- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- Konu Sahibi uglyDucking
Tabi kişiden kişiye değişir çevremdekiler bir ve arkadaşları ma soruyorum ilki normal olup ikinci seseryan olanlar çok zordu sezaryen sonrası zor diyorlar bi arkadaşım ın ilk doğumu çok zoe geçmişti dikişleri de çok tu ikinci yi 2.5 ay önce normal doğurdu çok çabuk doğum oldu dedi kimisi de sezeryan daha iyi diyor kişinin iyileşme sürecine ağrı eşiğine bağlı biraz da ama yinede ilki kadar zor olmaz bebeğin kaç kilo görünüyor şu an bende 1.5 ay önce normal doğum yaptım ve çok zor bir doğum du çok ta dikiş atıldı dikişlerim iyileşmesi uzun sürdü ama daha şimdiden ikinci olursa normal yaparım diye düşünüyorum Allah tan birşey olmaz sa tabi bence sen içinden nasıl doğum yapmak geliyor sa öyle yap herkes kendisini daha iyi bilirsin Allah a dua et senin için ve bebiş için hangisi hayırlı ise ikiniz için sağlıklı olacak doğum yöntemi olsun canımevet korkuyorum ama sezeryan daha cok korkutuyor beni. ikinci dogum ilkine gore daha kolaysa normal olsun istiyorum. ama bu kisiden kisiye degisiyor mu acaba onu merak ediyorum
Birde ne kadar çok düşününce kadar kararsız oluyor insan.