merhaba arkadaşlar zonguldakda iş imkanı yaşam şartları evleri nasıl iyi yanları kötü yanları neler bilgi verebilirmisiniz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Merkeze mi geleceksiniz..
daha belli değil ne tarafı daha iyiyse orası olsun isterim ama hiç bilgim yok eşimin arkadaşı orda o gelin bu tarafa demiş eşiminde kafasına yatıyor gibi ama ben bilmediğim için bişey diyemiyorum olur yada olmaz o yüzden bilgi almak istiyorum
Merkez eskiye nazaran daha çok gelişti.
Zonguldak'ta yer alan sitelerde veya ilçelerinde çok uygun fiyatlara ev bulabilirsiniz.
Buranın yerlisinin çoğu maden ocaklarında çalışmaktadır.
Onun dışında bir tane büyük bir avm var. Bu avm nin yapılmasıyla iş imkanı fazlalaştı.
Her yeri denizdir.Yani denize ulaşımını kolaydır.
Akşam işten geldiğiniz de eşinizde sahil kenarında yürüyüşe çıkabilir dolaşabilirsiniz..
Fazla gece hayatının cıvıl cıvıl olduğunu söyleyemem .
Ereğli ve Zonguldak Merkez iyidir.. :)
Ben burada oturuyorum şuan..
walla çok güzel anlattınız ya hele sahil kenarında yürüyüş çok güzel olur :) pek de seçeneğim yok anlattığınıza göre öyle büyük bi sorunu yok sanırım :)
Yok yok ulaşım kolaydır..
İnsanları cana yakındır..
Giyim üzerine mağazalar fazladır..
Ereğli-Kozlu- Zonguldak sahil bakımından çok güzeldir..
Ramazan aylarında insanlar sahil kenarlarında ki oturma banklarına ve cafelere gidip birlikte oruç açarlar.
Masalar arası yemekler gidip gelirYarışlar düzenlenir.
Pilajlarımız güzeldir..
Yani zorlanmazsınız pahalı bir şehir değil..
Kendinizi sevdirip dost edindiğiniz de hiç sıkıntı olmaz..[/QUOT
kulağa mükemmel geliyor ya :) çok teşekkür ederim bütün olumsuz fikirler silindi aklımdan :)
Yok yok ulaşım kolaydır..
İnsanları cana yakındır..
Giyim üzerine mağazalar fazladır..
Ereğli-Kozlu- Zonguldak sahil bakımından çok güzeldir..
Ramazan aylarında insanlar sahil kenarlarında ki oturma banklarına ve cafelere gidip birlikte oruç açarlar.
Masalar arası yemekler gidip gelirYarışlar düzenlenir.
Pilajlarımız güzeldir..
Yani zorlanmazsınız pahalı bir şehir değil..
Kendinizi sevdirip dost edindiğiniz de hiç sıkıntı olmaz..[/QUOT
kulağa mükemmel geliyor ya :) çok teşekkür ederim bütün olumsuz fikirler silindi aklımdan :)
Rica ederim :) ...
Ha son olarak ta
Yazları o kadar sıcak geçmez.
Kışları da çok sert değildir.. :)
Rica ederim :) ...
Ha son olarak ta
Yazları o kadar sıcak geçmez.
Kışları da çok sert değildir.. :)
eşime sordum kozlu yada ereğli dedi bende hayırlısı diyorum :)
eşime sordum kozlu yada ereğli dedi bende hayırlısı diyorum :)
Kozluyu seçerseniz kozlu ve zonguldak arası ışıklarda beklemeyi de katarsan hesaba , 10 dakikacık mı ..
Her dakika dolmuşlar ve belediye otobüsleri işler..
Ereğli de çok güzeldir.
Ereğli kozlu 40 dakika yaklaşık. Ama özel aracınız varsa yarım saatte bile varabilirsiniz..
walla çok güzel anlattınız ya hele sahil kenarında yürüyüş çok güzel olur :) pek de seçeneğim yok anlattığınıza göre öyle büyük bi sorunu yok sanırım :)
Kozluyu seçerseniz kozlu ve zonguldak arası ışıklarda beklemeyi de katarsan hesaba , 10 dakikacık mı ..
Her dakika dolmuşlar ve belediye otobüsleri işler..
Ereğli de çok güzeldir.
Ereğli kozlu 40 dakika yaklaşık. Ama özel aracınız varsa yarım saatte bile varabilirsiniz..
tekrar teşekkür ederim :)
Kozlu ve merkez taraflarına yolunuz düşerse yardımcı olabiliriz ev konularında.. :)
tabi kesin olarak bi karar verelim mesaj atarım size :)
Tamam :) Hayırlı akşamlar dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?