• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor Ama İmkansız Değil..

eşlermizin durumu iyi olsa niye çalışacaksınki zaten ,versin altına jeepi koysun cebinede k.kartını limitsiz bak bakalım bunalıp kaçmak isteyecekmisin :):):)
köy yerindede bi evin oldumu hafta sonları kaçtınmı mangalaaaa ohhhh misssss değmeyin keyiflermizeeee ahh ahh hayat zorrr.

Buda farklı bir bakış açısı.. aklımdan geçmedi değil :KK48::KK48:

Sizin ki fikir sunma değil. Son derece bilmiş bir şekilde.!! sen ne bilirsin bu hayatı dercesine yorum yazıyorsunuz
Merak etme en az senin kadar biliyorum. Yorum yazarken uslubunuzu ayarlayamıyorsunuz.
Sonra yok muhattabım değilsiniz... değmezmişsiniz.. şöyle böyle sağol ya

koy hayati yasayip yasamadiginizi bilmedigimi soyleyip bilmediginizi baz alarak size fikir olsun diye ayrintili sekilde anlatmaya calistim. bakin hanimefendi eger art niyetli yazmis olsam sonunda da herkes istedigi yerde yasasa diye guzel temennide bulunmazdim. iyi niyetle yaklasip sizden olumsuz bir tepki alinca ne yapmami bekliyorsunuz ki. neyse tekrarliyorum temennimi ben.

koy hayati yasayip yasamadiginizi bilmedigimi soyleyip bilmediginizi baz alarak size fikir olsun diye ayrintili sekilde anlatmaya calistim. bakin hanimefendi eger art niyetli yazmis olsam sonunda da herkes istedigi yerde yasasa diye guzel temennide bulunmazdim. iyi niyetle yaklasip sizden olumsuz bir tepki alinca ne yapmami bekliyorsunuz ki. neyse tekrarliyorum temennimi ben.

Teşekkür ederim.

Back
X