Aydin, Edirne, Denizli; hangisi ?

Merkeze toplu taşıma araçlarıyla 20 dakika. Ulaşım sıkıntısı çekmezsin. Her dakika minibüs ve otobüs bulursun. Ama zaten merkezle pek işin olmayacaktır. Öğrencilerin çoğu memlekete giderken hediye alışverişi için merkezdeki çarşıya gidiyorlar genelde. Onun haricinde çok yakınında bir alışveriş merkezi var, tüm ihtiyaçlarını kampüs çevresinden karşılayabilirsin.
Kyk yürüme mesafesiyle 2-3 dakika. Kalanlar memnun. Benim arkadaşlarımın çoğu hiç eve çıkmadılar. Yıllarca Kyk'da kaldılar.

Cok tesekkur ederim yurt acisindan da rahatladim kararsizligim var ama yaziniz baya aydinlatti rahat bi sekilde yazicam :)

Cok tesekkur ederim yurt acisindan da rahatladim kararsizligim var ama yaziniz baya aydinlatti rahat bi sekilde yazicam :)

Rica ederim. Paü ile ilgili aklına ne takılırsa yazabilirsin. Senin için hayırlısı ne ise o olsun. Eğer Paü'ye gelirsen de haber ver her konuda yardımsı olurum.

Canımcım bende Adnan Menderes Üni mezunuyum.
Ben Aydın'da okuduğuma alışma sürecimde çok lanet yağdırmıştım -yapılcak çok bişey yok sosyallik açısından çünkü ama sonra alıştıkça da ordan kopamadım.
Bana tekrar o yıllara dönme şansı verseler ben yine aynı üniyi aynı yerde okumayı ısrarla isterim.

Objektif anlamda şöyle bi düşüncem daha var, benim ordaki arkadaş ortamım da çok iyiydi, orayı biraz da onlarla yaşanmışlıklarım yüzünden çok sevmiştim ve oraya kıyasla bende Pamukkale Üninin senin için daha doğru bi karar olacağını düşünüyorum.
Aktivite- grup çalışmaları -sosyal yaşantı vs.konularıyla alakalı. Umarım hakkında en hayırlısı olur

Lys sinavina girdim puanlar aciklandi ve yakinda tercihler basliycak.Puanim sadece trakya pamukkale ve adnan menderes universitesinde arkeolojiye tutuyo ama ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum uc universite ve uc sehir hakkinda hicbir bir bilgim yok.Universitenin imkanlari benim icin onemli (konumu, yurtdisi programlari, sosyal aktiviteleri) ve sehrinde sosyal acidan iyi olmasi... Bunu soyleyince gezmeye degil okumaya gidiyosun diyenler oluyo ancak okumak kadar kendini kulturel olarak gelistirmek ve dort yilimi gecirecegim yerin iyi olmasi lazim.Dedigim yerlerde okuyanlar okumus olanlar ya da yasayanlar bilgi verirse cok memnun olurum.

denizlide oturuyorum bende denizli iyidir tam okunabilcek bi yer kampüs falan güzeldir. edirneyi bilmiyorum aydından çok geçtik gördüm tam bilmiyorum ama ben pek sevmedim küçük gibi. naziilli bile aydından daha güzel geldi bana

Telefondan girdigim icin alintilayarak cevaplamak zor oluyo son iki yoruma cok tesekkur ederim listedeki siralamami belirledim gibi :)

Ben edirne'de okudum. Gayet guzel bir sehir ama cok kucuk. Insanlari hicbir seye karismaz. Ogrenci olarak cok rahat edersin. Arkeoloji bolumunun egitimi nasildir bilmiyorum. Ama gelecegi olan bir bolum oldugu soylenemez.
Denizli'ye de gittim. Sehir olarak edirne'den cok cok guzel.

Son düzenleme:
Bende 2003 de adanan menderes arkeolojiden mezun oldum. Hocalarım hala aynılar hatta 4-5 arkadaşımda öğretim görevlisi şimdi okulda. Ben istanbuldab gittim ilk 2 ay ağladım ama zor koptum hala rüyamda aydın sokaklarında gezerim sonradan çok sevdim hele hocaları dünya tatlısı hafta sonu geziler bölüm dolayısıyla çok eğlenceli peki sonra arkeoloji adına birşey yapabildim mi hayır eğer bu bölümü okumak istiyorsan 1. Sınıftan itibaren hocaların gözüne girip amacının okulda kalmak olduğunu hissettirirsen bir yerlere gelmemde yardımcı olurlar. Aynur Hoca Mükerrem Hoca Suat Hoca dünya tatlısı insanlardır. Diğer bölümdekiler hep imrenirlerdi hocalarla ilişkimize.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 2003 de adanan menderes arkeolojiden mezun oldum. Hocalarım hala aynılar hatta 4-5 arkadaşımda öğretim görevlisi şimdi okulda. Ben istanbuldab gittim ilk 2 ay ağladım ama zor koptum hala rüyamda aydın sokaklarında gezerim sonradan çok sevdim hele hocaları dünya tatlısı hafta sonu geziler bölüm dolayısıyla çok eğlenceli peki sonra arkeoloji adına birşey yapabildim mi hayır eğer bu bölümü okumak istiyorsan 1. Sınıftan itibaren hocaların gözüne girip amacının okulda kalmak olduğunu hissettirirsen bir yerlere gelmemde yardımcı olurlar. Aynur Hoca Mükerrem Hoca Suat Hoca dünya tatlısı insanlardır. Diğer bölümdekiler hep imrenirlerdi hocalarla ilişkimize.

Yaz tatillerinde kazi calismalari oluyo diye duymustum her universitede oluyo mu aydin da var miydi mesela ve okurken zorlayan bi meslek mi

Bir daha girin sınava..................................................................

Yaz tatillerinde kazi calismalari oluyo diye duymustum her universitede oluyo mu aydin da var miydi mesela ve okurken zorlayan bi meslek mi

Kazıya gitmek okulda kalmak için senin yararına olur kazıyı sen buluyorsun öyle herkesi almıyorlar kazıya. Tabii bilimsel kazılarda var kendine birşeyler katabileceğin kazılar çoğunluğu bildiğin amelelik oluyor. Kız öğrencilere genelde çizim yaptırıyorlar. Kırık parçaları çizimle tamamlıyorsun çizimin güzel olursa gittiğin kazıya hep çağrırlar seni ben denizli ve foçaya gittim 35 yıllık hayatımın en güzel günlerini geçirdim 4 yıllık okul hayatımda ama tekrar okur musun deseler okumazdım

Kazıya gitmek okulda kalmak için senin yararına olur kazıyı sen buluyorsun öyle herkesi almıyorlar kazıya. Tabii bilimsel kazılarda var kendine birşeyler katabileceğin kazılar çoğunluğu bildiğin amelelik oluyor. Kız öğrencilere genelde çizim yaptırıyorlar. Kırık parçaları çizimle tamamlıyorsun çizimin güzel olursa gittiğin kazıya hep çağrırlar seni ben denizli ve foçaya gittim 35 yıllık hayatımın en güzel günlerini geçirdim 4 yıllık okul hayatımda ama tekrar okur musun deseler okumazdım

Sag ol ablacim yardimci oldugun icin :)

Sag ol ablacim yardimci oldugun icin :)

Ne demek güzelim kararını iyi düşün öyle ver şunuda söyleyeyim sınıfımız 30 kişilikti 9 kişisi ya üniversitede kaldı ya da müzeye yerleşti bunlardan biri sende olabilirsin. Kafana takılan birşey olursa her zaman sorabilirsin

Lys sinavina girdim puanlar aciklandi ve yakinda tercihler basliycak.Puanim sadece trakya pamukkale ve adnan menderes universitesinde arkeolojiye tutuyo ama ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum uc universite ve uc sehir hakkinda hicbir bir bilgim yok.Universitenin imkanlari benim icin onemli (konumu, yurtdisi programlari, sosyal aktiviteleri) ve sehrinde sosyal acidan iyi olmasi... Bunu soyleyince gezmeye degil okumaya gidiyosun diyenler oluyo ancak okumak kadar kendini kulturel olarak gelistirmek ve dort yilimi gecirecegim yerin iyi olmasi lazim.Dedigim yerlerde okuyanlar okumus olanlar ya da yasayanlar bilgi verirse cok memnun olurum.

Edirne'liyim ve burda yaşıyorum, Trakya Üniversitesinde çok rahat ve kaliteli bir eğitim göreceğinizden emin olabilirsiniz, tam bir öğrenci şehri, kiralar ucuzdur, insanları sıcak ve samimidir, sosyal aktivitelerimiz çoktur, ben de Trakya Üniversitesinde okudum ailemin yanında ve çok da rahat ettim, okuldan birçok arkadaşım da memnun olarak ayrıldılar burdan, başarılar:34:

denizliden mezunum çok güzel bi kampüsü var fakat arkeoloji okuma derim gerçekten çok kötü bi bölüm iş olanagı 0

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben Adnan Menderes'te okudum üniversiteyi ve tabiki okulumu öneririm...Gerçi kampüsün nerde onu bilmem,bölümlere göre değişiyor çünkü ama bizim kampüs süperdi...Tam mesire alanının orda tepedeydi ve Aydın ayaklarının altındaydı...Sosyal imkan Aydın içinde çok yok,zaten küçük bir yer ama Kuşadası,Marmaris,Didim gibi yerlerede çok yakın...Biz h.sonları gezerdik oralara gidip mesela...Ayrıca yurtta kalmıştım,kampüsle yurtta yakındı...
Aaah aaah güzel günlerdi,konunu görünce bide kendi okuduğum üniversiteyi görünce yazmadan geçemedim...

soylediginiz okullar ve bulundugu sehirler gerçekten cok guzel. bi ogrenci icin cok iyi yerler. ama bence bolumunuzu bi gozden geçirin. gercekten is bulabileceğiniz bi yer olsa daha guzel olmaz mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence şansını bir kez daha deneyebilirsin sonradan pişman olmakvar çünkü... ama hayır ben artık şansımı deneyecek kadar şansa sahip değilim diyorsan. ben adnan mederes nazillide okuyorum ama aydının ortamı çok daha güzel diye duyuyorum kampüsü güzel öğrenci havası var aydın sıcakkanlı bir öğrenci şehri. denizlide doğu batı ayrımı yapılıyor diye duydum eğer doğulu değilsen sorun yok ki oranın ortamı da iyiymiş bütün konserler orada oluyor hatta bazen biz bile nazilliden gidiyoruz oraya. böyle işte ama iyi karar ver güçlü ol öncelikle arkeolojiyi biliyorsundur bir kez daha düşünherşeyin yoluna girmesi dileklerimle ..

aydın ufak bir il, denizli ona göre bayaa büyük.. Edirneyi hiç bilmiyorum ama küçük gibi geliyor bana.. üniversite ortamlarını bilemiyorum...

Back