Cocugunuz niye babasiz buyusun? Bu ulkede ortak vesayet diye bir sey yok mu? Cocuklar birkac gun sizde birkac gun de babalarinda kalirlarArkadaslar oyle bir evliligin icindeyimki ne gidebiliyorum,ne kalabiliyorum.cok mutsuz hissediyorum.esim cok agresif bence sinir hastasi.siddet yok ama psikolojik siddet var.soyleki ani cikislar ortada birsey yokken sirf dedigi gibi dusunmuyorum diye,agzi bozuk saygisizca konusmalar filan.6 yildir evliyiz bir cocugum var.kendiside bosanalim dedi istemedim cocuk var ve etraf ne der diye.cocugumu dusundum en cokta babasiz buyumesin dedim.ama bu onun karakteri siddet olan bir ailede buyumus ondan sinirli galiba.bende de ondada anlasamamaktan sogukluk olustu.ailem idare et diyor.cok mutsuzum.sevgili olsak hemen ceker giderdim ama evlilikte oyle olmuyor ama cok bunaldim
Çocuğu bahane etmeyin lütfen zira çocuklar asıl bu denli sinirli, mutsuz bir ailede daha kötü bi şekilde yetişiyor bunu düşünüyor olsaydınız mantığını anlardınız. Ayrıca ailesinden her şiddet gören bu psikolojide olmuyor ki. İnsanın kendini yetiştirmesi ailesinden yaşadığı travmalardan ders alıp aynısını kendi ailesine göstermemesi gerek. Bende çok şiddet gördüm annemden, küfür, hakaret yedim çoğu kişiden. Dayılarım güne küfürler başlar küfürle bitirir. Şiddet yanlısı bi sülalem var benim :) Ama hiçbir zaman onlardan biri olmadım aile olarak görmedim bu tavırlarından dolayı. Her zaman kendimi onlardan uzak tuttum. Bazı şeylerde karakter meselesidir. Travmalar olur evet bunun önüne geçemeyebilirsin ama kendini eğitmek zorundasın. Türkiye'de sakin bir aile görünce ben şaşırıyorum vallaArkadaslar oyle bir evliligin icindeyimki ne gidebiliyorum,ne kalabiliyorum.cok mutsuz hissediyorum.esim cok agresif bence sinir hastasi.siddet yok ama psikolojik siddet var.soyleki ani cikislar ortada birsey yokken sirf dedigi gibi dusunmuyorum diye,agzi bozuk saygisizca konusmalar filan.6 yildir evliyiz bir cocugum var.kendiside bosanalim dedi istemedim cocuk var ve etraf ne der diye.cocugumu dusundum en cokta babasiz buyumesin dedim.ama bu onun karakteri siddet olan bir ailede buyumus ondan sinirli galiba.bende de ondada anlasamamaktan sogukluk olustu.ailem idare et diyor.cok mutsuzum.sevgili olsak hemen ceker giderdim ama evlilikte oyle olmuyor ama cok bunaldim
Bir çok sorun çözülür evlilikte. Fakat adam boşanalım dediyse benim için bitmiştir. Gerekirse sokakta yatarım aç kalırım ama gururumu ayaklar altına almam. Beni istemeyen adamın yatağına yatıp ekmeğini yemem. Çocuk biraz sizin bahaneniz gibi geldi banaArkadaslar oyle bir evliligin icindeyimki ne gidebiliyorum,ne kalabiliyorum.cok mutsuz hissediyorum.esim cok agresif bence sinir hastasi.siddet yok ama psikolojik siddet var.soyleki ani cikislar ortada birsey yokken sirf dedigi gibi dusunmuyorum diye,agzi bozuk saygisizca konusmalar filan.6 yildir evliyiz bir cocugum var.kendiside bosanalim dedi istemedim cocuk var ve etraf ne der diye.cocugumu dusundum en cokta babasiz buyumesin dedim.ama bu onun karakteri siddet olan bir ailede buyumus ondan sinirli galiba.bende de ondada anlasamamaktan sogukluk olustu.ailem idare et diyor.cok mutsuzum.sevgili olsak hemen ceker giderdim ama evlilikte oyle olmuyor ama cok bunaldim
Size karşı tavırlarının sebebi bu. Her şey bitmiş. Ömür boyu bu şekilde yaşarım diyorsanız boşanmayın ama hiçbir zaman iyiye gitmez bunu bilinkendiside bosanalim dedi ist
Siz adamdan ayrılamıyorsunuz diye çocuğu da şiddet gösteren ve sizden boşanmak isteyen adamın yanında büyütmeye çalışıp psikolojisini bozmaya hakkınız var yani?Arkadaslar oyle bir evliligin icindeyimki ne gidebiliyorum,ne kalabiliyorum.cok mutsuz hissediyorum.esim cok agresif bence sinir hastasi.siddet yok ama psikolojik siddet var.soyleki ani cikislar ortada birsey yokken sirf dedigi gibi dusunmuyorum diye,agzi bozuk saygisizca konusmalar filan.6 yildir evliyiz bir cocugum var.kendiside bosanalim dedi istemedim cocuk var ve etraf ne der diye.cocugumu dusundum en cokta babasiz buyumesin dedim.ama bu onun karakteri siddet olan bir ailede buyumus ondan sinirli galiba.bende de ondada anlasamamaktan sogukluk olustu.ailem idare et diyor.cok mutsuzum.sevgili olsak hemen ceker giderdim ama evlilikte oyle olmuyor ama cok bunaldim