Anket Zor bir soru,buyrun bakalım...!!!

şimdi tercih zamanı

• Ankete Katılan
    228

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
şimdi yazacaklarımı aklınızda canlandırın ve içinizden geçen cevabı verin arkadaşlar...
Üniversitede hayallerinizdeki bölümü kazandınız.başarıyla bitirdiniz.Bu arada deliler gibi de aşıksınız,üstelik karşı taraf da size aynı şeyleri hissediyor. Nişanlanıyosunuz;herşey çok güzel giderken,birgün posta kutusundan bir zarf çıkıyor;
aylar önce yurtdisi master için başvurmuştunuz ama aklınızdan tamamen çıkmış.Başvurunuzun kabul edildiği yazısı gelince havalara uçuyorsunuz.

FAKAT:şimdi tercih zamanı
yıllardır beklediğiniz kariyer fırsatı mı? yoksa aşk mı?
siz olsanız ne yapardınız???jeyyarfisfisfis

ben kariyeri tercih ettim sonuçta kariyer yaparken aşkımdan vazgeçmem gereken bi secenek yok yurtdışına birlikte gitmeyi teklif ederim kabul etmesede her an onunla telefonda nette konuşarak kariyerimi orda tamamlar yanına dönerim zaten oda beni çok sewiyosa bu kısa ayrılık bizi etkilemicektir

Amaaan yemişim masterini da kariyerinide, aşksız olmaz, olamaaaaz:1closedeyes:

Kariyer yapsamda ne degişicekki, çırpınıp durucam gene yaptıgım tüm güzelliklerin karşılgı ellerim bomboş olacak...
Ben aşkı seçerdim en azından kıymetim bilinirdi

walla zamanında böyle bi çelişkiye düşmüş ve hiç düşünmeden tabiki aşk demiştim, aşkımı seçmiştim.. ama neymiiiiişşş!!! ne aşkı ne meşki. kariyer daha önemliymiş. Kariyer yapmıcak olsam bile aşkımı bırakıp gitseydim keşke,çünkü hiç bir zaman değerini bilmicek...

Kariyerim tabiiki. ( çok bencilim ben ya)jeyyar
Ayrıca aşkım beni gerçekten seviyorsa master ımı bitirip gelmemi bekler zaten.a.s
Master bitincede evleniriz.sengözlerimebaksanab

ayyy böyle sorulara ölüyorum ben çünkü bir cevabı işaretlerken aklın öbüründe kalıyor...şimdi...eğer aşkım benimle gelirse giderdim yutdışına...gelmez yine de sen git ben beklerim derse de giderdim...ama ben gelmem sen de gitme derseeee işte ozaman ayvayı yedik...
kalırdım heralde yaaa...aşk güzel şey...herkes yurtdışı masterlı olacak diye bişey yok...
ya da ben şu anda kendimi kandırıyorum....:))laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

çocukta yaparım kariyerdetatlicadiarzu

aşk olmadan olmaz bende aşkı tercih edenlerdenim

Kariyer fırsatı her zaman ele geçmez.Aşk beklesin biraz daha:))

Ya niye ben kariyer diye düşünüyorum ki...:uhm:
Aşk kadını değil miyim ben yoksam?:sm_confused:
Önce güzel bir işim olsun sonra aşkım olsun isterim..
Kocamla tanıştığımızda çalışıyordum. Bir takım aksilikler sonucu işim yarım kaldı.:çok üzgünüm:
Böyle olacağını bilsem önce işimi garantiye alır,sonra evlenirdim..:1closedeyes:

her kelimene katılıyorum..senağlama

......................................

Son düzenleme:
önce kariyer
zaten aşık olduğum insanda beni gerçekten seviyorsa oda bunu ister
diye düşünüyorum
bir orta yol bulurduk sonunda

yurt dışında master yapmak da çok cazip değıl artık,onun yerıne iş deneyimi yapmak daha mantıklı..aşk her zaman çalmaz kapıyı ..

aşkımla birlıkte kalırdım zaten hayal ettiğim okulu bitirmişim gitmezdım master için

aşkı sectim şu an acısını cekiyorum.
şimdiki aklım olsaydı,aynı salaklığı (çok özür diliyorum aşkı secenler için )yapmazdım kariyer derdim,beni seven gelsin peşimden.
ben onu sectim noldu mükafatını bir bilseniz,tüküreyim kafana dersiniz.

arkadaşlar kariyer falan boş aşk bence kesinlikle aşk kariyer fırsatı çıkmış olsada aşkımı bırakı gitmem gitsemde ona geri dönmem beni ne kadar sevsede ben kariyer seçmişim bırakmışım onu bi kere dönmek hiç doğru değil

TABİKİ KARİYER..
BEN ÜNİVERSİTEDE AŞIK OLUP BİTER BİTMEZ EVLENDİM..AŞKI TERCİH ETTİM AMA ÇOK ÖNEMLİ BİR KARİYERİM OLAMAZDI ZATEN..HERŞEY SABİTTİ..BEN PC BÖLÜMÜNÜ OKUDUM..EŞİMDE ÖLE..NEDEN BİRLİKTE BİR KARİYER YAPMAYALIM İLERDE..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…