ediyorum

kadın ve erkeğin nikahsız birliktelikleri modernlik gibi geliyor buna karşı olunca yobaz sayılıyor ınsan ama inanın bu bırlıktelikten en zararlı kadın çıkıyorr malasef

Modernizm kendi içinde ahlak üretemiyor,modernistlere bu tip ilişkiler normatif geliyor ve hal böyle olunca bilhassa kadının cinsel çekimserliği ortadan kalkıyor.

Son düzenleme:

Kelebekmavisi ,yukarıdaki konu bana ait değil yani ben açmamıştım.Kısacası tavsiyenizi bana değil bir başka üyeye olmuş.Mesajınızı profilinizde okuyup buraya taşımıştım.

Probleminize gelince sizin de dediğiniz gibi bu ilşkiyi çekmek ya da yaşamak zorunda değilsiniz .

Onun tavrı değişmez .Kendinize vermediğiniz değeri başkasından beklemeyin.

inanmayacaksın ama bugün kardeşimle bu konuyu konuştuk. nikahsız aynı evi paylaşmanın eksi ve artılarıı. dün bi arkadaşımız geldi 5 yıllık ilişkisi var ve 1 yıldırlı aynı evdeler. ee daha okul bitecek, iş felan. nasıl gidecek o ilişki evliliğe?

paylaşacak ne kalıyor geriye:? haa gidersin ciddi ilişkindir ev hayatını görüp, gözlemlersin o ayrı da... aynı evi paylAşınca evliliğe götürecek ne kalıyor? amacım yargılamak değğil, saadece merak ediyorum

Ya hayatım konu neden birlikte yaşıyor yaşamıyor değilki, herkes kendi fikrini söylüyor, tartışıyoruz...
Konu sahibini de yargılamıyorum asla, benim derdim neden aynı evde oturuyor evlenmeden değil...
Benim derdim bahsedilen kişinin pervasız sevgisiz ve en önemlisi de saygısız davranışlarına rağmen neden çekiliyor bu adam ?
Nikah yoksa arada maalesef kadına saygı duyulmuyor, gizem-özlem kalmıyor. Cepte kadın, ne yapsam gitmez diye düşünüyor herhalde adamlar :KK19:

Ya hayatım konu neden birlikte yaşıyor yaşamıyor değilki, herkes kendi fikrini söylüyor, tartışıyoruz...
Konu sahibini de yargılamıyorum asla, benim derdim neden aynı evde oturuyor evlenmeden değil...
Benim derdim bahsedilen kişinin pervasız sevgisiz ve en önemlisi de saygısız davranışlarına rağmen neden çekiliyor bu adam ?
Nikah yoksa arada maalesef kadına saygı duyulmuyor, gizem-özlem kalmıyor. Cepte kadın, ne yapsam gitmez diye düşünüyor herhalde adamlar :KK19:

aynen herkesin hayatı kendine ama ben bunun dışında da görüyorum ki aynı evde yaşayınca nasıl olsa elimin altında diyip sayggı duyulmuyor

arada çocuk yok, konu sahibi evli ve çaresizde değl. neden gitmediğini ben de sordum cevap alamadım

demek ki mantıklı bi açıklaması yok

aynen herkesin hayatı kendine ama ben bunun dışında da görüyorum ki aynı evde yaşayınca nasıl olsa elimin altında diyip sayggı duyulmuyor

arada çocuk yok, konu sahibi evli ve çaresizde değl. neden gitmediğini ben de sordum cevap alamadım

demek ki mantıklı bi açıklaması yok

Bekleyelim cevap gelir herhalde, konu açıp cevap vermemekte ayrı saygısızlık ama neyse :KK19:

X