Bu “ babasız büyümesin “ tamamen ayrılmaya cesaret edemeyen kişilerin bahanesi bana göreArkadaslar oyle bir evliligin icindeyimki ne gidebiliyorum,ne kalabiliyorum.cok mutsuz hissediyorum.esim cok agresif bence sinir hastasi.siddet yok ama psikolojik siddet var.soyleki ani cikislar ortada birsey yokken sirf dedigi gibi dusunmuyorum diye,agzi bozuk saygisizca konusmalar filan.6 yildir evliyiz bir cocugum var.kendiside bosanalim dedi istemedim cocuk var ve etraf ne der diye.cocugumu dusundum en cokta babasiz buyumesin dedim.ama bu onun karakteri siddet olan bir ailede buyumus ondan sinirli galiba.bende de ondada anlasamamaktan sogukluk olustu.ailem idare et diyor.cok mutsuzum.sevgili olsak hemen ceker giderdim ama evlilikte oyle olmuyor ama cok bunaldim
Çocuk doğana kadar: Annem babam üzülmesin diye boşanmıyorum
Çocuk doğunca: Çocuğum babasız kalmasın diye boşanmıyorum
Aynen bir de tam aile evine döndükleri anda hamile olduklarını öğrenmeleri vardı.Sadece "hasta annem babam üzülmesin diye" olacakti.
Arkadaslar ne gurursuzlugum kaldi ne baska birsey..benim esim biraz saman alevidir oyle diyor ama bunu birazda bana gozdagi vermek icin yapiyor,barisinca normale donuyor.yani her dakika bosanalim demiyor..yani gidipte dava acmisligi yok.Boşanmak isteyen bir adamla aynı sofraya oturmak, aynı yatağa girmek, aynı kanepeye oturup tv izlemek zorunuza gitmiyor mu gerçekten? "Seviyorum, hatta eşime takıntılıyım. Boşanmak istemiyorum." deseniz emin olun bu takıntı için psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederdim. Çocuğunuzu ve etrafı bahane ediyorsunuz sadece. Sizi istemeyen, sevmeyen biriyle evliliğe devam etmek özsaygınızı düşürür. Kendinize saygı duyun ve arkanıza bile bakmadan gidin. O çocuk da belirli günlerde babasını görür zaten.
Bir de boşanan ilk kişi siz değilsiniz. Çevre sizin evinizin içini bilemez. Kim ne derse desin. Elalem kadar duvarları yüksek bir hapishane yoktur. Gururunuzu kimse için ayaklar altına almayın.
Herkesin bir fikri olabilir bu konuda bosanmakta bir secim bosanmak istememekte.ama burda herkes yikici yorum yapmis daha neyi bekliyorsun tarzinda..Çocuk doğana kadar: Annem babam üzülmesin diye boşanmıyorum
Çocuk doğunca: Çocuğum babasız kalmasın diye boşanmıyorum
Hayır sadece dürüst olmadığınız için eleştiriyoruz. Çocuğunuzu bahane etmek yerine açık açık “ben boşanmak istemiyorum çünkü seviyorum” diyin. Çocuk olmasaydı 5 dakika durmazdım muhabbetleri gerçekten inandırıcı değil çünkü.Herkesin bir fikri olabilir bu konuda bosanmakta bir secim bosanmak istememekte.ama burda herkes yikici yorum yapmis daha neyi bekliyorsun tarzinda..