zmir'de nereceiniz doktorlar kimler?

Aresya

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
513
9
merhaba!yerimsenibenaranıza yeni katıldım,genel olarak forum çok hoşuma gitti.fikir alışverişi yapacağımızı düşündüğüm çok konu var... sizin tecrübelerinizden yararlanmak istediğim öncelikli konum göğüs estetiği ile ,izmir de önerebilieceğiniz doktor isimleri nelerdir?:uhm:önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum. tecrübesi olan kişilerin bana yardımcı olmasını rica ediyorum1hepinize sağlıklı günler diliyorum ,a.s.sevgiler!

Ben plastik cerrahımızla 8 senedır çalışıyorum.tum ameliyatlarını gördugum için kendisini size tavsıye edebılırım.Ayrıca meme estetiği ile ilgili bilmek istediklerin var ise bana da sorabılırsınız.

merhaba Aresya bende önümüzdeki birkaç ay içinde ameliyat olacağım öncelikle dr seçiminde tecrübe çok önemli aylardır araştırıyorum ege ünv. Doç.Dr Ufuk Bilkaya olmaya karar verdim kendisi bu konuda oldukça tecrübeli mutlaka olacağınız dr.un bu mesleği ne kadar zamandır yaptığını araştırın daha önce çevremde kötü şeylerle karşılaşan tanıdıklarım var. Ufuk bey için internet üzerinden yorum ve tavsiyeleri incelerseniz görebilirsiniz ayrıca daha önce arkadaşım kendisine ameliyat oldu ve çok memnun.

Ben plastik cerrahımızla 8 senedır çalışıyorum.tum ameliyatlarını gördugum için kendisini size tavsıye edebılırım.Ayrıca meme estetiği ile ilgili bilmek istediklerin var ise bana da sorabılırsınız.

tesekkür ederim myracnn...sanırım burada isim belirtmemek istemedin ismini duyduğum bi kac doktor var onlardan birimi die merak ettim.danışmak istediğim bi çok konu var tabi...özelden veya burdan sen nasıl istersen konusalım tesekkür ederim.:1rolleyes:

merhaba Aresya bende önümüzdeki birkaç ay içinde ameliyat olacağım öncelikle dr seçiminde tecrübe çok önemli aylardır araştırıyorum ege ünv. Doç.Dr Ufuk Bilkaya olmaya karar verdim kendisi bu konuda oldukça tecrübeli mutlaka olacağınız dr.un bu mesleği ne kadar zamandır yaptığını araştırın daha önce çevremde kötü şeylerle karşılaşan tanıdıklarım var. Ufuk bey için internet üzerinden yorum ve tavsiyeleri incelerseniz görebilirsiniz ayrıca daha önce arkadaşım kendisine ameliyat oldu ve çok memnun.

tatlım sen ne güzel isim belirlemişsin ee gerisi de olur sanırım ..tecrübe konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum. bu konuyu acmakta ki amacım zaten birebir memnuniyetliği veya memnununiyetsizliği arastırmak doktorlar hakkında... sonuçta bizim için de kolay değil... herzamn ameliyat masasına yatmıyoruz:eek:lmaz:ufuk beyin ismini bende duydum acıkcası.. sen görüşmeye gittin mi?sen de bi kaç ay için de demişsin belki de ameliyat tarihlermiz yakın günlerde olur...hangimiz daha önce olursa tecrübelerimizi paylaşırız artık1alkisalkisalkishayırlısı!tesekkür ederima.s.

Slm... Ben görüşmeye gitmedim zaten arkadaşımın tecrübesi ve kendisi hakkında duyduklarım karar vermem için yeterli oldu maille kendisinden birkaç bilgi aldım ameliyatla ilgili kendi sitesinden merak ettiklerini sorabilirsin en kısa zamanda mutlaka dönüş yapıyor önümüzdeki ay başı gidip ameliyat gününü belirleyeceğim sanırım ocakta yaptırmış olurum belkide aynı tarihlerde oluruz:))...Çok uzun zamandır araştırıyorum ameliyat tekniklerini olanların tecrübelerini okuyorum seni bu nedenle anlıyorum umarım herşey istediğimiz gibi olur bizde tecrübelerimizi paylaşırız...

Ufuk Bilkay' a meme küçültme ameliyatı oldum.:Memnun kaldım.Çok yoğun ama gereken zamanı hastasına ayırıyor.Tavsiye oranlarının diğer doktorlardan çok olması ameliyat öncesi benimde kıstas aldığım bir ölçüydü.Lakin ameliyattan bir ay kadar sonra Ufuk bey kendisi ricada bulundu o siteye tavsiye yazmam için.Zaten yazacaktım o ayrı,ama kendisinin istemesini çok tuhaf buldum.

Slm... Ben görüşmeye gitmedim zaten arkadaşımın tecrübesi ve kendisi hakkında duyduklarım karar vermem için yeterli oldu maille kendisinden birkaç bilgi aldım ameliyatla ilgili kendi sitesinden merak ettiklerini sorabilirsin en kısa zamanda mutlaka dönüş yapıyor önümüzdeki ay başı gidip ameliyat gününü belirleyeceğim sanırım ocakta yaptırmış olurum belkide aynı tarihlerde oluruz:))...Çok uzun zamandır araştırıyorum ameliyat tekniklerini olanların tecrübelerini okuyorum seni bu nedenle anlıyorum umarım herşey istediğimiz gibi olur bizde tecrübelerimizi paylaşırız...

ben bikaç doktora mail attım ama özellikle fiyat konusunda yuvarlak cevaplar verdiler gelin görüşelim falan die...bi de ufuk bey e atiim bakiim...anlatıyım böyle böyle die...soruyım...işh. canım işh. istediğimiz gibi olur....haberlerini bekliyorum...:1hug:

Ufuk Bilkay' a meme küçültme ameliyatı oldum.:Memnun kaldım.Çok yoğun ama gereken zamanı hastasına ayırıyor.Tavsiye oranlarının diğer doktorlardan çok olması ameliyat öncesi benimde kıstas aldığım bir ölçüydü.Lakin ameliyattan bir ay kadar sonra Ufuk bey kendisi ricada bulundu o siteye tavsiye yazmam için.Zaten yazacaktım o ayrı,ama kendisinin istemesini çok tuhaf buldum.

sevgili benfiknur memnun olmana senin adına sevindim...biz büyütmeye uğraşıyoruz,sen küçültmeye uğraşmışsın...ne olcak böyle biz kadınların hali bilmem...kaydirigubbakcemile3canıım gecmiş olsun şaka bi yana!a.s.ufuk beyin ricasını mesajında okuyunca bana da garip geldi ama hakverdim... sonuçta biz kadınlar onun müşteri kitlesini oluşturuyoruz...sunduğu memnunuyetinde reklamını yapmak istemesi gayet normal ki doktorların en iyi reklamını senin gibi memnun olan hastalarının yaması en etkini ...onlar da ekmeğini bundan kazanıyorlar... hayat mücadelesi!:1rolleyes:

ben de bu aralar takmış durumdayım. ızmir'deki doktorları arastırıyorum. Fazıl Apaydın için iyi şeyler okudum. En kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorum.Bu doktora ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen.Başka estetik konusunda tavsıye edeceğiniz doktorları da yazarsanız sevinirim.

ufuk bilkay a mail attım ama
bgün üç gün oldu
cevap gelmedi:KK43: black 35 canım fiyat konusunda ne cevap vermişti...

ben de bu aralar takmış durumdayım. İzmir'deki doktorları arastırıyorum. Fazıl Apaydın için iyi şeyler okudum. En kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorum.Bu doktora ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen.Başka estetik konusunda tavsıye edeceğiniz doktorları da yazarsanız sevinirim.

sevgili fifiii fazıl beyle görüştükten sonra yazmanı bekliyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var... CADIARZUaraştırma döneminde birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak karar almamaız en sağlıklısı :içelim:

ben de bu aralar takmış durumdayım. İzmir'deki doktorları arastırıyorum. Fazıl Apaydın için iyi şeyler okudum. En kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorum.Bu doktora ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen.Başka estetik konusunda tavsıye edeceğiniz doktorları da yazarsanız sevinirim.

sevgili fifiii fazıl beyle görüştükten sonra yazmanı bekliyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var... CADIARZUaraştırma döneminde birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak karar almamaız en sağlıklısı :içelim:

ufuk bilkay a mail attım ama
bgün üç gün oldu
cevap gelmedi:KK43: black 35 canım fiyat konusunda ne cevap vermişti...

Merhaba ben mail attığımda akşam saat 22 sıralarıydı gece geç saatte dönüş yapmıştı yoğundur sanırım ondan cevap verememiştir. internette araştırdım bir çok sitede kendisine ulaşılabilecek irtibat adresleri var bizim gibi kaç kişi ulaşıyor kim bilir. beklentilerin nelerdir bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim benim için ilk tecrübe ikincisi ise ameliyat sonrası dr.umdan alacağım destek çok yoğun çalışmasına rağmen hastaları ile ilgilendiğini arkadaşımdan biliyorum şimdiye kadar kendisi ile ilgili olumsuz birşey duymadım başka bir dr.la görüşmedimde ben muayeneye gideceğim önümüzdeki ay başı senide bilgilendiririm.bu arada fiyat konusunda muayene etmeden bilgi vermiyor ama hastnde. bildiğim kadarı ile 4000-5000 arası yapılıyormuş genelde.aklına takılan başka şeyler varsa sorabilirsin ben çok uzun zamandır araştırıyorum.

bende ızmırde dr arıyorum fakat bayan olur ıse daha rahat olucam? önerilerinizi beklıyorum oyle unıversıte olmasın ıstıyorum ama ozel hastane falan yok mu?acaba ?

Merhaba ben mail attığımda akşam saat 22 sıralarıydı gece geç saatte dönüş yapmıştı yoğundur sanırım ondan cevap verememiştir. internette araştırdım bir çok sitede kendisine ulaşılabilecek irtibat adresleri var bizim gibi kaç kişi ulaşıyor kim bilir. beklentilerin nelerdir bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim benim için ilk tecrübe ikincisi ise ameliyat sonrası dr.umdan alacağım destek çok yoğun çalışmasına rağmen hastaları ile ilgilendiğini arkadaşımdan biliyorum şimdiye kadar kendisi ile ilgili olumsuz birşey duymadım başka bir dr.la görüşmedimde ben muayeneye gideceğim önümüzdeki ay başı senide bilgilendiririm.bu arada fiyat konusunda muayene etmeden bilgi vermiyor ama hastnde. bildiğim kadarı ile 4000-5000 arası yapılıyormuş genelde.aklına takılan başka şeyler varsa sorabilirsin ben çok uzun zamandır araştırıyorum.

bende öyle düşündüm yoğundur tabi...benim için de tecrübe çok önemli deneme yanılma tahtası değiliz sonuçta...iletişim konusunda da hemfikiriz...sen ay başında bi görüş bakalım gelişmeleri yazarsan sevinirim.. :1hug:

Aresya Fazıl Apaydın'la görüştüm.çok tatlı bir doktor ,çok da bilgili . sürekli yurt dişında konferanslara katılıyor. ben beğendim ama göğüs ameliyatı yapmıyormuş. iki ameliyatı da aynı doktora yaptırmak daha mantıklı. onun için biraz terddüt ediyorum. çizdiği burnu da beğendim.ancak fiyatı baya pahalı geldi bana. yani daha karar veremedim. sen ne durumdasın??

fifiicim...iki ameliyatı aynı doktora yaptırmanın tek karı belki fiyat konusunda yardımcı olurlar biras ama onun dışında senin mutlulugun çok önemli.. yanine bileyim belki biri daha ii burun biri de daha güzel göğüs ameliyatı yapıyordur bunu bilemeyiz... memenunutiyetini garantilemek için bence biras daha arastır... arastıralım...ama heriki ameliyatı da yapan doktorlar var...forumda doktor öneriler bölümünde mesala bi kişi benim burnumu yaptı çok memenunum derken digeri göğüs ameliyatındaki basarısını övebilio... bende bakınıyorum öyle canım daha bi değişiklik yok... ama heralde kesin kararımı birebir görüştükten sonra vericem... bnu arada black35 sen ne yaptın canım ay başında görüşcem diyordun merak ettim...gittinmi görüşmeye,nasıl gecti?:eek:

Evet cnm görüştüm gayet iyiydi önümüzdeki ay ortasına ameliyat oluyorum artık kesinleşti darısı senin başına hiç bekleme derim bir an önce görüş ve kararını ver.

Evet cnm görüştüm gayet iyiydi önümüzdeki ay ortasına ameliyat oluyorum artık kesinleşti darısı senin başına hiç bekleme derim bir an önce görüş ve kararını ver.

hayırlısı tatlım bende önümüzdeki ay gidicem bakalım... haberlerini bekliyorum merakla!vereliniortak

X