zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

[/B][/U][/COLOR]
ablacım yeni topiğin hayırlı olsun öptüm kocaman..

kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah!
hemşehrilerim....

ii gecelr iyi uhabbetler hanımlar

hayirli geceler
hayirli sahurlar
hayirli sabahlar canlar

merhaba canlarrr bebeğimle ilgilenmekten giremedimmm iki gündürrr herkesinnn mübarek kadir gecesii kutlu olsunnn.. hepinizi çok öptüm allah bu gecede hepimizin dualarını kabul eylesinnn :Saruboceq:

bu güzel gününüz hayırlara vesile olsun inşallah..bu arkadasınıza da dua edersiniz aklınıza gelirsem sevinirim:)hepinizi öpüyorummmm

hayırlı kandiller canlarımmm
tuana bebeğini öp benim için,,
gülşah aklımdasın canım, mübarek gecede dualrımda sizlerde varsınız :Saruboceq:a.s.:1hug:

[/B][/U][/COLOR]

hayırlı kandiller canlarımmm
tuana bebeğini öp benim için,,
gülşah aklımdasın canım, mübarek gecede dualrımda sizlerde varsınız :Saruboceq:a.s.:1hug:

öperim ablacımmmm bol bolda koklarımmmm kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

tuanacım buluşmaya gelcekmisin,,

ablacım gelmeyi çok ama çok istiyorum ama bebeğim henüz 27 günlük sadece daha kırkımız bile çıkmadı kaydirigubbakcemile2 artık diğer buluşmaya kısmetsee hamilelik felan derken ben bir türlü gelemedimm buluşmalaraaa :a015: ama çok istiyorum gelmeyiii

ay ay ay yerim onu bennn
analı babalı büyüsün ,hayırlı evlat olsun inşallah yavrun,
gelirsin daha çok buluşmalara,,,bebeğin biraz palazlansın,
izmirde nerdesin canım ,,

ay ay ay yerim onu bennn
analı babalı büyüsün ,hayırlı evlat olsun inşallah yavrun,
gelirsin daha çok buluşmalara,,,bebeğin biraz palazlansın,
izmirde nerdesin canım ,,

amin ablacımmm aminnn ben karşıyaka atakentteyim dediğin gibi biraz büyüsün bol bol gelicem inşallahhhhh buluşmalarada opuyorumnanaktan

selamlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

ay canim ya hayirli olsun rabbim anali babali büyütsün insallah rabbim ömürler versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selamlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
[bitoşummm seninde mübarek olsun canımcım,,,amin :Saruboceq:[/B][/U]
aaa ne güzel ablacımmmm yolun düşünce bu tarafa bir kahvemi içmeye beklerimmmm buyrunnnnnnnnn[/QUOTE

tuanacımm
inşallah canım ,gelirim kahveni içmeye
davetin için teşekür ederim:1hug:

hemşeriyiz desene,,,
leventi bilirmisin gültepe tarafı
ordayım bende
tanıştıma memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…