• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir'de pko konusunda uzman dr. tavsiyelerinize ihtiyacm var..

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
merhaba kızlar
32 yaşındayım,1.5yıllık evliyim.hiç korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı.1 kez jinekoloğa gittim adamın tersliğinden burnumdan geldi.şimdi bana bu kötü tecrübeyi unutturup,bu zamana kadar dr.a gitmedim diye terslemeyecek ve ilgili bir jinekolog arıyorum.yardımlarınızı bekliyorum

slm nergiz benim doktorum rafiel levi bornava şifa hastanesinde muayenesi tel.0(232) 4225961 adres kıbrıs şehitleri cad.no26/7 hacer dağüstü apt. kat4 alsancak

canım nerde oturuyorsun hatayda bi doğa tıp merkezi var ben istanbula gelin geldim izmirdeki kadın doğumcum hatay doğa tıp merkezinde cengiz bey var hala duruyormu bilmiyorum ama ben onu tavsiye ederim benim bütün sorunlarımı çözdü

saol canım tavsiyen için.senin sorunun da pko muydu?

selam batarang ben sana kahraman koldayı tavsiye ederim çok iyi bir dr psikolog gibi insanı çok rahatlatıyor ve mükemmel bir jınekolog canım gönül rahatlığıyla gidebilirsin istersen sana telefonunu verebilirim canım

Sevi;
Kahraman Kolda, nerenin doktoru, muayenehanesi var mı?
Bu bilgileri verebilir misin?
Çok teşekkürler şimdiden

Sevi;
Kahraman Kolda, nerenin doktoru, muayenehanesi var mı?
Bu bilgileri verebilir misin?
Çok teşekkürler şimdiden

canım kahraman kolday tepecik ssk kadın doğum hastanesinde çalışıyor muayenesi alsancakta telefonu 4645171 buradan randevu alabilirsin tarişden gülay gönderdi dersin seninle çok ilgilenir canım gönül rahatlığıyla gidebilirsin adresi 1394 sk: kat:3 daire:7 alsancak :1hug:

canım kahraman kolday tepecik ssk kadın doğum hastanesinde çalışıyor muayenesi alsancakta telefonu 4645171 buradan randevu alabilirsin tarişden gülay gönderdi dersin seninle çok ilgilenir canım gönül rahatlığıyla gidebilirsin adresi 1394 sk: kat:3 daire:7 alsancak :1hug:

kahraman beye ssklı olarak muayene olabilir miyiz

öncelikle nerde oturdugunu söyle daha çok yardımcı olurlar sana canım, benim doktorum tahir özgüder şirinyerde muhayenesi, buca ssk da görevli kendisi konusunda uzman doktor. Ahmet seçkin önoglu ile birlikte çalışıyorlar

Back