How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Zor günler beni bekliyor

Yok adamı görmek te istemiyorum yalnız sağlık sorunları yaşıyor eklem ağrısı boyun fıtığı tenisçi dirseği ne arasanız var. Dönde haline bak dedim oğlumun ve benim gözyaşlarım sende hastalık olarak çıkıyor dedim. hiç cevap veremedi. Ben yıkılmadım aksine hayata dair çok arzularım var. O istediğini yapabilir benden sonra cok mutluda olabilir. Fakaat şimdi değil Allah'ın ne zaman ne vereceği hiç belli olmaz. O kadınında panik atak hastalığı var. Kimbilir ne çekecekler beraber..

Benim de kizim var, gormeye gelince ben de goruyorum. Benim olaylar geliseli 2.5 ay oldu. Evet yikildim, nefes alamadigimi hissettim. Ben sizin gibi benden sonra mutlu olabilir falan demiyorum, son nefesine kadar mutluluk kapisina ugramaz insallah.
Uzenlerin uzuldugu vakit de gelir...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Okurken soyle düşündüm yok ya boyle bi erkek modeli yok.karisi onu nasil dusunuyor falan o bosanmayi düşünüyor diye.mutlaka baska bi kadin vardir dedim.ne yazik ki dogru cikti.cok uzulfum adiniza boyle bisey hepimizin basina gelebilir veya gelmistir bilemeyiz hickimseye guvenmemek lazim.Allah yardimciniz olsun cok mutlu olursunuz umarim ve onlar da mutsuz.

başka birine bişeyler hissetse evlense onlar da bitecek. evlilik dediğimiz olay nasıl annenle babanla yaşıyorsan bu da karı koca versiyonu. ben aileme her gün sevgi aşk hissetmiyorum ama 23 yıldır beraberim demek ki oluyor. evlilik de böyle bir şey. dizilerdeki gibi değil.

ayrılmak için bahane değil, başka bir kadın olmadığına emin olamadım. hayırlısı olsun inşallah ayrılmazsınız.

başka birine bişeyler hissetse evlense onlar da bitecek. evlilik dediğimiz olay nasıl annenle babanla yaşıyorsan bu da karı koca versiyonu. ben aileme her gün sevgi aşk hissetmiyorum ama 23 yıldır beraberim demek ki oluyor. evlilik de böyle bir şey. dizilerdeki gibi değil.

ayrılmak için bahane değil, başka bir kadın olmadığına emin olamadım. hayırlısı olsun inşallah ayrılmazsınız.

Konu once acilmis.sonucta tahminler doğru baska kadin varmis:(

Evet kadina karsi davada acabiliyorum. Beni dahada zorlarsa onuda yapacagim bakalim bu haftasonu gelecek konusmaya. Isin aci tarafi yakin arkadaslarimiz hep duzelecegimizi dusunuyor. Ama cok ince bir ipin uzerindeyiz, Allah'a havale ediyorum... Sonumuz daha aci olmaz insallah..

Maalesef tanıyordum yüzyüze görüşmedik ama adamı uyarmıştım bu kadının ilgisi var diye.. 3 sene geçti üzerinden ...Bizimki zayıf karakterliymiş adam gibi evine sarılacağına sorunlarından kaçmak başka kadınla olmak daha kolay geldi. ..

erkektede suc var tabıkı de ben en cok kadınlara kızıyorum nasıl yapıyorlar anlamıyorum bırkac tanesını sallandırıcaksın bak bakalım bırdaha yapabılıyorlarmı:47:

Evet kadina karsi davada acabiliyorum. Beni dahada zorlarsa onuda yapacagim bakalim bu haftasonu gelecek konusmaya. Isin aci tarafi yakin arkadaslarimiz hep duzelecegimizi dusunuyor. Ama cok ince bir ipin uzerindeyiz, Allah'a havale ediyorum... Sonumuz daha aci olmaz insallah..

Lütfen duruşunuzu değiştirmeyin. Umudunuzu yitirmeyin. Yaşadıklarınızın ne kadar zor ve acı olduğunu en iyi bilenlerdenim. Duygularınızla değil mantığınızla hareket etme zamanı. Önce oğlunuzu düşünün. Öfke, nefret vs. size engel olmasın. Kırgınlığınız içinize gömün.

Eşinizin tarzı özünde iyi ama zayıf karakterli biri olduğunu düşündürdü bana. Depresyonu, hastalıkları mazeret değil. Sadece başka bir kadına olan hisleri onda suçluluk duygusuna sebep oluyor ve depresyonu tetikliyor. Bunu onu affetmeniz, hoş görmeniz için değil bundan yararlanmanız için yazıyorum. Buruh halindeki adam içini rahatlatmak için her talebinize evet diyecektir. Lütfen bunu ve o kadına karşı tazminat davası açabilme ihtimaliniona karşı kullanın. Maddi anlamda ne kurtarabilirseniz kurtarın.

Sonra.. Bu zor aşamayı bir atlatın.. Sonrası bir şekilde yoluna girecek. Aşama aşama bitecek. Ve oğlunuzla güzel bir hayat kuracaksınız. Buna inanın.

Allah yardımcınız olsun

Lütfen duruşunuzu değiştirmeyin. Umudunuzu yitirmeyin. Yaşadıklarınızın ne kadar zor ve acı olduğunu en iyi bilenlerdenim. Duygularınızla değil mantığınızla hareket etme zamanı. Önce oğlunuzu düşünün. Öfke, nefret vs. size engel olmasın. Kırgınlığınız içinize gömün.

Eşinizin tarzı özünde iyi ama zayıf karakterli biri olduğunu düşündürdü bana. Depresyonu, hastalıkları mazeret değil. Sadece başka bir kadına olan hisleri onda suçluluk duygusuna sebep oluyor ve depresyonu tetikliyor. Bunu onu affetmeniz, hoş görmeniz için değil bundan yararlanmanız için yazıyorum. Buruh halindeki adam içini rahatlatmak için her talebinize evet diyecektir. Lütfen bunu ve o kadına karşı tazminat davası açabilme ihtimaliniona karşı kullanın. Maddi anlamda ne kurtarabilirseniz kurtarın.

Sonra.. Bu zor aşamayı bir atlatın.. Sonrası bir şekilde yoluna girecek. Aşama aşama bitecek. Ve oğlunuzla güzel bir hayat kuracaksınız. Buna inanın.

Allah yardımcınız olsun

Evet zayıf karakterli bir insanmış bunu geç ve acı öğrendim maalesef. Ne alabilirsem hepsi oğlum için en azından onun geleceğini garanti altına almam lazım. Çünkü aldığım maaş çok düşük ve başka eve geçsem ancak kirama yeter. Gerisi zor nasıl geçineceğim. Bu saatten sonra gurur yapacak durumda değilim. Evet sevdim hemde cok uğruna ölümü alacak kadar cok sevdim ama bu bana ders oldu. Benim kaybım değil zaten onun kaybı. Bizi kaybetti hemde sonsuza dek. Umarım teklifimi kabul eder ve bir an önce ondan ayrılırım yoksa işi çirkefliğe vurursa bende yapmak zorunda kalacağım ki bunu gerçekten istemiyorum..

Allah'ım nolursun bu mübarek ayda yardım et ayakta ve dik durabileyim. Yüzümü kara çıkarma yarabbim. Daha kötü durumlardan beni ve yavrumu koru Allah'ım. Bu durumda kalan ve olayı içine sindirmek zorunda kalan bütün annelere ve eşlere yardım et, çünkü çok zor böle yaşamak... Amin..

Biraz evvel telefonda konuştuk yarın akşam çocuğu alacak 2 gün onda kalması için valla suratına mı tükürsem napsam bilemiyorum. Göndereyim suretını görmeyeyimmi. Boşanmak için konuşmaya gelirmi geldiğinde suratına bakarak şartlarım bunlar yoksa boşanmıyorum mu diyeyim bilmiyorum. Kafam cok karışıkkk.. İşe gelirken onunla ve kadınla kavga ederken buluyorum kendimi, sabah sakinleştirici aldım bu arada yoksa deliricem..

Biraz evvel telefonda konuştuk yarın akşam çocuğu alacak 2 gün onda kalması için valla suratına mı tükürsem napsam bilemiyorum. Göndereyim suretını görmeyeyimmi. Boşanmak için konuşmaya gelirmi geldiğinde suratına bakarak şartlarım bunlar yoksa boşanmıyorum mu diyeyim bilmiyorum. Kafam cok karışıkkk.. İşe gelirken onunla ve kadınla kavga ederken buluyorum kendimi, sabah sakinleştirici aldım bu arada yoksa deliricem..

Bosanmak isteyen esiniz olduguna gore herseyi ayarlasin. Tepkinizde de psikolojik olarak o kadar yiprandim beni hicbirseyle ugrastirma dersiniz.
Bir de ben alabilsem su sakinlestiriciden...

Bosanmak isteyen esiniz olduguna gore herseyi ayarlasin. Tepkinizde de psikolojik olarak o kadar yiprandim beni hicbirseyle ugrastirma dersiniz.
Bir de ben alabilsem su sakinlestiriciden...

Su gibi içiyorum şurubu artık fayda etmiyor Allahtan yan etkisi yok. Diyeceğim bunları bunları istiyorum onları ayarla gel öyle boşanalım. Yüzünü ve sesini duymak istemiyorum çünkü.. Kabul etmiyorsada buyursan açsın davayı boşanmayacağım. Bir halt yedilersede nasıl temizleyecekse temizlesin... Ben kadın hamile falan kalmaya da kalkışır diye düşünüyorum çünkü artık herşey bekliyorum bu hayvandan.. Allah'ım nasıl sevdim ben bu herifi..

Su gibi içiyorum şurubu artık fayda etmiyor Allahtan yan etkisi yok. Diyeceğim bunları bunları istiyorum onları ayarla gel öyle boşanalım. Yüzünü ve sesini duymak istemiyorum çünkü.. Kabul etmiyorsada buyursan açsın davayı boşanmayacağım. Bir halt yedilersede nasıl temizleyecekse temizlesin... Ben kadın hamile falan kalmaya da kalkışır diye düşünüyorum çünkü artık herşey bekliyorum bu hayvandan.. Allah'ım nasıl sevdim ben bu herifi..

O sevdiginiz adam boyle degildi, kendime bu soruyu ben de sordum ama suanki hali olsa zaten sevmezdiniz emin olun.

Şimdi hatırladım aile terapisinde birbirimizin sevdiğimiz şeylerini yazarken ben 35 tane madde yazmıştım. O kağıt onda geri isteyeyim onu neden sevdiğimi bile bilmesin...

Siz nasıl atlattınız peki!!

Atlattim mi bilmiyorum ki... En azindan yuregim parcalanircasina acimiyor. Nefes alamadigimi hissederdim, nasil bir derin aciysa artik. Daha onceki mesajlarda soylemistim ya, soyle acilarla kivrandigini gorsem icim soguyacak ama nerdeee...depresyondaydi, antidepresan kullanir hala... Bir iyi, bir iyi... Ben gunleeerce kendimi bilemedim, agladim zirladim evde, uykusuz geceler vs vs. Acinin fibine vurmak deniyor sanirim buna. Inancliyimdir, cok dua ettim hala da ediyorum. Ne zaman ki amaan hayirlisi dedim, o zaman kalbimdeki agirlik kalkti sanki( yani umarim oyledir, suan boyle en azindan)
Oyle canimi yakti ki kelimelerle anlatamam... Cabucak atlatmamiz dilegiyle diyorum... Bir de azap cekse ohhhh diyecegim( benim icin degil yanlis anlamayin, bir daha depresyona mi girer artik Allah nasil uygun gorurse:))

Bosanmadan önce bencede bir müdet ayri kalin ne telefonda nette hicbiryerde konusmayin bence hayattan sogumus gibi kendisini aciz ve gücsüz bos bir insan gibi hissediyor gibi geldi .. bir kac ay sonrada sizi aramayip sormazsa gercekten hisleri bitmis demektir erkekler bu konularda erken ve yanlis konusurlar benim düsüncemle ve tabi cok bilindik birsey sonrada erkeklerde kaybettigini anladigi icin büyük bir pismanlik hic önceden anlamazlar bilmezler zaten hislerini heleki böyle seven biri varsa karsilarinda ..

Annesinin yanında kalıyor, hemde avukata giderken (anlaşmalı boşanmaya karar vermiştik) Çantasından bir şey çıkartayım dedim bir baktım kadının adı yazılı alyans. Açıklaması son derece saçma kendine alyans almak istemiş parmağı boş kalmasın diye bir kuyumcu isim ne yazdırayım diyince aklına o kadın gelmişmiş. İnsan 11 senelik evliliğini boşa yaşamış gibi hissediyor.. Duraksama dönemine girdik bilmiyorum ne yapacağıma kafam cok karışık. Bu arada kadın ondan 4 yas büyük..

Canım şok oldum başlığından tanıdım seni bende o zamanlar ilk okuduğumda bir erkek nasıl böyle düşünürde eşimden ayrı kalmak ister demiştim meğer kadın varmış çok üzüldüm ama emin ol eşin çoook pişman olacak boşluktayken bu yaptıklarına ve sana geri gelecek hep böyle okumaz mıyız tabii sana düşen biran önce kendini toplaman şurup falan içiyorum demişsin geçici çözüm olarak iyi gelmiştir ama bence artık onuda bırakmalısın eşinde demek istemiyorum o adam kendi yolunu çizmiş sende artık kendi yoluna bak bakımlarını yaptır tatile çık oğlunla olduğun için şükret hayata tutun bakarsın sana değer veren birini bulmuşsun ve tabii eşin pişmanlıktan kapında ağlarken sen yeni hayatında olursun emin ol geçecek bu günler sen yeter ki kendini bırakma

Hoogle konunu sonuna kadar okudum. Allahin sevgili kuluymussun ki aldatildigini ogrendin. Dedigin gibi, sonradan beraber olmaya basladik oyununu yapacaklardi ve sen omur boyu kendini suclayacaktin elimden kacirdim diye. Ve en kotusu de sevmeye devam edecektin, onu hep iyi hayirlayacaktin. Simdi ise icin rahat olsun artik, ve adamdan sogumak nefret etmek icin daha iyi bir sebep olamaz. O senin gibi bir kadini kaybetti, ailesini dagitti. Gitti evli adamla beraber olabilecek bir ahlakta kadinla oldu. Birbirlerini bulmuslar iki karaktersiz.

Onunde sinir bozucu bir surec olabilir ama emin ol bundan once cektiklerinden daha kolay gececek. Cunku icin artik rahattir kendini suclayacagin hic bir durum yok. Ayrica yas olarak da yeni bir hayat kuracak yastasin. 34 yasinda daha ilk evliligini yapan bir cok insan var. Bu surec de bitecek, ve bundan sonra oglunla tertemiz bir sayfa acacaksin, eminim senin gibi bir kadini cok mutlu edecek biri karsina cikar ve butun bu gunler geriye baktiginda aci bir tecrube olarak kalir sadece. Guclu ol, sinirlerini daha fazla harap etme. Unutma ki bu da gececek.

Back