Zonguldak///67

kizlar bende zonguldakliyim orda dogdum büyüdüm ama simdi almanyada yasiyorum ama hersene izine gelmeye calisiriz zonguldakli kizlar hadi banada yazinda arkadaslik edelim zaten pek arkadasim yok burada:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

merhaba bende zonguldak doğumluyum.20 yaşımdan sonra istanbula taşındık. şimdi istanbulda yaşıyorum. arzu edersen yazışırız. a.s.

merhaba bende zonguldak doğumluyum.20 yaşımdan sonra istanbula taşındık. şimdi istanbulda yaşıyorum. arzu edersen yazışırız. a.s.

cok memnun olurum bana yazarsan cok sevinirim yalniz burayi daha cözemedim sana nasil yazicam bilemiyorum yardimci olursan sevinirin öptüüümmm.:1hug::1hug::1hug::enbuyukkk:

cok memnun olurum bana yazarsan cok sevinirim yalniz burayi daha cözemedim sana nasil yazicam bilemiyorum yardimci olursan sevinirin öptüüümmm.:1hug::1hug::1hug::enbuyukkk:

merhaba çağrını çok geç gördüm. ev tadilatta birtakım değişiklikler var yoksa hemşehrime daha önce cevap verirdim. bende siteyi araştıra araştıra birşeyler yapmaya çalışıyorum. ama anladığım kadarıyla yeni konular açmak önmli ve ilgi çeken yazı ve şiirler resimler kalıcı ve önemli oluyor galiba . ben başlıkları seçip giriyorum. ben hemşerim memleket nere den zonguldağı bulup sana ulaştım. a.s.:enbuyukkk:

a.sa.sa.scevap yazmana cok memnun oldum burdanda görüsebiliriz sanirim bu arada tadilat varmis kolay gelsin hemserim bu arada eger ayip olmassa yasinin kac oldugunu adini ögrenebilirmiyim belki iste .....abla diye konusuruz laf arasinda benim adim ilknur 24 yasindayim tanistigima simdiden memnun oldum görüsürüz umarimyerimseniben

arkadaslar bu kadarcikmi zonguldakli var aramizda:sm_confused::sm_confused::sm_confused: hadi kizlar toplanin:

merhaba ben 56 yaşındayım buraya katılanların çoğu genç zaten eh bizimde ruhumuz gençlerle birarada olunca dahada gençleşiyoruz. adım süheyla. bu arada allah bağışlasın bebekler çok tatlılar güle güle büyüsünler inşallah.

tanistigimiza cok memnun oldum süheyla abla evet bebisler benim kizim 2.5 oglum 3.5 yasinda seninde varmi cocuklarin? onlarda olmasa vakit gecmiyor gurbet ellerde:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar ben Bursa lıyım ama galiba sizin oraya geliyorum bende...senağlamasenağlama..eş durumundan hemşeri olacaz galiba...(adam bana sormadan ev tutmuş yaa....)klava:klava:

Kızlar ben Bursa lıyım ama galiba sizin oraya geliyorum bende...senağlamasenağlama..eş durumundan hemşeri olacaz galiba...(adam bana sormadan ev tutmuş yaa....)klava:klava:
ben zonguldakliyim ama evlilik sebebiyle almanyada yasiyorum is sebebiyle geliceksiniz sanirimyerimseniben

ben zonguldakliyim ama evlilik sebebiyle almanyada yasiyorum is sebebiyle geliceksiniz sanirimyerimseniben

Hayır canım evlilik... benimki zonguldaklı dogma büyüme işide orda...senağlama

anladim canim ama güzeldir zonguldak seveceginden eminim

Yurdumun her bölgesi gibi mutlaka güzeldir ama ben bursa dışında yaşayamam gibi geliyo...adapte olamam gibi...:1no2::1no2:

peki bunu esinle konustunmu? daha dogrusu evlenecekmisiniz?:enbuyukkk:

peki bunu esinle konustunmu? daha dogrusu evlenecekmisiniz?:enbuyukkk:

Evet canım konuştuk zaten başka konuda yok konuştugumuz..ona kalsa şimdiye kadar çoktan evlenmiştik ben korkuyorum evlilikten...ilk başlarda hatta dün akşam arayana kadar karar bursa da oturmamızdı sonuçta burda benim evim var dayalı döşeli eksigim yok oda işini buraya taşıyacaktı..noldu bilmiyorum dün akşam aradı ben ev tuttum burda oturacaz bayramda gelecem işlemleri hallederiz dedi...ben şoktayım...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canim bisey diyemiycem bu aranizda olan bisey ama zonguldaga gelince pisman olmayacaksin bundan eminim

Zonguldak'ta 80 ton hamsi avlayan balıkçı teknesinde 10 kilogramı 5 YTL'den satılan balığı satın almak isteyen vatandaşlar limana akın etti.
Zonguldak limanında, bir balıkçı teknesinin Karadeniz'de bol miktarda avladığı hamsinin ucuza satıldığını duyan çok sayıda vatandaş, balıkçıların 10 kilogramlık kovayla poşetlere doldurdukları hamsileri satın aldı.

Balıkçılardan Ahmet Küçük, Karadeniz açıklarında 80 ton civarında hamsi avladıklarını, yaşanan balık bolluğundan vatandaşların da ucuza faydalanması için limanda tekne içinde satış yaptıklarını söyledi.

Hamsi bolluğunun dar gelirlinin yüzünü güldürdüğünü, teknelerinin önünde çok sayıda kişinin balık almak için sıra beklediğini anlatan Küçük, "Hamsinin kilogramı 50 YKr'den satıyoruz. Vatandaşlar torba ve kasalarla balık alıyorlar. Karadeniz'de hamsi bolluğu devam ettikçe ucuza satacağız. Parası olamayan vatandaşlara da ücretsiz balık veriyoruz" dedi.

Vatandaşlar da ucuza balık satılmasının yüzlerini güldürdüğünü kaydetti.

ben de zonguldaklıyım, aksaraya atandığm için bayramlarda seyranlarda gidebiliyorum memleketime.. ama yakında nikah yapıp tayinimi aldırmak istiyorum.. harikadır memleketim..

ana Zonguldaklilar Burda
Nan Canlarim Siz Nerelerdesiniz ölürüm Sizlere Yawrular
Oy Oy Oy
Benimde Sevgülüm Zonguldakli Kizlar Hemde Alaplili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…