Ben 42 yaşındayım.Kendi yaşım bana çok genç gelmiyor desem, 23 24 yaşında olmak isterdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 42 yaşındayım.Kendi yaşım bana çok genç gelmiyor desem, 23 24 yaşında olmak isterdim
Benden önce davrandı, dava dosyasına somut bir şey koyamamış zaten.İddiaları iftiraları var, benden tazminat nafaka falan istiyor. Annesine saygısızlık etmişim falan filanBen anlamadım. O aldatmış, davayı o açmış. Neden siz açmadınız? O hangi gerekçeyle açıyor?
Sağlıklı uzun ömrünüz olsun, siz de mi boşanıyorsunuzBen 42 yaşındayım.
Aldatmasını nasıl yakaladınız?Benden önce davrandı, dava dosyasına somut bir şey koyamamış zaten.İddiaları iftiraları var, benden tazminat nafaka falan istiyor. Annesine saygısızlık etmişim falan filan
Mesaj geldi o duştayken yakaladım ekran görüntülerini aldım, ama aldığımı bilmiyor sanırım.Bende kanıt olduğunu bilmiyor.Aldatmasını nasıl yakaladınız?
Bilmiyorsa nasıl niye erken davrandı ki. Başka bir falsosu olmalı.Mesaj geldi o duştayken yakaladım ekran görüntülerini aldım, ama aldığımı bilmiyor sanırım.Bende kanıt olduğunu bilmiyor.
Ben onun yerinde olsam beni masaya oturtmaya çalışırdım, o hatası olduğu halde böyle saçma davrandı çünkü kanıtımdan haberi yoktu.Kanıt sunamam zannediyordu.Başka neyi var bilmiyorum.Bilmiyorsa nasıl niye erken davrandı ki. Başka bir falsosu olmalı.
Hatanız yoksa kanıt falan sunamaz içiniz rahat olsun. Hayır avukatı da beyinsizmiş hiç dememiş mi bu halde dava falan kazanamazsın diye.Ben onun yerinde olsam beni masaya oturtmaya çalışırdım, o hatası olduğu halde böyle saçma davrandı çünkü kanıtımdan haberi yoktu.Kanıt sunamam zannediyordu.Başka neyi var bilmiyorum.
Yalancı şahit falan bulacaklar heralde, ben kazanacağım o belli de.Sadece yıllarımın gitmemesi için aldatılmama rağmen anlaşmalıya okeydim.Bu çirkinleşince ben de dava açmak zorunda kaldım.Hatanız yoksa kanıt falan sunamaz içiniz rahat olsun. Hayır avukatı da beyinsizmiş hiç dememiş mi bu halde dava falan kazanamazsın diye.
Orada tabii ki haklısınız. Yani o çekişmeli açmış siz ne yapacaktınız ki.Yalancı şahit falan bulacaklar heralde, ben kazanacağım o belli de.Sadece yıllarımın gitmemesi için aldatılmama rağmen anlaşmalıya okeydim.Bu çirkinleşince ben de dava açmak zorunda kaldım.
Ben istediklerimi vermesi karşılığı anlaşmalı yapacaktımOrada tabii ki haklısınız. Yani o çekişmeli açmış siz ne yapacaktınız ki.
Demek ki böyle olması gerekiyormuş. Aldattığı dava dosyasına girsin, ileride yeniden evlenmeyi düşündüğünde kadınlar görsün niye boşanmış. Kendi kaşınmış.Ben istediklerimi vermesi karşılığı anlaşmalı yapacaktım
Sağolun. Evet.Sağlıklı uzun ömrünüz olsun, siz de mi boşanıyorsunuz
Bana gerek kalmadan kendi kendisini o kadar rezil eden şeyler yazmış ki, yani avukatı mı düşmanı mı anlamadım.Kendi ağzıyla annesine maddi yardım yaptığını bu yüzden bana destek olmadığını yazmış mesela.O hayatındaki kadınlara davayı göstermez kendisi çok iyi manipülasyoncudur bana güvenmiyor musun der çıkar işin içindenDemek ki böyle olması gerekiyormuş. Aldattığı dava dosyasına girsin, ileride yeniden evlenmeyi düşündüğünde kadınlar görsün niye boşanmış. Kendi kaşınmış.
Terapisti değiştirin.Terapi alıyorum ve iyi geliyor mu bilmiyorum yeni başladık sayılır hatta çıkınca kendimi kötü hissediyorum…
Ben karşı dava açtım, o da benden tazminatı talep etti.Terapistim iyi aslında ama ben kötüyümTerapisti değiştirin.
Tazminattan vaz gecebiliyorsaniz belki o şekilde kabul eder anlaşmalı boşanmayı.
kendini yorma, ben boşanmak istedim, ben açtım davayı buna rağmen zorlanıyorum. Düzen, alışkanlıklar, seviyorsan sevgiyi aşması zor oluyor. İnsan bulunduğu ortama çok kolay adapte olabilen bir canlı. Zaman tanı kendine, sabır gerekli. Yalnız değilsinBen karşı dava açtım, o da benden tazminatı talep etti.Terapistim iyi aslında ama ben kötüyüm
Çocuksuz ama buna rağmen çok zor oldu, davayı çekişmeli başlatarak beni yıpratmayı üzmeyi iftiralar döşemeyi tercih etti. Aslında anlaşabilirdik ama işte.Muhtemelen gelecekte kendime çok kızacağım ama bugünler de acıyla geçiyor işte
terapiden çıkınca kendini kötü hiissetmeniz olağan bir süreç diye biliyorum.Merhabalar, defalarca boşanma durumumla ilgili konu açtığım için haklı olarak bıkanlar konumu geçebilir
Herhangi bir somut gelişme yok psikolojim için açtım bu konuyu
Ben hiç iyi değilim arkadaşlar çok acı çekiyorum ve daha sürecin başındayım. İlerde çok daha çirkin şeyler yaşayacağımı biliyorum, dava ilerledikçe iftiraların vitesini artıracak bana tazminat vermemek için atmayacağı yalan kalmayacak.Hiçbir şey yapmadığım iletişim bile kurmadığım halde, uzaklaştırma alarak onurumu küçük düşürdü zaten.Ortak hiçbir şeyimiz yokken benim eşyalarımla sefa sürerken çekişmeli açtı.Medeni insanlar gibi anlaşabilirdik.Anlaşmalı boşanmak isterdim, savaşı kendisi başlattı.
Dün ailemle onunla daha önce gittiğimiz çok güzel bir yere gittik, her yer üstüme geldi sanki. Onun arabasının modelinden araba görünce bile kötü hissediyorum. Bir gün “oh be böyle bir adamdan adamdan kurtuldum” diye şükrederken iki günüm “neden ben, beni neden aldattı, neden benim başıma geldi, kahretsin nerden bana bulaştı” diye veryansınlarla geçiyor. Halbuki aldatılmak da dahil her şey biz insanlar için. Öfkeliyim kırgınım kızgınım ve bu geçmiyor. Halbuki gelecekte daha da beni öfkelendirecek şeyler yapacağına eminim.Şimdiden bitkinsem gelecekte diğer celselerde ne yaparım diye düşünüyorum.
Çok utanarak söylüyorum ama ben onu ve evimi özlüyorum da. Asla gitmedim gitmem ama içimde garip bir özlem de var. Rüyalarım zaten beni rahat bırakmıyor.
Bu kadar her şeyin farkında olup duygularına hakim olamamak çok zor. Halbuki çocuksuzum, mesleğim var, ailem beni el üstünde tutuyor. Daha ne olsun. Ama Gelecekte “ben de sevilir miyim, benim yeniden yuvam olur mu, birini en baştan nasıl tanıyacağım nasıl seveceğim ya yine aldatılıp boşanırsam” anksiyetem var. Zaten geçmişte de hemen ilişkisi olabilen biri değildim. 28 29 yaşlar bana büyük geliyor halbuki değil biliyorum.
Terapi alıyorum ve iyi geliyor mu bilmiyorum yeni başladık sayılır hatta çıkınca kendimi kötü hissediyorum…
Siz de boşanma sürecinde böyle miydiniz yardım edin