- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 53
- 30
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Arkadaşlar merhaba zoom uygulaması canlı ders dinlerken karşıdaki hoca ve diğer izleyenler bizi görebiliyor ki ya da görüp görmediğini nasıl anlarız ders bittikten sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer açık olsaydı kendi mi görürdüm dimisol altta mikrofon ve kamera işareti var.kapalılarsa üzerlerinde kırmızı bi çizgi oluyo.zaten sağda da listede eğer kameranız kapalıysa zoom profil fotoğrafınızı görürsünüz açıksa kendinizi izlersiniz.
Mikrofonun üzerinde vardı ama kamerayı görmedim ama açık olsaydı kendi mi ve diğer kamerası açık olanları görmem gerekirdi dimisol altta mikrofon ve kamera işareti var.kapalılarsa üzerlerinde kırmızı bi çizgi oluyo.zaten sağda da listede eğer kameranız kapalıysa zoom profil fotoğrafınızı görürsünüz açıksa kendinizi izlersiniz.
ekranda zoom oturumunda yer alan kişilerin olduğu bi liste oluyo, o listede kamerası açık olanların o anki halleri küçük olarak oraya yansıyo.ama ekranınızda mıydı o liste? onu da eğer kapattıysanız yani ekranda sadece zoom yayını açıksa hayır kendinizi de göremezsiniz.Benim kameram açıkken kamera ışığım yanıyo mesela sizinki yanmıyo mu?Mikrofonun üzerinde vardı ama kamerayı görmedim ama açık olsaydı kendi mi ve diğer kamerası açık olanları görmem gerekirdi dimi
Peki ben izledim ama açık mıydı kapalı mıydı bilmiyorum o an açık olsaydı kendimi görür müyüm ekrandanKamera açma yada açmama seçeneğiniz var isterseniz açarsınız istemezseniz açmazsınız.
Kızım derslere girerken sabah erken saatte olan derslerde açmıyordu zaten saat 8 de ders başlıyordu pijamayla oturuyordu kamerayı açmıyordu ama derse katılmış oluyordu.
Hayır ekranımda bişey yoktu sadece açtım izledim hoca dışında kimseyi görmedimekranda zoom oturumunda yer alan kişilerin olduğu bi liste oluyo, o listede kamerası açık olanların o anki halleri küçük olarak oraya yansıyo.ama ekranınızda mıydı o liste? onu da eğer kapattıysanız yani ekranda sadece zoom yayını açıksa hayır kendinizi de göremezsiniz.Benim kameram açıkken kamera ışığım yanıyo mesela sizinki yanmıyo mu?
Kamera ışığı nerde yanıyorHayır ekranımda bişey yoktu sadece açtım izledim hoca dışında kimseyi görmedim
bizde yüzü bile yıkamadan pijamalı çok katıldık nolacak canım görürse görsün öğretmenKamera açma yada açmama seçeneğiniz var isterseniz açarsınız istemezseniz açmazsınız.
Kızım derslere girerken sabah erken saatte olan derslerde açmıyordu zaten saat 8 de ders başlıyordu pijamayla oturuyordu kamerayı açmıyordu ama derse katılmış oluyordu.
lapotupumda kameranın yanında hemen kamera ışığı var, kamerayı çalıştırınca ışık da yanmaya başlıyo.zoom oturum ayarlarınıza ayarlardan bakın, benimki oturumlara her zaman kamera kapalı başla şeklinde işaretlidir mesela.Kamera ışığı nerde yanıyor
Öğretmen görsünde diğerleri görmesin yabizde yüzü bile yıkamadan pijamalı çok katıldık nolacak canım görürse görsün öğretmen![]()
Nerden bakıcam inşallah benimde öyledirlapotupumda kameranın yanında hemen kamera ışığı var, kamerayı çalıştırınca ışık da yanmaya başlıyo.zoom oturum ayarlarınıza ayarlardan bakın, benimki oturumlara her zaman kamera kapalı başla şeklinde işaretlidir mesela.
lapotupumda kameranın yanında hemen kamera ışığı var, kamerayı çalıştırınca ışık da yanmaya başlıyo.zoom oturum ayarlarınıza ayarlardan bakın, benimki oturumlara her zaman kamera kapalı başla şeklinde işaretlidir mesela.
Şimdi bilgisayarı açtım masaüstünde kamerayı açtım ışık yanıyo ama dersteyken yanmıyodu ozaman kapalı demek oluyor sanırımlapotupumda kameranın yanında hemen kamera ışığı var, kamerayı çalıştırınca ışık da yanmaya başlıyo.zoom oturum ayarlarınıza ayarlardan bakın, benimki oturumlara her zaman kamera kapalı başla şeklinde işaretlidir mesela.
Zoom'da Active Speaker View (O an konuşan kişiyi gösterir.) ve Gallery View (Katılımcıları aynı anda görmenizi sağlar.) gibi video düzenleri mevcut. Siz muhtemelen konuşmacı görünümünü seçtiğiniz için sadece hocanızı gördünüz.Hayır ekranımda bişey yoktu sadece açtım izledim hoca dışında kimseyi görmedim
Şimdi bilgisayarı açtım masaüstünde kamerayı açtım ışık yanıyo ama dersteyken yanmıyodu ozaman kapalı demek oluyor sanırım
tamam ışık dersteyken yanmıyosa kapalıdır.Şimdi bilgisayarı açtım masaüstünde kamerayı açtım ışık yanıyo ama dersteyken yanmıyodu ozaman kapalı demek oluyor sanırım
Hayır bişeye tıklamadım sadece ders sonuna doğru öğrenciler hocaya bişey soruyordu ve seslerini duyunca şüphelendim mikronu gördüm aşağıda üzerinde kırmızı çizgi vardı bide ekranın sağ üst tarafında swap shared screen with diye bişey yazıyordu ama tıklamadım sonra kapattım zatenZoom'da Active Speaker View (O an konuşan kişiyi gösterir.) ve Gallery View (Katılımcıları aynı anda görmenizi sağlar.) gibi video düzenleri mevcut. Siz muhtemelen konuşmacı görünümünü seçtiğiniz için sadece hocanızı gördünüz.
Şayet ayarları değişmediyse Zoom da toplantıya giriş yaparken kamera ve ses için onay butonu geliyordu. Tıkladınız mı herhangi bir şeye?