O kadar üzücü bir durum ki. Elle tutulur bir sebep bile yokken eşiniz neden bu kadar kararlı? Dediğiniz gibi dolduruşa geliyor ya da boşanmış olan arkadaşlarının hayatına özeniyor. Sonradan çok pişman olur ama ne fayda umarım hatasını anlar yol yakınken. Allah yardımcınız olsun.
Biliyor musunuz kimse ayrılacağımıza inanmıyor. Siz boşanırsanız biz kimi örnek alacağız falan demeye başladılar. Belki de nazara geldik ne bileyim. O kadar içim acıyor ki. Eşim 1-2 hafta içinde tekrar boşanmayı gündeme getirecek biliyorum beni tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyor bende gel ikimizde birbirimize şans verelim diyeceğim bakalım ne olacak. :2:
Acaba siz de kendinizi biraz geri çekseniz dank eder mi. Yoksa ters mi teper bilemedim :26:
Bende böyle düşünüyordum ama daha ne kadar geri çekebilirim ki hafta sonu cok görmüyorum işten geç geliyorum. arayıp telefonda konuşmuyoruz bile. Daha nasıl geri çekeceğimi bilemedim.. :26:
Mesela boşanmak isteğine evet sanırım haklısın falan deseniz direk harekete mi geçer?
Onu bekliyor zaten bende dedim. Senin gibi pes etmiş olsaydım 2 sene evvel pes ederdim. Bende bıktım bana eskisi gibi değer vermemenden iyi bir eş daha iyi bir baba olamamandan ama sonra seni olduğun gibi kabullendim ve geçici durumun düzelmesini konuşarak bir yere varacağımızı düşündüm dedim. Yoksa senin gibi olsam bitirmiştim dedim. Haklısın dedi ama bu da ona bahane.. Ben böyle nedenlerden evliliğimizi bitirip bu günaha alet olmak istemiyorum geri döneceksen zaten seni olduğun gibi kabul etmeyeceğim dedim. Ama yok fayda etmedi.
Sizin de sevilmeye ihtiyacınız var belki karşınıza eşinizden sonra sizi sevebilicek anlayabilicek biri çıkıcak. Hakkınızda hayırlısı olsun, gelişmeleri burdan bildirmeyi ihmal etmeyin
Nasıl başlayacagımı bilmiyorum. Eşimi cok seviyorum. 5 senelik flörtten sonra 10 senelik evliliği olan 34 yasındayım ve 8 yaşında erkek cocuk annesiyim. Dün gece eşimle onu cok sevmeme rağmen ayrılık hakkında konustuk. Yakında bir süre ayrı yasamaya baslayacagız öncelikle. Eşimin hiçbir kötü alışkanlığı ve davranışı yok. Hayatın getirdikleri yasadığı stres ve (ona göre) benim umursamaz olusum onu büyük mutsuzluğa itti. Boyun fıtıgı bas agrısı kulak cınlaması ve hayattan zevk alamama. Bunlarıda benimle artık mutlu olmamasına bağlıyor. Düşman değiliz ama kendisinin iyi bir baba ve iyi bir eş olmadığını düşünüyor. Benimde şimdilik gecici bir mutluluk yaşadıgımı ve ileride bunu fark edeceğimi daha da mutsuz olacagımı söylüyor. Aile terapisine başladık ama benim cok cabaladığım halde hala her yaptıgımın ona battıgını söyledi akşam. Onu sevdiğimi ve sevdiğim için onu bırakacagımı söyledim. Fakat içim cok acıyor. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Ne annem ne babam var.Cocugumuz olduktan sonra işten ayrıldım. Bir suredir iş arıyorum elbet bulacağım ama hayata nereden nasıl başlayacagımı bilmiyorum. Off kafam cok karışık, severken ayrlmak istemiyorum ama 1 yıldır verdıgım savasn sonuna geldim sanırım. Cok iyi bir anne oldugumu ve oğlumuzun ondan cok benim eserim oldugunu soyluyor ama artık bana karsı birsey hissetmiyormus. Bu kadar zamandır baska kadın olmadıgını da konustuk cunku sorun tamamen psikolojık.Lanet olsun onu hala seviyorum .
Birini kolay ikna edebilmek için tüm kabahatin kendisinde olduğunu sessiz sedasız bu işi bitirmek için tüm kartları kendi aleyhinde kullanır. Eşin gerçekten ağır bir depresyonda değilse eğer. Ve hayatında başka biri yoksa eğer..
Bir süre uzak kalmak ikinize de iyi gelebilir. Senin ona göre yaptığın hatalar ne mesela?
Eger tanisi konulan psikolojik bir rahatsizligi yoksa, baska kadin vardir.
Sizin de sevilmeye ihtiyacınız var belki karşınıza eşinizden sonra sizi sevebilicek anlayabilicek biri çıkıcak. Hakkınızda hayırlısı olsun, gelişmeleri burdan bildirmeyi ihmal etmeyin
İlk buraya yazdığım günü dün gibi hatırlıyorum ve belki merak edeniniz olmuştur noldu diye.
Eveet hanımlar bekleneni söylüyorum daha boşanmadık ama beni aldattığını öğrendim.
Var ya bu erkek milleti -istisnalar hariç- 5 para etmezmiş. Bu kadar zamanda bunu öğrendim. Ama kadının düşmanı yine kadınmış oda ayrı bir konu...
Evet geldiğimiz son nokta !!
İlk buraya yazdığım günü dün gibi hatırlıyorum ve belki merak edeniniz olmuştur noldu diye.
Eveet hanımlar bekleneni söylüyorum daha boşanmadık ama beni aldattığını öğrendim.
Var ya bu erkek milleti -istisnalar hariç- 5 para etmezmiş. Bu kadar zamanda bunu öğrendim. Ama kadının düşmanı yine kadınmış oda ayrı bir konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?