- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Böyle bır kaç aile tanıyorum yapamadılar geri döndülerSağdan soldan geldiler bana yine...
Şehir hayatı hepimizi boğuyor. Iş stresi, bayanlara sürekli eleştiri ( yok kilolusun, yok rüküşsün), ev işleri, çocuk bakımı vs... Ben de darlanıyorum bazen. Sonra düşünüyorum köy hayatını da yapamam sanırım. Hayırlısı..
Ah ne yazık ki yaşamak için çalışmıyoruz, çalışmak için yaşıyoruz.
Ruhun açlığını da giderecek, sorumluluklardan uzak birkaç saate ihtiyacı var hepimizin.
Aksi halde düşecek boşluk beğen. Çok iyi anlıyorum sizi. Ben de çözüm bulamadım ama yazayım istedim.
Selamlar, sevgiler.
hayaliniz malesef emekli olunca gerçekleşir..yada çocuğunuz tek başına ayakları üstünde durduğunda...
vee acı gerçek
Cok guzel dusunuyorsun ama cocugun uyum saglayabilcek mi kendini kurtarayim derken onun hayatini karartma
Benim ailem kendi istekleri icin benim hayatimi karartti istedigim bolume gidemedim daha da kiziyorum onlara
Tek ortak yanimiz ben calismiyorum
Cok pis burdan gidesim var
Hic tanımadıgım insanların oldugu, agacin, yesilin, denizin cok insanın az oldugu bir kasabaya yerlesim var.
Bahcem olsun oturup kafa dinlim, araba gurultusu olmasın, insan dedikoduları olmasin, kus sesleri deniz sesine rüzgaa karıssın
Plaktada :
Aksam bol yıldızlı gökyüzü
Böcek sesleri cır cır cır
Günesin sabah yuzune vurup uyandirmasi
Sabah gozunu yemesil ormana denize acıp uyanmak
Miss gibi sabah yuruyusleri
Aksam közde icilen cay.
Köylü pazarlari
Maydanozu bahcenden koparip yemegine katmanin hazzı
Ayak ustu sohbetler.
Saf,tertemiz gulen insanlar.
Bakkala diye cikip kaybolasım geldi suan
Ammavelakin is,es,gecim sıkıntısı,cocuk gercegi ile yuzlesmek ve su kocaman sehirde bogulmak.
Hayallerimden büyük degil ama bu sehir olmayacakda.
Senin gibi hayal isteahh ahh ne güzel anlatmışsın
Senin gibi hayal iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?