- 19 Nisan 2014
- 4.402
- 12.836
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok adamı görmek te istemiyorum yalnız sağlık sorunları yaşıyor eklem ağrısı boyun fıtığı tenisçi dirseği ne arasanız var. Dönde haline bak dedim oğlumun ve benim gözyaşlarım sende hastalık olarak çıkıyor dedim. hiç cevap veremedi. Ben yıkılmadım aksine hayata dair çok arzularım var. O istediğini yapabilir benden sonra cok mutluda olabilir. Fakaat şimdi değil Allah'ın ne zaman ne vereceği hiç belli olmaz. O kadınında panik atak hastalığı var. Kimbilir ne çekecekler beraber..
başka birine bişeyler hissetse evlense onlar da bitecek. evlilik dediğimiz olay nasıl annenle babanla yaşıyorsan bu da karı koca versiyonu. ben aileme her gün sevgi aşk hissetmiyorum ama 23 yıldır beraberim demek ki oluyor. evlilik de böyle bir şey. dizilerdeki gibi değil.
ayrılmak için bahane değil, başka bir kadın olmadığına emin olamadım. hayırlısı olsun inşallah ayrılmazsınız.
Maalesef tanıyordum yüzyüze görüşmedik ama adamı uyarmıştım bu kadının ilgisi var diye.. 3 sene geçti üzerinden ...Bizimki zayıf karakterliymiş adam gibi evine sarılacağına sorunlarından kaçmak başka kadınla olmak daha kolay geldi. ..
Evet kadina karsi davada acabiliyorum. Beni dahada zorlarsa onuda yapacagim bakalim bu haftasonu gelecek konusmaya. Isin aci tarafi yakin arkadaslarimiz hep duzelecegimizi dusunuyor. Ama cok ince bir ipin uzerindeyiz, Allah'a havale ediyorum... Sonumuz daha aci olmaz insallah..
Lütfen duruşunuzu değiştirmeyin. Umudunuzu yitirmeyin. Yaşadıklarınızın ne kadar zor ve acı olduğunu en iyi bilenlerdenim. Duygularınızla değil mantığınızla hareket etme zamanı. Önce oğlunuzu düşünün. Öfke, nefret vs. size engel olmasın. Kırgınlığınız içinize gömün.
Eşinizin tarzı özünde iyi ama zayıf karakterli biri olduğunu düşündürdü bana. Depresyonu, hastalıkları mazeret değil. Sadece başka bir kadına olan hisleri onda suçluluk duygusuna sebep oluyor ve depresyonu tetikliyor. Bunu onu affetmeniz, hoş görmeniz için değil bundan yararlanmanız için yazıyorum. Buruh halindeki adam içini rahatlatmak için her talebinize evet diyecektir. Lütfen bunu ve o kadına karşı tazminat davası açabilme ihtimaliniona karşı kullanın. Maddi anlamda ne kurtarabilirseniz kurtarın.
Sonra.. Bu zor aşamayı bir atlatın.. Sonrası bir şekilde yoluna girecek. Aşama aşama bitecek. Ve oğlunuzla güzel bir hayat kuracaksınız. Buna inanın.
Allah yardımcınız olsun
Biraz evvel telefonda konuştuk yarın akşam çocuğu alacak 2 gün onda kalması için valla suratına mı tükürsem napsam bilemiyorum. Göndereyim suretını görmeyeyimmi. Boşanmak için konuşmaya gelirmi geldiğinde suratına bakarak şartlarım bunlar yoksa boşanmıyorum mu diyeyim bilmiyorum. Kafam cok karışıkkk.. İşe gelirken onunla ve kadınla kavga ederken buluyorum kendimi, sabah sakinleştirici aldım bu arada yoksa deliricem..
Bosanmak isteyen esiniz olduguna gore herseyi ayarlasin. Tepkinizde de psikolojik olarak o kadar yiprandim beni hicbirseyle ugrastirma dersiniz.
Bir de ben alabilsem su sakinlestiriciden...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Su gibi içiyorum şurubu artık fayda etmiyor Allahtan yan etkisi yok. Diyeceğim bunları bunları istiyorum onları ayarla gel öyle boşanalım. Yüzünü ve sesini duymak istemiyorum çünkü.. Kabul etmiyorsada buyursan açsın davayı boşanmayacağım. Bir halt yedilersede nasıl temizleyecekse temizlesin... Ben kadın hamile falan kalmaya da kalkışır diye düşünüyorum çünkü artık herşey bekliyorum bu hayvandan.. Allah'ım nasıl sevdim ben bu herifi..
O sevdiginiz adam boyle degildi, kendime bu soruyu ben de sordum ama suanki hali olsa zaten sevmezdiniz emin olun.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Siz nasıl atlattınız peki!!
Annesinin yanında kalıyor, hemde avukata giderken (anlaşmalı boşanmaya karar vermiştik) Çantasından bir şey çıkartayım dedim bir baktım kadının adı yazılı alyans. Açıklaması son derece saçma kendine alyans almak istemiş parmağı boş kalmasın diye bir kuyumcu isim ne yazdırayım diyince aklına o kadın gelmişmiş. İnsan 11 senelik evliliğini boşa yaşamış gibi hissediyor.. Duraksama dönemine girdik bilmiyorum ne yapacağıma kafam cok karışık. Bu arada kadın ondan 4 yas büyük..