Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır bişeye tıklamadım sadece ders sonuna doğru öğrenciler hocaya bişey soruyordu ve seslerini duyunca şüphelendim mikronu gördüm aşağıda üzerinde kırmızı çizgi vardı bide ekranın sağ üst tarafında swap shared screen with diye bişey yazıyordu ama tıklamadım sonra kapattım zaten
Kırmızı çizgi varsa ses kapalıymış. Kamera ışığı yanmadığını söylemişsiniz o da kapalıdır. Normalde kamera kapalı ise yine kamera işareti ve kırmızı çizgi olur ama belki o an gözünüze çarpmamıştır.
O bir ergenus lutfen ama görürse görsün gibi bir seçeneği ihtimal dahilinde bile olamaz görmediğine emin olmak icin once baska oturumdan acip test bile etti
Arkadaşlar merhaba zoom uygulaması canlı ders dinlerken karşıdaki hoca ve diğer izleyenler bizi görebiliyor ki ya da görüp görmediğini nasıl anlarız ders bittikten sonra
Bizde öğretmen ses ve kamara isteği yoluyordu. Normalde kendiliğinden açılmıyordu. Sesi kabul edersiniz ve kamerayida iptala tıklarsiniz.. Olmadı ön kamarası olmayan tabletle katıla bilirsiniz.