Zor karar (Hangi Üniversite ?)

Gozdeceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
34
0
86
Ankara
Lys sonuclarim aciklandi ve puanim sadece Adnan Menderes Universitesi (Aydin) Pamukkale Universitesi (Denizli) ve Trakya Universitesi (Edirne) de sadece arkeolojiye tutuyor.Uc universite hakkinda da bi fikrim yok internette yapilan yorumlarda iyi diyende var kotu diyende... Yakinda tercihler baslayacak ve ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum.Yazdigim universitelerde okuyan, okumus ya da o sehirlerde yasayanlar lutfen yardimci olabilir misiniz ?

internette yapılan yorumların hiçbir önemi yok, tatil yeri seçmiyoruz nihayetinde... onlara takılma
önemli olan üniversitelerin adının yaptığı isim.
kuzenim ankara ünv. arkeoloji mezunu, ama biliyorsun ki türkiyede kendi mesleğini icra etmek zor. şuan bambaşka bir alanda çalışıyor.
arkeolojinin çalışma alanı kısıtlı maalesef, ama bu işler biraz da şans işi...

Arkeolojiyi seviyorum ama is imkani yok malesef ve aldigim puanla arkeolojiden baska secenegimde yok.Hangi universitenin imkanlari iyiyse hangi sehrin sosyal imkanlari iyiyse onu secmek istiyorum okurken kulturel acidanda gelismek onemli ama cevremde dedigim yerlerle ilgili bilgisi olan kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…