- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- Konu Sahibi kelebekmavisi
arkadaşlar sevgilim. resmi olarak evli degiliz ama iki yıldır birlikte yaşıyoruz. yalnız konumuz bu değil. tabi ama ülkemizde evlenmeden aynı evde yaşamak biraz aykırı bir durumda suan bunu tartışmak icin psikolojim hicte uygun degil inanın. hakkımda iyi ve kötü düşünenler elbette olacaktır da. ne diyebilirmki herkesin kendi düşüncesine saygı duymak lazım ben sadece dertleşmek istemiştim. başka bir şehirdeyim ve derleşebilicegim bu kadar ozel bir dostum yok. bunaldım buraya döktüm icimi
merhaba sizin konunuzu cevapladıgımda. sizin cok üzgün oldugunuzu ve bu tür yapıcı şeyler duymaya ihtiyacınız oldugunu düşünmüştüm.
cünkü beni burda evllilik dışı bir ilişki yaşadığım icin tukakalayan arkadaslarında dedigi evlilik dışı ilişki farklık evlilik farklı.
interntle ilgili erkeklerin böyle bir sorunu var günümüzde malesef ve bunlardan ikisi arka arkaya beni buldular evliligimde aynı sorunu yaşadım evet ve o dönemde size yazdıgım gibi yapıcı şeyler duymak istemiştim. evliliktir kurtulur.
ama ortada evlilik yoksa böyle bir ilişkiyi cekmek yada yaşamak zorunda degilim diye düşünüyorum.
su saatte canım cok ama cok sıkkın. suan aynı masadai yanyana oturuyoruz ikimizinde laptopu acık ben normal masaya dönük oturuyorum. o masanın bi ucunda ekranı bana ters cevrili bunu senden ekranımı gizlemek icin yapmıyorum bana guvenmen icin yapıyorum diyor. ve bu tavrı beni daha cok cileden cıkarıyor. sanki hicbişey yokmuş ve bu durum gayet normalmiş gibi ben aşırı psikolojik baskı yapıyormusum üstünde böyle davranarak.
Evliliğinizde bu nedenle bittiyse alacak değil verecek akıl olmalı sizde
Bir evliliği yıkan neden birlikteliğimi bitiremeyecek,hemen toparlanıp çıkmanızı tavsiye ederim.
Çapkınlığa bile daha sıcak bakar oldum bu sapıklıklar karşısında...